SpellBooki...

Zaczęty przez ~Armagedon~, Marzec 08, 2007, 04:16:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

~Armagedon~

witam... gram warlockiem i korzystając z drop calculatora szuakłem takich książek jak servitor blessing czy empoverent servitor cure i mass strom cubic... zauważyłem iż te książki dropią potwory w catacumbach i nekropoliach... mam 40 lev i najprosiej teraz by było zdobyć mass cubica... ale gdy dochodziłem do nekropolii strażnik nie chciał mnie wpuścić... stąd też moje 2 pytania:
- czy istnieje alternatywny drop tych książek ??
- jak się dostać przez strażnika ??

Thorns

trzeba byc  zapisanym u DUSK lub DOWN ...

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

AyGo

1. Mozna je ewentualnie kupic u kogos na targu np idz do HV tam kazdy SB-ami handluje bo innego sposobu na zdoycie ich nie ma.
2. Musisz sie zapisac (jak powiedzial ThornsPL) do DUSK lub DOWN. W kazdym miescie znajdziesz priesta u ktorego sie mozesz zapisac.
AyGo

~Armagedon~

Cytat: newmateusz w Marzec 08, 2007, 06:12:20 PM
1. Mozna je ewentualnie kupic u kogos na targu np idz do HV tam kazdy SB-ami handluje bo innego sposobu na zdoycie ich nie ma.
2. Musisz sie zapisac (jak powiedzial ThornsPL) do DUSK lub DOWN. W kazdym miescie znajdziesz priesta u ktorego sie mozesz zapisac.
~1 co to znaczy HV ? Hardins valley ?
~2 dusk i down... hmmm... czy to jest właśnie ten 7seals ?

Daab

Cytat: ~Armagedon~ w Marzec 08, 2007, 09:07:45 PM
Cytat: newmateusz w Marzec 08, 2007, 06:12:20 PM
~1 co to znaczy HV ? Hardins valley ?
~2 dusk i down... hmmm... czy to jest właśnie ten 7seals ?

~Hunter Village ( i faktycznie kupe SB )
~ Tak
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć