wyvern

Zaczęty przez Koleks, Luty 25, 2007, 01:32:42 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koleks

Siema
Wymyśliłem sobie nowy wątek ^^. Otóż w moim wątku znajdzie się pytanie czy na serwerze DRAGON NETWORK x15 ;)
Da się mieć jakimś cudem latającego hatchlinga? Coś mi się zdaję że tylko z donate bo w zakmu nie da rady;/ Chyba że drake znów coś kombinuje z DN....

Thorns

jak nic sie nie zmieniło to by miec wyverne trzeba miec zamek, byc CL, koszt chyba 1kkk 
i miec stridera na wysokim lvl to wszystko   :P

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

System

Wywern: (wymagania)
-CL-em
-Posiadać zamek
-Strider
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Koleks

czyli tylko CL? klanu może mieć?
nie łapie dokładnie.... jeżeli zamek ma 5 klanów to każdy CL może sobie zrobić wyrma?

dombek

tylko 1 klan ma zamek. musisz byc clan liderem tego klanu ktory posiada zamek ( sorki ze mowie jak do dziecka ale ktos moze nie wiedziec co to cl :P ) stridera 75 lvl i nie wiem czy przypadkiem wlasnie 1kkk nie trzeba miec ( przynajmniej kiedys tak trzeba bylo )

Koleks

dobra spoko ale akurat wiem co to CL....
Tylko jakos nie przyglądałem się dłuzej siege i tym tematom... skoro 1 clan ma zamek to po co całe ally się ściąga żeby go zdobyć i jak tak nie będą mogli z niego korzystać....

Daab

Cytat: Koleks w Luty 25, 2007, 04:23:03 PM
dobra spoko ale akurat wiem co to CL....
Tylko jakos nie przyglądałem się dłuzej siege i tym tematom... skoro 1 clan ma zamek to po co całe ally się ściąga żeby go zdobyć i jak tak nie będą mogli z niego korzystać....
Masz do wyboru... bić ciągle te same potworki.... Ubić paru kolesi z wrogiego ally i walczyć w mass PvP. Poza tym.... Alliance (ang.sojusz/przymierze) jest włąsnie po to zrobione. O własnie ally może opanować (teoretycznie) wszystkei zamki, a nie jeden klan.
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć