dragon padł??

Zaczęty przez mik777xl, Maj 05, 2007, 08:32:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mik777xl

co sie dzieje z dragon network dlaczego nikt nemoze sie zalogowac co jest??? jesli ktos wie powiecie bo nie wiem czy go znowu zamkneli czy  :? pliss pomuszcie :)

Soulern

&%*&%^89%&$%(^&*)(*(%^$#@%$^&*()$&^!@#$%^& login zapewne down. Pisz w odpowiednim dziale.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

mik777xl

no sory ja sie tu nieznam ale wiesz szukam wiadomosci bo nie wiem juz od 3 dni jest tak samo a to jest niespotykane na dragonie kilka miechow temu fbi zamknelo serwer ale teraz otworzyli i tak chyba ze 2 miechy dzialal ale znowu niedziala hem pewne niewiesz oco biega??
:?

zamrok

wszystko dziala....a jak tobie niedziala to proponuje nowego patcha zaladowac

Vigor

słuchaj bo nie będe powtarzał:) ściągasz z dragon-network.net patcha,.. tam bierzesz dowload i tam masz patch do clienta. Potem rozpakowujesz go do folderu gdzie zaistalowałeś gre. Uruchamisz ikonkę Dragon network 3( chyba ale pojawi ci się tak nowa w systemie) czekasz aż Ci się uaktualni włączasz i zobacz czy możesz sie zalogować ale z pewnością nie więc wychodzisz i usuwasz plik fldrv.dll i włącz jeszcze raz przez ta ikonkę co wczesniej.Pobierze Ci nowy plik fldrv.dll i grasz dalej bez ograniczeń:):)wiem bo sam miałem ten problem ale umiałem go rozwiązać:)pzdr i wcale nie jest down bo własnie grałem

mik777xl

dzix he ja gram juz rok ale czegos takiego niewidzialem:/ he a jak mam plytke i wgram od owa powino dzialc??

mik777xl

aham juz sprubowalem od nowa grac niepomoglo wiec biore sie za ta trudniejsza metode :? ale potrzebuje jednego .. gdzie jest ten plik co mam go usunac??

Soulern

folder gry -> system -> fldrv.dll

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

mik777xl

thx biore sie za robote:)

ArturoPL

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: dupa! ;/ i tak nie działa nawet jak zassałem tego patha ;/;/;/;/;/

Ysia

Z DN Forum: " Dragon had some technical problems , we expecting to be up soon.
Sorry for this downtime it wasnt planed".

Mają chwilowe problemy techniczne, które nie były planowane. Serwer ponoć ma wstać wkrótce.
MYSTERIUM TREMENDUM

Allor

będzie śmiesznie jak będzie trzeba nowego networka zrzucac