Mój sps

Zaczęty przez niunius, Maj 21, 2007, 08:01:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

niunius

fedur

chyba Cie troche napoczatku przylagowalo...
i tak btw jak to ma byc film promocyjny... to nie licz na zawiele, walka z mobami w LoA ... ok moze byc ale zrob jakas ciekawa akcje 10 vs 1 zeby zachecic...a  tu jest raczej pokaz skili sps'a, muzyka dno... ale to i tak najlepszy punkt filmu

~szczere , ale prawdziwe

Ryltar

Jak wszystko z udzialem elfow jest do kitu :P

Woytec

Widzicie tylko same złe strony :P

Ale zobaczcie, w głąb tego filmu. Odczytajcie przesłanie jakie niesie ten niepozorny Composit Shield świetnie współgrający z Majem dla SpSa :oops: Jego casting speed powodował zawieszanie się u mnie komputera co dawało efekt lagów. A jeszcze te wspaniałe przejścia typu "zapomniałem włączyć dopalacza", no poprostu ciarki mi szły po plecach. Bloody Queen jakby mówiły:
"Kończ, waść wstydu oszczedź"
Poprostu 10/10 :P

NetSuuN

Większego dziadostwa ze świecą szukać.

Tyr

Ta lol nie ma to jak na selfach nakurwiać :D
Lineage 2 Classic EU

serdel

Te techno to tez takie z dupki, ni w pipe ni w oko pasuje do tego filmiku. :/

NetSuuN

Bardziej w pipe niż oko, no, chociaż zależy jakie  :mrgreen:

R.I.P.

Od czegoś trzeba zacząć, może ten filmik nie jest najlepszy ale z czasem będziesz robił coraz lepsze.

~ GL & HF

btw odradzam techno/death metal itp do filmików bądź teledysków imo to psuje cały klimat ale jest to moja subiektywna ocena...

NightBird

W windows movie makerze nie robi się filmow, to syf ;] lepiej juz robic w Adobe albo Pinnacle.

poza tym jesli to ma byc film promocyjny dla serwera to :

- nie powinno byc bieganie po loa i bicie mobow
- powinny byc wstawki z siege, eventow, lowienia ryb, raid bossow, wszystkiego co dobre na serwie.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Tyr

sony vegas jedyne słuszne narzędzie :]
Lineage 2 Classic EU

primabolan

w dodatku elf mag jest taaaaaaaki męski , taki brutal jeden mwhahahahaha
:elf_5_2:
mi sie filmik nie podobal w ogole...zrobic cos na odpierd...to nie sztuka....przysiedziec w edytorze...myknac pare efektow itd i czasem nawet z badziewia wyjdzie mniejsze badziewie :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Soul

Ale nudny film... Jakiś wymoczony elf mag biega i rozwala moby, a w dodatku jest slaby jak malo ktory ^^
Prepare for unforeseen consequences...

primabolan

wygrzebalem fajny filmik na youtoobie...stare dobre czasy :) i wg mnie jest to dobry filmik z dobrym podkladem muzy i ogolnie...
Filmik pochodzi z serveru juz nie istniejacego l2 extreme...
http://www.youtube.com/watch?v=yQUO2hrjJIw
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Dev

MACIE COS DO WMM ??! Ja na nim robie i wcale takei złe filmy nie wychodzą. Troszeczke finezji w łączeniu efektów + dobry program graficzny i conieco można zrobic :)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

fedur

Soul

No cąłkiem spoko, ale nie pokazali mojej postaci i za to minus xD
Prepare for unforeseen consequences...

System

aaaaaah, paradise, mam mnostwo filmikow z tego servera, tam mozna bylo normlanie pograc ;)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

eSkel

Cytat: R.I.P. w Maj 21, 2007, 10:36:19 PM
btw odradzam techno/death metal itp do filmików bądź teledysków imo to psuje cały klimat ale jest to moja subiektywna ocena...

to zalezy od materialu : ) ja np nie lubie jak ktos wrzuca do filmu heavy metal pokroju Mettalica (przyklad), nie mam nic do gatunku czy wykonawcy, ale po prostu zaczynam zasypiac ; )

fajne przyklady montazu (z muzyka + - techno, przynajmniej dla mnie a ja sie nie znam  ; ), co prawda nie z Lineage'a :p
The Day of Darkness
Skullfcuk
Always outnumbered - never outgunned

;p generalnie mozliwosci L2 pod tym wzgledem sa mniejsze, ale moze pozniej wrzuce pare frapsow do ktorych teraz nie mam linkow : )

Reina

Cytat: DevouringOne w Maj 22, 2007, 04:09:13 PM
MACIE COS DO WMM ??! Ja na nim robie i wcale takei złe filmy nie wychodzą. Troszeczke finezji w łączeniu efektów + dobry program graficzny i conieco można zrobic :)
to ja jeszcze zapytam, czym nagrywacie filmiki?
tylko fraps czy jest moze jakas alternatywa?
a jesli juz on, skad wziąć wersje ktora pozwoli na wiecej niz 30sec nagrywania?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

bula

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,12373.0.html

prosze bardzo - Odpowiedz #10

filmik 2:45 zajmuje 2.5 GB :D

Tyr

Może jakaś kompresja?!
Lineage 2 Classic EU

bula

oh...filmik przed obrobka zajmuje 2.5 GB :D po obrobce 3:30 zamuje 41 MB :D