LOL tygodnia

Zaczęty przez Saladin, Luty 06, 2007, 08:42:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AyGo

Wracajac do tego SOMa za 3 tysiaki to na Dragonie jest cos takiego ze bron ponad 20+ bodajze moga uzywac tylko Ci ktorzy sami ja kupili u Drake'a i np taki ktos co to kupi nie moze jej uzywac lub poprostu dostanie bana jak wyzej ktos napisal lub Drake mu ta bron usunie :D:D:D:D:D:D::D Buahahaha co za kretyn:D:D:D:D
AyGo

NetSuuN

Ale przeciez ja juz bym wolal zdonatowac dn za 500euro i dostac full +23 powiedzmy...

Dev

zaiste. ludzie mówią że nie mają kasy na off a doantują sprzęt za 2000+ ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

fedur

ta... 2.5 roku grania na offie za to a on wydaje tyle kasy na syfiasty dragon (naprawde spoleczeństwo głupieje)

Koszalek

Jakis schizol i bezmuzgowiec ... qurwa - slow brakuje!

serdel

kazdy ma inny system wartosci :D

Koszalek

niunius

Hehe czytając wasze posty w tym topicu przypomina mi sie historia z Paradise.
Expie sobie moim SR w LoA i nie nagle zaciekawiło mnie jedno wołanie o pomoc
<<Helpmy pliz they 2 orc Non stop PK my i orc Viellage>>
Poszlem sobie tam i to co przeczytałem do rozśmieszyło mnie do łez.
<<Dawaj itemki to jest napad>>
Hehe po chwili uslyszałem
<<Jak nie chcesz z dechnąć to dawaj itemki>>
Odpowiedzialem
<<haha a co mi zrobicie swym uzbrojeniem>>
a ze swoim SR wygianalem w LOA na lvlu 62 z carnage bow
Dostali po jednym chicie normalnym. I sobie poszlem
<<jeszcze tylko uslyszałem Pi... kozak>>
<<ch.... ci w ...>>
kariera ich dlugo nie trwala

Koszalek

To jest dobre niunius...

Jakis czas temu kroilo mnie 2 cfaniakow - chcialem koniecznie nazbierac CBP, SOP i kamykow na AA w kata.
Przyczepiali sie jak cholerka - ciagle teksty: Spadaj - to nasza komnata - i te sprawy...
I gdzie nie poszedlem - oni po jakims czasie za mna ... az w koncu mnie spekowali.
Wezwalem do pomocy 5 innych znajomych spoilerow i ... zabawa trwala krotko ... ze stuna nie mogli wyjsc ...
Niesamowici Lucznicy lezeli co chwila kwiczac ... jedyne, co mnie zdziwilo, to to, ze ciagle probowali walczyc ...
Ressowalismy ich z 5 razy i ciagle zaczepiali ... down oflagowanych i stun, stun, siekiera ...
Az w koncu spadly im lvle - ponizej gradu sprzetu, ktory mieli - okazalo sie, ze dopiero co zmienili gradki na B ....
A zeby bylo ciekawiej w ostatnim downie obaj pogubili buty - no myslelismy, ze zjedziemy ze smiechu ...

AyGo

Cytat: NetSuuN w Maj 13, 2007, 11:28:21 PM
Ale przeciez ja juz bym wolal zdonatowac dn za 500euro i dostac full +23 powiedzmy...

Po co :P Na dragonie latwo sie mozna dorobic +nascie a w tym juz normalny ppl moze biegac a jak jeszcze suba zrobisz to S grade juz tlyko na wyciagniecie reki :P
AyGo

mussaszi

Cytat: NetSuuN w Maj 13, 2007, 09:24:54 AM
omg > govern15 (0)     2 850,00 zł    nie 13 maj 2007 00:29:56 CEST

Szczęka mi opadła  :o tyle że koleś odwołał oferte.
Kiedyś widziałem na allegro Paladyna za 1000zł ale to przebja wszystko i jeszcze 8 dni do końca aukcji.

