Questy na x300

Zaczęty przez Fury, Marzec 23, 2007, 02:00:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fury

Mam pytanko do graczy na abyssie x300... czy na serverze jest "JOB CHANGER" czyli ten ktory znienia ci klasy  bez wykonywania questow , czy tez na servie trzeba wykonywac questy???
GG-9588078

sebeq

Z tego co pamietam to nie ma, jest to dla mnie calkowitym nieporozumieniem. Aaaa, 1 i 2 prof mozesz kupic w GM shopie, tylko na trzecia wymgany jest quest.

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Fury

Tak wiec prosze was abyscie mi napisali gdzie mam isc jesli chce zostac Assasinem/ Abyss Walkerem itp.
GG-9588078

bula

Assasina mozna zrobic w gludio/dion w DE guild u Grand Mastera, a AW giran/aden tez DE guild u grand mastera.(Oczywiscie trzeba miec odpowiednie marki)

AyGo

Cytat: Fury w Marzec 23, 2007, 03:54:46 PM
Tak wiec prosze was abyscie mi napisali gdzie mam isc jesli chce zostac Assasinem/ Abyss Walkerem itp.

Do kotka i on Ci zrobi Profke 1 i 2 a jest w np giran na srodku placu :P
AyGo

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Fury

czyli jest kot ktory mnie przemieni w assasina?? i AW??
GG-9588078

kobik

omg...
za wykonanie normalnie questa dostajesz marki, potrzebuejsz jedna odpowiednia marke na 1st class transfer i trzy na druga zmiane.
Na 300x nie musisz robic questow, sa specjalni npc, wygladaja jak taka pani~~ ze sklepu, nazwa to chyba alexandria(czerwono-czarne ubranko ma, latwo poznac bo wokol niej jest najwiecej osob zazwyczaj) u tych npc mozesz kupic te marki, omijajac caly quest. Jak juz kupisz odpowiednie marki idziesz do npc ktory jest jako ostatni w opisie questa, on sobie pomysli ze wykonales questa(;d) bo masz marki i ci zmieni klase