LOL tygodnia

Zaczęty przez Saladin, Luty 06, 2007, 08:42:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Materid

<Maxia> dostałam ostatnio sms'a od brata, na odpowiedz czy ma kapielowki. "Mam artefakt nag. Illidan dał mi magiczne kąpielówki, które dają 3 do szybkości,4 do zwinności i 30% szans na zmniejszenie dostania skurczu".
<Aik> A to mnie chcieli rodzice schować WoWa...:)

-------------------------------------------------------------------------------
<Hajdi> Ja tam nigdy nie wyprowadze psa do piaskownicy
<Meno> czemu?
<Hajdi> tam dzieci sraja i w ogóle...

<marcinek_mały> ej ludzie co to jest lechtaczka??
<komórkowiec> taczka lecha kaczyńskiego ;]
<marcinek_mały> serio? a po co mu taczka?

<Heremis> Ale mialem po-_-'y sen :/
<Siwy> Co Ci sie snilo ?
<Heremis> Snilo mi sie, ze jestem niewidomy, bo mi kodekow brakowalo :/

<kowal>Robotnik wykonuje swoją pracę w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tą samą
pracę w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster
nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień, a do sklepu
monopolowego jest 13 minut biegiem.
Oblicz zysk sklepu monopolowego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny?
<miodek> czy jest obok toy toy?
<kowal> nie, tylko krzaczki
<miodek> a duze liscie do podcierania tylka?
<kowal> średnie
<miodek> hmmm....
<miodek> obliczajac elastycznosc lukowa dla danego srodowiska naturalnego, wzrost popytu konsumentow na papier, nie jest rownoznaczny z podażą producenta. Jesli uwzglednic wzrost cen produktow srednio o 5 % - bedzie to kolidowac z imperatywami zalozonymi przez nowoczesną spolecznosc konsumentow. Dlatego tez wnosze ze nie da obliczyc sie zysku marginalnego i kosztow alternatywnych dla przedstawionej mi sytuacji
<kowal> spierdalaj
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Vigor

hehe XD ja jak chce się pośmiać to jednym ze sposobów jest forum fotka.pl oto jeden post dla przykładu:
,,No pogieło ta fotke;|:|:| za co moje filmy usuneli;| moje bylyy a nie czyjes pff avatara mi usuneli i opis boze ta fotka na psy schodzi...=//"

W ogóle żal mi takich ludzi....

/Cubu$
Poprawione

Ulv

Cytatw ogóle żal mi takich ludzi....

mnie żal ludzi, którzy w słowie "w ogóle" popełniają dwa błędy ortograficzne.

Ryltar

Shaman

Cytat: Materid w Grudzień 08, 2007, 11:30:09 PM

<marcinek_mały> ej ludzie co to jest lechtaczka??
<komórkowiec> taczka lecha kaczyńskiego ;]
<marcinek_mały> serio? a po co mu taczka?

wypas :P

Vigor

Cytat: Ulv w Grudzień 09, 2007, 12:36:35 AM
Cytatw ogóle żal mi takich ludzi....

mnie żal ludzi, którzy w słowie "w ogóle" popełniają dwa błędy ortograficzne.

sry nikt nie jest doskonały...

Geass

Tak sobie ludzie tłumaczą ewentualnie "mam dyslekcje".

Shaman

szczegolnie ze dyslekcje da sie przezwyciezyc... ja w podstawowce w 6 klasie mialem to zdiagnozowane ale do liceum juz dalem rade to opanowac calkowicie.....

Ulv

wystarczy czytać książki.

Shaman

no nie tylko .... ale jezeli ktos chce to dyslekcja nie jest wymowka

Ryltar

Cytat: Ulv w Grudzień 09, 2007, 11:36:51 AM
wystarczy czytać książki.
Cytat: Shaman w Grudzień 09, 2007, 12:21:34 PM
no nie tylko .... ale jezeli ktos chce to dyslekcja nie jest wymowka

Tylko ksiazki pomoga(byle pretekst zeby czytac ksiazki :P).

echoes

z ta dyslekcja to sra..ie w banie ;)
w 4-tej klasie robilem wszedzie,doslownie wszedzie bledy ortograficzne,stwierdzono mi dyslekcje a moja matka katowala mnie sprawdzianami ortogrtaficznymi codziennie i po roku nie robilem juz zadnych bledow ;) (nooo zdaza sie sporadycznie ale wynika to z tego ze szybko pisze ;) )
jak dla mnie dyslekcja i wszystkie ine dys- tyczace sie pisania to zwyczajne usprawiedliwienie lenistwa i niecheci rodzicow do nauczenia dzieciaka ortografii i gramatyki  :elf_5_4:

Materid

Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Ulv

a propo naszego offtopa był cytat na bashu, przytoczę:

<A> Ty słuchaj na jaki profil się do LO dostałeś?
<B> chumanistyczny.

