Najlepszy fighter do expienia solo...

Zaczęty przez Kubik, Marzec 15, 2007, 09:45:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Specterer

Ryltar

CytatZ Forgotten Blade Focus +25 z buffami: dance of warrior,dance of vampire,dance of fire,dance of fury,song of hunter,chant of victory,might,greater might,chant of vampire,focus,haste,death whisper,advanced block,chant of revenge itd. z pewnością szybciej niż wasz SK w

LOL ja soluje Baiuma wiesz jak leci kox? lvl lub 90% robie.

sliP

lol napisałem o tym FB i full buffie bo wyjechaliście z tekstem o SK co ma 1400 p.atk i jako fanki kofanki bronicie swojej postaci i uważacie że lepiej się nią koxuje samemu niż daggerowi  :o LOL LOL LOL  :o :o :o :o

Ryltar

Przebije to dagger? Raczej w speed,crit rate i evasion bedzie lepszy.

sliP

ehh ale zawsze znajdzie się ktoś z lepszym sprzętem.....nie no nie jestem specem od SK,ale jak grałem SK od kolegi przez chwilę na 60 lvl w catach to tak szybko znowu nie szło....

Geko

tiaa co to za kosmiczny screen XD, ale to na takim mega eq to dobrze wyjdze paladyn w sacrefice build :P

bula

zomg mega screen? to Retail ...

a tak btw tego screena to imo kholdastare przesadza z +4 int :P i pvp score tez ma fajny ^^

mega eq? MJ set to mega eq? kholdstare ma tylko FB z S grade ... jee daj palowi S grade bron, set A i zobaczymy jak mu wyjdzie sacrifice build ...

Dev

w tym ss rozwalil mnie text "gl and beware of elves" xDD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Cytattak btw tego screena to imo kholdastare przesadza z +4 int Razz i pvp score tez ma fajny ^^

Z tym ze to Set do koxu :P(chociaz wiem ze w pvp on normalnie go stosuje lol xD i z dobrymi wynikami.Tez go sprawdzalem fajny itp. ale wole miec wiecej niz 4k hp na btb6 ^^) jak widac do koxu jest dobry.

Cytatale jak grałem SK od kolegi przez chwilę na 60 lvl w catach to tak szybko znowu nie szło....

Ja majac dooma i kesha zrobilem 7% w 20 minut na buffach SE + Poty.

Geko

Tiaaaa już mnie ktoś zbluźnił, tutaj to normalka.
Troszkę zboczyliśmy z tematu, najlepszy fighter do expienia solo, a tu już gadka poszła o rozmowie o koxach, i z tego co wynika o najpotężniejszej postaci ^^  wracając jeszcze do screena, jak retail, to tym bardziej jest to mega eq :D a jeśli exp solo to 76 lvl, solo raczej nie wypada. Wiem, iż chciano przedstawić statystyki, tylko że najpierw trzeba jakoś dojść do tego lvl, zaczynając od niższych statystykach i słabszego ekwipunku.

Ktoś zarzucił hasło destro, nie grałem nim, ale jego sytuacja wygląda całkiem nieźle.

Yoker

Cytat: Ryltar w Sierpień 28, 2007, 01:52:43 AM
Takie pytanie: jaki serwer (tzn. rate)?
dla porównania mogę podac, że dzisiaj robiłem ok. 12% w 20min na samym końcu pilgrims (1 mob był zielony) na AW - 61lvl, Doom light set, BO +1 focus, +4dex/ -4str, buffy PP 56. Serwer x7, C4.

Siena

Hmm 12% na 61lvlu? Na ratach x7? Cieniuuutko.
Ja PW na buffach z CH w goddart/giran, na 63lvlu robiłem 2x więcej expa, na ratach x4, ze słabszą bronią. :O
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Yoker

właśnie też mnie to dziwiło... grałem pierwszy raz od miecha solo i grałem troszkę ostrożnie - nie miałem ani agility ani vr. Szło bardzo słabo więc postanowiłem zmienic spota (w cata jest b. niski hp/ xp ratio, potrzebowałem jednak AA), poszedłem do Valley of Saints (tam moby mają wysoki hp/ xp ratio), tam szło szybciej, ale nie ma manoru :/

PS. Z kumplem robiliśmy z 60-61 w 40min ^^ on SwS, ja BD + PP i SE na dual boxie :)

bula

Cytat: Yoker w Sierpień 28, 2007, 12:35:02 PM
dla porównania mogę podac, że dzisiaj robiłem ok. 12% w 20min na samym końcu pilgrims (1 mob był zielony) na AW - 61lvl, Doom light set, BO +1 focus, +4dex/ -4str, buffy PP 56. Serwer x7, C4.
Ryl gra na rate x2 :D

Yoker

Cytat: bula w Sierpień 28, 2007, 03:23:40 PM
Cytat: Yoker w Sierpień 28, 2007, 12:35:02 PM
Ryl gra na rate x2 :D
i zrobił 7% w 20min na 6x? spot plix

fracti

Co do tego screenu z SK - brakuje mu CoVa :)
Tak jak mowilem, SK jest samowystarczalnym all in one w expie ;) Dagger nie ma prawa bez buffa expic szybciej i efektywniej, pozniewaz albo skonczy mu sie mana na blowy, albo HP. SK jako jedyny nie ma z tym problemu, wystarczy dobrac odpowiedni spocik i mozna expic niemalze bez resta. Nie wiem czy istnieje inna klasa ktora by tak potrafila (pomijajac summonerow, SH oraz nekrofila)

Bled

Najlepszy fighter do expa solo to bedzie kai the cat;]

MakePeaceOrWar

Najlepszy fighter to expienia solo to fighter z subem SH.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

Siena

Cytat: MakePeaceOrWar w Sierpień 28, 2007, 08:01:10 PM
Najlepszy fighter to expienia solo to fighter z subem SH.

O to to. +1

A tak serio to destro r0xx. :)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Dev

destro ejst genialny w solo z jednego powodu - daje SAM w kata. Dajesz mobom zbic hp i fre,zy rage i battle roar. Potem tylko relog i powtarzamy ...

RolRain

Dev

jak robsiz relog to ci sie skille odnawiaja...

fracti

Dev

Bled