Jaka jest dobra bron? -> Bron dla Human Wizard -> 1kk do 2kk

Zaczęty przez Osa, Maj 12, 2007, 04:31:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Osa

Witajcie! :)
Mam chlopaki problem... Mianowicie gram w L2 dopiero tydzien i jak latwo sie domyslic nie mam gry dobrze opanowanej itd... Oto problem: (jestem human wizardem) chodze od 18lvl z Crucifix of Blessing i szukam teraz jakiejs lepszej broni, zmarnowalem juz okolo 1kk na kupnie/sprzedarzy i nie moge znalezc czegos lepszego a tanszego niz 2kk :? mozecie mi napisac jaka bron mi polecacie?
wiem ze to dosc glupie pytanie itd ale nie potrafie sobie poradzic, a kasa wciaz przepada...
z gory dziekuje za pomoc i wyrozumialosc
Bo w zyciu chodzi o to by smigac na moto!!! :)

Sengaia

Cytat: Osa w Maj 12, 2007, 04:31:23 PM
Witajcie! :)
Mam chlopaki problem... Mianowicie gram w L2 dopiero tydzien i jak latwo sie domyslic nie mam gry dobrze opanowanej itd... Oto problem: (jestem human wizardem) chodze od 18lvl z Crucifix of Blessing i szukam teraz jakiejs lepszej broni, zmarnowalem juz okolo 1kk na kupnie/sprzedarzy i nie moge znalezc czegos lepszego a tanszego niz 2kk :? mozecie mi napisac jaka bron mi polecacie?
wiem ze to dosc glupie pytanie itd ale nie potrafie sobie poradzic, a kasa wciaz przepada...
z gory dziekuje za pomoc i wyrozumialosc
szukaj w sklepie broń o nazwie "Demon Fang" kosztuje z 1,6-1,7kk w weapon shopie (przykład Giran) :)
pozdro
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Osa

zle mi doradziles :? zbieralem kase 2dni, kupilem ide testowac i co? przy Bleze 200mniej bije niz ten crucifix :(
bije mi teraz 360 a wczesniej bylo 540... i tyle kasy w bloto... :(:(:(

PloomBoom

Jak sądze to wystarczy: http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=3885.0

Dodam tylko że potrzebujesz grade "D" te których używałeś wcześniej( lub nie używałeś  :) ) teraz już nie wystaczą. Dostaniesz około 2,5 raza "większą moc"  :D. Miłego expa & pozdrawiam
GL & HF

Osa

Surprise

A jesteś pewnie że masz: blessed spiritshoty? ,a nie czasem zwykłe?

PloomBoom

lub zwykłe szoty - nie dla magów, niemożliwe żeby ilość obrażeń zmalała bo przy róźnicy blisko 40 m atack będzie widoczna i to bardzo
GL & HF

Osa

a te D grade'y sa tez blessen i zwykle tak? ja mialem chyba zwykle...
no nic, na razie nie mam kasy i dlugo mial nie bede na dobra bron wiec jakos sie przemecze... :(

kargo

Cytat: Osa w Maj 16, 2007, 03:49:32 PM

a te D grade'y sa tez blessen i zwykle tak? ja mialem chyba zwykle...
no nic, na razie nie mam kasy i dlugo mial nie bede na dobra bron wiec jakos sie przemecze... :(

Kazdy grade ma spiritshoty zwykle i blessed, nie tylko No grade :]
"To be or not to be, that is question"

eXtreme x7 - Glad[76] + sub [PR]
Supreme x15 - HE[78] / Destro[78] / SH[78] / SWS [72] + Sorc[76] / WL [75]
Abyss x7 - Necro[72]
Abyss x10 - Glad[65]

echoes

z tego co mozesz kupic w skl;epie nie znajdziesz nic lepszego d grade od demon fanga,czyli polatasz sobie z tym na levelach 20-40 (mozesz tez ew wymienic go na top d u mamona ale to juz inna historia :P)