^^'

a książki primo, zajebjaszcza sprawa, lepsza niż tv czy głupie filmy, secundo - wyobraźnia i główka pracują, trzecio - bogactwo języka i nauka ortografii :D

Vigor

jujuś kurde:D machnąłem się w jednym słowie i już problemów po sufit :D Poza tym byłem w podstawówce byłem badany w poradni pod kontekstem dysleksji lub dysortografii. Byłem raz i więcej nie poszedłem miałem wtedy z 12 lat a tam jakaś gruba pani się drze na mnie 30 min że nie znam zasad  i się przestraszyłem XD Teraz za rok pisze maturę i błędów nie robię machnę się jak szybko pisze lub chce szybko napisać i nie patrze nawet co mi firefox podkreśla. Na ostatnim wypracowaniu miałem 2 błędy ortograficzne.. A tak poza tym poza tym to spójrzcie na moje wszystkie posty jakie tam na forum znajdziecie albo się an nie natchniecie raczej tam błędów dużo nie ma i co najważniejsze używam polskich znaków( a niektórzy na forum tego nie robią) więc w czy problem? Machnąłem się w jednym słowie tyle.

Cubu$

A mi moja babcia zawsze powtarza:
"W moich czasach to nie było takich gówien jak dysleksje, dysgrafie, dysmózgi i to wszystko. Ludzie więcej czytali i jak dziecko pisało błąd na błędzie to ojciec z rózgą stał i dziecko potrafiło się nauczyć poprawnej polszczyzny." ;]

Ulv

Mickiewicz nie zdał czwartej klasy przez to...

Tyr

Cytat: Cubu$ w Grudzień 09, 2007, 04:59:19 PM
"W moich czasach to nie było takich gówien jak dysleksje, dysgrafie, dysmózgi i to wszystko. Ludzie więcej czytali i jak dziecko pisało błąd na błędzie to ojciec z rózgą stał i dziecko potrafiło się nauczyć poprawnej polszczyzny." ;]

O, już nie lubię Twojej babci :P
Lineage 2 Classic EU

bula

Cytat: Tyr w Grudzień 09, 2007, 10:02:02 PM

Jego babcia dobrze mowi ... dać jej wódki :P

Tyr

Cytat: bula w Grudzień 09, 2007, 10:04:00 PM
Cytat: Tyr w Grudzień 09, 2007, 10:02:02 PM

Jego babcia dobrze mowi ... dać jej wódki :P

Ta jasne :]
Lineage 2 Classic EU

Reina

ja mojej nie daje, widzialem jak pila na weselu i moge sie przed nia czolgac najwyzej, bo nigdy nie dojde do takiej perfekcji o_O
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Slomek

<orzecho> mój geograf fajną rzecz dzisiaj palnął
<orzecho> "Kto nie odda tej mapy na poniedziałek MA WIELKĄ PAŁĘ!"
<orzecho> i tak się zastanawiam czy oddawać ;]

Bash :]

A teraz cos z zycia
Godzina 14:20 wychodze ze szkoly ogolny ruch i kumpel sie mnie pyta czy mam 5gr.
-No mam a co chcesz ?? - I w tym momencie pokazuje mi dziewczyne (corka szatana czarne glany i w ogóle obdarta) ktora siedzi na krawezniku ze skrzyzowanymi nogami i rece ma wyciagniete przed siebie. Od razu zczailem o co mu chodzilo. Podszedlem do klientki przykucnalem przy niej i zucilem jej te 5 gr pod nogi mowiac
- Idz dziewczynko kup se bułke :]
zalujcie ze nie widzieliscie jej miny :D A co kumple beke mieli :P
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Tyr

Cytat: Slomek w Grudzień 14, 2007, 05:24:59 PM
A teraz cos z zycia
Godzina 14:20 wychodze ze szkoly ogolny ruch i kumpel sie mnie pyta czy mam 5gr.
-No mam a co chcesz ?? - I w tym momencie pokazuje mi dziewczyne (corka szatana czarne glany i w ogóle obdarta) ktora siedzi na krawezniku ze skrzyzowanymi nogami i rece ma wyciagniete przed siebie. Od razu zczailem o co mu chodzilo. Podszedlem do klientki przykucnalem przy niej i zucilem jej te 5 gr pod nogi mowiac

Ach ale śmieszne po prostu haha...

debil...
Lineage 2 Classic EU

MakePeaceOrWar

Cytat: Tyr w Grudzień 14, 2007, 05:37:15 PM
A teraz cos z zycia

debil...

Co się dziwisz.Gimnazjalista.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

Tyr

Cytat: MakePeaceOrWar w Grudzień 14, 2007, 05:47:09 PM
Cytat: Tyr w Grudzień 14, 2007, 05:37:15 PM
A teraz cos z zycia

debil...

Co się dziwisz.Gimnazjalista.

Aż dresik, techno itp? :)
Lineage 2 Classic EU