czy to sie zalicza do bag

Zaczęty przez mordok123, Marzec 06, 2007, 10:49:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mordok123

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1811 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON X300/X550 Series (6553)

Bad name index -8/2161

History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad196 359665)) <- TagName <- FPropertyTag<< <- (After InternalTime) <- LoadStream <- (Count 0) <- UStruct::SerializeTaggedProperties <- (InternalTime[-1]) <- UObject::Serialize <- (Texture crest.crest_1_38949) <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture crest.crest_1_38949 359665==359665/506210 359582 196) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture crest.crest_1_38949 NULL) <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

jesli tak to jak temu zaradzic wbija mnie do gry nic nie zdazylo wczytac i nagle wylancza mi sie to byc moze to sie zalicza do bogow z ktorych tylko Gm moze mnie ruszyc

Thorns

zainstaluj na nowo L2.. sciagnij update z DN   ... bedzie dobrze... ^^

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Daab

Cytat(Texture crest.crest_1_38949 359665==359665/506210 359582 196)
ta częśc jest dziwna :D jaki masz plik z crestem klanowym ??

btw: bugów nie bogów czy bagów :D
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

mordok123

zbyt bardzo nie wiem gdzie to znajade ale pojecie mam :) na ten temat

Daab

Cytat: mordok123 w Marzec 06, 2007, 11:22:22 PM
zbyt bardzo nie wiem gdzie to znajade ale pojecie mam :) na ten temat
Zakładałeś klan ?? (tak może zacznijmy :) )
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

PloomBoom

Lub dowiedz się (np. przez GG) czy ludzie z twojego clanu też mają taki problem ...
GL & HF

Majes

Miałem kiedyś podobnie - wyskakiwalo przy próbie zmiany clan cresta. Jednak tylko u mnie [lidera] - pozostali uprawnieni nie mieli problemów. Jednak problemu tego nie zdążyłem rozwiązać bo NM padł i do tej pory kurwa mać leży... ;/

Drakus

Ja mam ten sam problem,wcześniej tego nie mialem i żadne reinstalki nie pomagają  :?
DN [shadow]                DN [Dragon]         
NN [Forever]                ................
Warcryer 74lvl              ................
Destroyer 60lvl
Hawkeye 64lvl
Treasure Hunter 64lvl
Spellsinger 65lvl

Counter Strike 1.6 [około 2,5 roku]
Street Fighter Big Fan

mordok123

czeba poprosty po reinstalacji gry wykasowac wszystko z tego folderu bu zawsze cos zostaje i wgrac na nowo wczesniej juz sobie skopjowalem cala gre i odpalilem na tym i wszystko smigalo

Hodiel

czeba, skopjowalem - czytaj mniej wiecej jedna ksiazke na tydzien/dwa tygodnie to ci sie ortografia poprawi a i zanim wyslesz jakiegos posta to najpierw go przyeczytaj 2-3 razy i zastanow sie czy zdania sa odpowiednio zbudowane :P wiem ze fora to nie jakies wypracowania z poskiego czy prace magisterskie, a tym bardziej fora o l2, no ale to co niektorzy ludzie wypisuja to az zal czytac :)
infinite........................