Strzelanki

Zaczęty przez slepy13, Marzec 16, 2007, 07:52:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tyr

A gdzieś mam te zapowiedzi Cryzisia, byle L2 działało i pare innych gierek :P To jest dla maniaków FPS <--- Frames per second
Lineage 2 Classic EU

Bled

graliscie w moh-a ? wg mnie totalna porazka na calej linii

Cubu$

Airbourne? Straszny. 6 misji, Elita SS co pada po 4 headach, przekłamania co do historii :shock: Jedyne co mi się podobało w tej grze to pomysł ze spadochronami i grafa... Wg mnie gra którą się ściąga przechodzi (albo i nie) i out z nią. szkoda tych 130 zł...

Bled

Ty mi nie cytuj recenzji z CD-a  :P
Imo te elita SS nie była taka straszna tzn jakies urozmaicenie to jest , cos trudniejszego  ale do kilmatu to sie ma nijak . minusow to moglbym wipisywac z 2 strony ale mi sie nie chce

Cubu$

Cytat: Bled w Październik 12, 2007, 12:25:35 PM
Ty mi nie cytuj recenzji z CD-a  :P
Imo te elita SS nie była taka straszna tzn jakies urozmaicenie to jest , cos trudniejszego  ale do kilmatu to sie ma nijak . minusow to moglbym wipisywac z 2 strony ale mi sie nie chce
Wcale nie cytuje CD-a :P To jest moje zdanie :P :D

ZaAraki

COD 1 i MOH trza miec orginala zeby przez neta grac?
L2DEX

ZjemCie

Cytat: ZaAraki w Sierpień 15, 2008, 02:06:54 PM
COD 1 i MOH trza miec orginala zeby przez neta grac?

Jak to dobrze jest odżwiezyc temat po roku :P

Aha można ale na pirackich serwerkach only.

Bled

Szykuje sie cos ciekawego ? jakas nowa czesc lub produkt fps osadzony w II wś? cuz im lovin'it
(aha i orientuje sie ktos kiedy jest premiera O. flashpoint? , google mowia zebym tutaj spytal)

ZjemCie

Cytat: Bled w Sierpień 15, 2008, 06:11:57 PM
Szykuje sie cos ciekawego ? jakas nowa czesc lub produkt fps osadzony w II wś? cuz im lovin'it
(aha i orientuje sie ktos kiedy jest premiera O. flashpoint? , google mowia zebym tutaj spytal)

To jest oczywiście ironia :P?? Bo O.Flashpoint wyszło z 7 lat temu  :D

Imker

Szykuje się CoD 5, a w przyszłym roku CoD 6 (to gdzieś tak w styczniu). Na luty przewidziany jest CoD 7, na marzec CoD 8. Łącznie w 2009 roku wyjdzie jakieś 10~ CoDów.

Ja czekam na Duke Nukem Forever :bag:

@up
Jakiś nowy Flashpoint.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

ZaAraki

L2DEX

PeBe

Ja chce ofp2 i gears of war 2  :bag:

Zovi

Ofp bedzie w 2009 roku :wink: .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

eSkel

Enemy Territory

zapraszam : P

Zovi

Jak sie robi konto w WarRock'u?

EDIT.
Ok nie wazne... juz założyłem ...
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Imker

WarRock jest fajny ;)
Taki niskobudżetowy BF2.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

saromontes

Cytat: Imker w Sierpień 27, 2008, 10:01:33 PM
WarRock jest fajny ;)
Taki niskobudżetowy BF2.

Z masakryczną ilością bugów i że jak nie zapłacis to nie będziesz dobry :)

Zovi

I ogromna iloscia cheaterow :wink: .

ZaAraki

ET to w ogóle nie wiem jak można w to grać jak już się tak bardzo chce za darmo to już lepiej CS non steama ściągnąć. Albo chociażby ten dodatek true combat elite, nie grałem ale wygląda bardzo fajnie i wiele osób tak mówi.
L2DEX

PeBe

Grał ktoś w ARMA ? To niby od tworcow flashpointa1 .... shit jak makaron.

ZaAraki

Jeśli ci chodzi o ArmedAssault to chyba raczej żaden shit, ani makaron gra wygląda świetnie coś w stylu AA.
L2DEX

PeBe

graleś?

błędy, słaba fabuła, grafika nawet nawet.

bo_mialem_zly_nick

PeBe

DIO