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Koszalek

Ten odwolal swoja oferte - ale jest juz nastepny - ten daje 2650,-

AyGo

Ale bedzie zdziw jak go wezmie do reki w grze a tu GM do niego: i am sorry but u are not a donator so say good bye to ur weapon ^^

Buahahahhahahahahahahah
AyGo

NetSuuN

Cytat: newmateusz w Maj 15, 2007, 09:57:24 PM
Ale bedzie zdziw jak go wezmie do reki w grze a tu GM do niego: i am sorry but u are not a donator so say good bye to ur weapon ^^

Buahahahhahahahahahahah

Może go uświadomimy (brawa za moją przejściową dobroć xD)

Koszalek

Kochani - a ja mysle, ze to po protu FAKE z tym "graczem"  :!:
Przemyslcie cala sytuacje dokladnie - i wnioski nasuwaja sie same:

To jeden z GMow,Adminow (albo siostra, kolezanka jednego z nich) sprzedaje za zywa gotowke splodzana przez siebie bron.
I tylko patrzec, jak niedlugo (po czesciowym uspokojeniu sie sytuacji) pojawi sie nowa bron tego typu na Allegro.
Znow jakis nowy, nieznany uzytkownik zapoda super-hiper-biper LUK z +25 i ulepszeniami za 3000 PLN.

Shen

dla mnie kupowanie itemow za prawdziwa kase to zenada , nie wazne czy to 5zł czy 2,5k zł , za tyle bym sobie kupil nowe ps3 z gra =]

dla mnie LOL'em tygodnia jest koles z mojej sygnaturki

AyGo

Cytat: Koszalek w Maj 16, 2007, 10:06:48 AM

To jeden z GMow,Adminow (albo siostra, kolezanka jednego z nich) sprzedaje za zywa gotowke splodzana przez siebie bron.
I tylko patrzec, jak niedlugo (po czesciowym uspokojeniu sie sytuacji) pojawi sie nowa bron tego typu na Allegro.
Znow jakis nowy, nieznany uzytkownik zapoda super-hiper-biper LUK z +25 i ulepszeniami za 3000 PLN.

Chyba raczej nie moj drogi...
AyGo

Ryltar

CytatWezwalem do pomocy 5 innych znajomych spoilerow i ... zabawa trwala krotko ... ze stuna nie mogli wyjsc ...

Skad to znam xD Tylko mnie dopadl Maestro z kumplami przydupasami :D nie ma szans na takiego zerga ^^

Koszalek

Cytat: Ryltar w Maj 16, 2007, 10:59:14 PM
CytatWezwalem do pomocy 5 innych znajomych spoilerow i ... zabawa trwala krotko ... ze stuna nie mogli wyjsc ...

Skad to znam xD Tylko mnie dopadl Maestro z kumplami przydupasami :D nie ma szans na takiego zerga ^^

Ryl powiedz sam - calkiem niezly numer - zawsze sie smieje do lez, jak zaczynaja kolesie po czyms takim klnac i jechac po Krasiach:
"... zasrane kurduple ... jaj ja was kur... dorwe ..."

hehehehehehe

Ryltar

LOL ja powiedzialem GF to bo to bylo cos cwanego ^^ LAdowal we mnie z luku a jak mu oddalem to wyleciala reszta xD

Saladin

uwaga, uwaga, o to jaki dostałem przed chwilą pm od BarTO:
Cytat
Siema masz moze cracka do gry Star Wars Republic Commando???? Prosze Pomóż mi.PLISSSS....
...
Nie udzielam pomocy przez PM...

Soul

Dobre. Szkoda, że nie napisał do mnie, bo bym mu pomógł ahahahah xD
Prepare for unforeseen consequences...

Cralin

Gralem se dzisiaj na Epi i tam Gosciu mówi znacie jakies dobre duale jedno reczne i sie dziwil ze go wysmiali :)) ale lol

primabolan

Cytat: Koszalek w Maj 16, 2007, 10:06:48 AM

to jest mozliwe...w logach serva by to bylo aaaaaaaaaaaale jesli gm tworzy item...mijaja dni,tygodnie,...hmmmm i myslisz ze admin ma logi sprzed 2 miesiecy?hmmm aj dont fink soł...ale ze taki walek przeszedl na takim servie hmmm....
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

niunius

hehe ss swierzutki koles chcial kaske zey mu dac zarponowalem ze moge mu dac solar flare
i dostal 4k demage a ja Bana na 24h bo koles mial lvl 18  a ja 71
http://img120.imageshack.us/my.php?image=shot00008qa2.png