SK vs. Glad

Zaczęty przez Theron, Marzec 04, 2007, 03:19:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Theron

Kogo polecacie?
Wiem, że są to 2 odmienne klasy, ale chiałbym szersze info o nich, chodzi mi o postać pvp, kto ma większe szanse wygrać?

Que

oba rowne w pvp
oba maja szanse wygrac

Ojczul

Wg mnie SK lepszy ponieważ glad jest wolny^^ poza tym SK ma fajne debuffy poisony itd ale w c5 glad jest lepszy.

buddy

sugerujesz ze sk wygra bo glad jest wolny? z tego, co wiem to sk nosi najczesciej miecz i tarcze a glad duale i ty sugerujesz, ze glad bedzie wolniej walil z duali? czy chodzi ci o bieganie? jak myslisz ze na c5 wygrasz z gladem drainami sk to sie mylisz, bo jak ci przywali z banana to cie duzo szybciej polozy niz ty jego

na c5 glad zmiecie sk(w rownym pojedynku)

Ojczul

up:czytanie ze zrozumieniem się kłania?Napisałem w c5 glad lepszy ale w c4 SK bierze staffa z dużym m atk FS i drainy/poison/sting itd i po gladzie.

eSkel

OMG znowu temat xx vs SK.. szykuje sie kilka stron teoretyzowania..... ;O Ludzie zamiast zakladac takie tematy po prostu zrobcie postac ktora wam sie bardziej podoba, w ten sposob szybciej sie czegos o niej dowiecie.. praktyka >> teoria

Marc1n

Może przykleimy wszystkie kombinacje pvp i skończą z durnymi topicami :?:
HATE ME MOAR!

Theron

Cytat: Marc1n w Marzec 04, 2007, 06:18:54 PM
Może przykleimy wszystkie kombinacje pvp i skończą z durnymi topicami :?:

Powiedz mi mądralo co jest w tym durnego?
Brak kompletnego szacunku do innych ludzi z Twojej str.
Jak masz takie nastawienie to lepiej się utop, tak będzie lepiej dla wszystkich... :twisted:
I schowaj się z takimi DURNYMI odpowiedziami.

Marc1n

Nie mam szacunku, dla ludzi, którzy wbijają na forum jako święte krowy. Bierze się przyklejony topic "TANKI", potem "MELEE", potem "Shillen Knight", a potem "Gladiator". Czyta sie uważnie. W razie jakiegoś braku informacji łacznie zawartych na ok. 70 str. forumowych, używa się magicznej opcji "szukaj". Wtedy można być pewnym, że znajdziemy wszystko i nie stworzymy kolejnego topica w stylu:
xxx vs xxx
xxx a xxx
xxx kontra xxx
xxx i xxx
...w którym będzie można ponabijać posty i znowu wałkowac to samo. To forum ma swoje zasoby i warto z nich korzystać.
HATE ME MOAR!

Theron

To pokaż mi, w którym msc jest napisane, która postać jest lepsza do pvp, to forum służy do zadawania pytań, a nie, żeby je 'oglądać'(?)...

Marc1n

Forum jest do czytania, w ostateczności do pytania, jak już nie odpowiedziano, jednakże odpowiedziano nie raz już na to pytanie. A szukać Ci nie zamierzam - Ci to info potrzebne, nie mi. Przecież nie będę marnował czasu na info, które już znam, szukając tylko dlatego, żeby tobie udowodnić, że na forum już o tym powiedziano.
HATE ME MOAR!

Dev

nabijacie posty na Offtopie ... :P

Ale nie martwcie się - ja też ...

Oopowiedz na pytanie - SK położy glada w c4, w c5 może mieć problemy, jednakże kombo root + UD jest zabójcze ...

EOT ... kkthxbb

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77