Tekken Seria

Zaczęty przez KingRusher, Marzec 01, 2007, 10:36:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KingRusher

Chiałem zapytać czy gracie,graliście w tekkena jaka jest wasza ulubiona postac wasz ulubiona cześć itp

serdel

Kiedys gralismy u kumpla w garażu bodajże w 3(?), sie dzialo, ahh te emocje :D

echoes

ufff tyle lat temu mialem ps-a :D tylko w GT sie gralo i Tekken 3... szkoda ze nie pamietam juz nickow postaci ale gralem alby tym samurajem albo tym ogrem (ale tym humanoidalnym a nie tym co zial ogniem :P )

Zaharias

samuraj to chyba yoshimitsu ( czy jakos tak ) a tren drugi to chyba devil:P. ja po prostu kocham ta grę(jak l2). Mamwszystkie części.(po prstu mega fan tekkena):P.ulubiona postac......hmmmmmmmm.........chyba hworang
JackFlak 4ever

BaRt

Tekken rulzz 8) swoja przygode z tekken zaczalem od 2 czesci.Ulubiona postac to Hwoarang :D.Teraz gram w Tekken 5

Vascius

Tak pamiętam jak dziś gdy na komunie kupiłem sobie pierwszą konsole, playstation. Pierwsza gra Tekken3, później po komunii brata kupiliśmy Playstation2 i najpierw Tekken Tag Tournament, później niestety słaby Tekken4 i na końcu Tekken5 który znów przywrócił chwałe serii, ehh niestety konsola już sprzedana a chętnie bym komuś dokopał :P :D Moja ulubioną postacią jest Law, a w 5 lubiałem jeszcze Ravena.

PS.
Yoshiminitsu to nie jest samuraj lecz raczej ninja, a ten humanoidalny ogr to Ogre, a nie Devil.

Pozdro dla fanów Tekkena!

KingRusher

Widze że temat się rozkręcił moja ulubiona postać to hworang dodam że jest tu układ na czerwony pas w tkd lubie grać też Jinem , Kazuyom no i Eddym/Christy

Dev

mi bardziej podpasował dead or alive od tekkena ;P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Zaharias

Cytat: echoes w Marzec 02, 2007, 11:14:03 AM
ufff tyle lat temu mialem ps-a :D tylko w GT sie gralo i Tekken 3... szkoda ze nie pamietam juz nickow postaci ale gralem alby tym samurajem albo tym ogrem (ale tym humanoidalnym a nie tym co zial ogniem :P )

Cytat: Vascius w Marzec 03, 2007, 10:22:10 AM
PS.
Yoshiminitsu to nie jest samuraj lecz raczej ninja, a ten humanoidalny ogr to Ogre, a nie Devil.

A może jednak Devil????............Samuraj a ninja..........Jaka to róznica??????Poza tym kogo proponujesz na miano samuraja bo ja jakos innego nie pamietam....:P
JackFlak 4ever

Dev

ja tam yoshimitsu pamietam z soul calibura ^^

KingRusher

jest oger i true oger ten drugi zieje ogniem  co do yoshimitsu jest on w soul calibur jak i w tekken w soul calibur jest on samurajem a w tekkenie to jest ninja który wygłada tylko jak samuraj ale nie w każdej części np w 4 zrobili z niego żuczka

Dev

w kazdym razie w SC wygaldal jak pajac. Najfajniejszy byl kilik no i taki rycerz jakis co sie go dostawalo potem :) (siegfried czyjakostak - bodajze ma podobne move do nightmare)

echoes

moj kolega mial fajny patent (pozniej i ja sie nauczylem sztuczek yoshimitsu i ogrem :P ) ...on gral albo Paulem albo Kingiem i doprowadzal mnie do furii bo nauczyl sie tymi postaciami tych combo skladajacych sie z kilkunastu ciosow ktore w zasadzie konczyly walke (ja natomiast pamietam jak kiedys na wakacjach nad morzem zrobilem furore w salonie gier bo na jednym zetonie przeszedlem Tekkena 3 4 czy 5 razy ogrem a kazdy kto mi sie dolaczal do walki dostawal ostry wpiernicz xD )

KingRusher

gratz ja jeszcze niedawno hworangiem jak złapałem na jedno kopniecie to ten kto ze mną grał mogł odłożyć pada ale płytak mi sie zepsuła do tekkena 5 i nie moge grać

BaRt

o zapomnialem dodac,ze jeszcze gram Kingiem i umiem najmocniejsza i najtrudniejsza serie multi-rzutow.Yoshimitsu to samuraj,a Raven to Ninja proste

echoes

tak tak w ksiazeczce od oryginalnego tekkena bylo napisane ze jest on samurajem...a oger mial genialne animacje chwytow...najlepsza byla chyba ta jak kogos zlapales od tylu robiac przejscie gdy on atakowal,wtedy oger zaczyna miotac delikwentem na wszystkie strony (i o ile mi wiadomo to byl najmocniejszy z chwytow w t3 w sensie zadawanego dam),zreszta z tego co pamietam,poza true ogrem,oger zadawal najpotezniejsze ciosy (jaka to radocha gdy koles probuje tych swoich helikopterkow eddym a ja mu "gwiazde" a jak sie kapnal i zablokowal to "gwiazda" + uppercut i po walce :P no i ten wspanialy dzwiek przy lamaniu kosci :D ) znowuz yoshimitsu gralem dlatego ze baaaardzo chcialem jechac na turniej do katowic a tam mozna bylo walczyc tylko postaciami dostepnymi od poczatku gry,wiec oger odpadal (odpadlem w 1-szej rundzie eliminacji :P ) sorki za troszke nieskladny post,ale piszac o tekkenie czuje sie jakbym mial znowu 14-15 lat :D

GlooM

hehe tekken to klasyk jakich malo ;]
w 3 o ile dobrze pamietam to zagrywalem sie paulem, ale w 5 upodobalem sobie kinga.

Hobi

nie grałem w żadnego innego tekkena niż w 5 i powiem ze jak na gierke na ps2 jest super  :)   a co do postaci grałem kingiem i masakra juz na początku był super a jak kimś innym chcialem zagrać to po prostu nie szło grac wiec kazdemu doradzam grac kingiem bo najlatwiejszy do ogarniecia   :D