Quest na 1 profke a lvl a kasa :)

Zaczęty przez Aslan, Kwiecień 05, 2007, 09:19:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aslan

Witam to moj pierwszy post na tym forum  :) licze ze uda mi sie uzyskac kilka rad bardziej doswiadczonych graczy. Jestem w tej chwili Human Fighterem i mam 21 lvl. Walcze mieczem uzywajac przy tym skilla(nazwy nie pamietam) no i z dodatkiem soulshot. LVL 20 nabilem bardzo szybko co mnie ucieszylo przenioslem sie za 18 k adeny do Gludi(wiem przeplacilem ale nie wiedzialem gdzie sa statki) po czym rozpoczalem quest na Warriora. Wszystko bylo fajnie az do momentu gdy doszedlem do Ruins of Agona gdzie mialem zabic pare szkieletow. Myslalem ze nie bedzie za trudno wkoncu jest to w zasadzie dopiero poczatek gry a tu zdziwienie... Zostalem zabity xD zastanawiam sie gdzie popelnilem blad... Moze mam za slaby miec zbroje itd??? moj sword jest wart nie wiecej niz 15 k z tego co pamietam zbroja i spodnie zreszta podobnie. Czy ktos sie spotkal z podobnym problemem???
Jak wspomnialem wczesniej mam 21 lvl i dalej expie bo mam malo adeny a musze uzbierac na lepszy ekwipunek. Czy jezeli majac np 24 lvl Human Fighterem zmienie sie w Warriora to strace te 3 lvl zdobyte wczesniej???
Dodam tylko ze w przyszlosci chce byc gladkiem z 2 mieczami :) prosilbym o odpisywanie w sposob prosty i zrozumialy dla takich noobkow jak ja :D za pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam

fedur

Cytat: Aslan w Kwiecień 05, 2007, 09:19:54 AM
Myslalem ze nie bedzie za trudno wkoncu jest to w zasadzie dopiero poczatek gry a tu zdziwienie... Zostalem zabity xD zastanawiam sie gdzie popelnilem blad... Moze mam za slaby miec zbroje itd??? moj sword jest wart nie wiecej niz 15 k z tego co pamietam zbroja i spodnie zreszta podobnie. Czy ktos sie spotkal z podobnym problemem???

tak... tam jest wiele mobow agresywnych i jest tam dosyc cieżko... trzeba strannie unikac mobów... a te co musisz zabic do questa to pojedyńczo "podbieraj"

Cytat: Aslan w Kwiecień 05, 2007, 09:19:54 AM
Czy jezeli majac np 24 lvl Human Fighterem zmienie sie w Warriora to strace te 3 lvl zdobyte wczesniej???

nie nie stracisz... mozesz nawet expic do 30 lvl i dopiero zmienic 1 profesje... tylko to bedzie troche męczące :)

piterjedi

Wiesz, mialem podobny problem.Humanem strasznie ciezko jak dla mnie zarobic na poczatku kase wiec jak na 20 lvlu kupilem longsworda to bylem ucieszony ze mi starczylo ;p.W Ruins of agony jakos sobei poradzilem ale jak juz warriorem poszlem expic do Abonendet camp to o dziwo nie dalo sie juz expic ta nowa bronia :/.O kase w L2 jest naprawde trudno a ja mozna powiedziec ze tez jestem poczatkujacy.Wnerwilo mnie to strasznie wiec zrobilem sobie elfa i do 20 lvlu wynioslem do Dion ponad 400k :D.Teraz gram Elven Scoutem i  zarabiam troche kasy na kluczach:P , choc wczoraj zamiast sprzedac matsy to pomylil mi sie sklepik i je kupilem i stracilem 500k :/.
Pozdro

KamKam1

Najlepiej w abnodet camp zbierac ol machums fury(nie wiem czy dobzre nabisałem) niezle chodzą i tak na początek da sie z tego życ..np ja sprzedawałem za po 60k jeden :) i tak sie uzbierało pare kk :P
TH -NM 30x 75
OL -NM 30x 68
Da -Nm 30x 71
;]  :)

Otori

Ja tez mialem podobny problem , z Ruins of Agony:/ gdy robilem questa  na Elven Knight.
Uzbieraj se troche kasy na slabszych mobach , no i w runis fo Agony oplaca sie miec kilka miksturek:P Mi to kilka razy tylek uratowalo:D
7 cnót Bushido
Gi-Uczciwość
Yu-Bohaterska odwaga
Jin-Współczucie
Rei-Uprzejma dworność

Meyo-Honor
Makoto-Absolutna prawdomówność
Chugo-Obowiązek i Wierność