Gladiator vs Sorcerer

Zaczęty przez Polgara, Maj 25, 2007, 07:21:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

raiderek

Bo jednego zjada na śniadanie a dwóch na obiad?
Wasting time since 2004
Ru off.

Slomek

Bo dopiero walka 1glad vs 3sorc jest fair :P
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Mati_888

2 sorców sobie w colloseum spokojnie poradzi z gladiem na tym samym lvl.
Abyss x3 :

Matiks - BH

bula

Cytat3) Nie wiem czy to ma znaczenie ale jeśli fighter dostanie 3 vortexy chyba będzie bardziej osłabiony niż przez 1 vortex (nigdy nie używałem tego skilla więc mogę się mylić)
to nie ma znaczenia bo to nie prawda
Cytat
Czemu glad miałby walczyć z 3 sorcami?
no w sumie mozna by tez 3x glad vs 1 sorc :P

Mati_888

Można nawet Human Wizard vs. reszta serwera... Ale po co >?<
Abyss x3 :

Matiks - BH

Zovi

Cytat
Taa? Ja miałem wtedy 74 lvl, sorc 75 lvl ... nawet połowy CP mi nie zjechał ... Zacząłem o sonic move, lionhearht, battle roar, war frenzy wystarczyło do niego podbiec (nawet blastera z daleka nie waliłem ...) TS+TSS+DSS i co? WIN
A sorc co robił? Spróbował mi walnąć sleepa- nie wszedł, surrender (bo już byłem za blisko na ponowną próbę sleepa, bo za duży cast :wink: ) i zdążył jednego nuka mi walnąć .
Cytat
ehh... to proste, dopiero trzech sorców ma jakiekolwiek szanse z gladem -oczywiście jednym :wink:

@matti_888
Zgadzam się dwóch sorców, może zjechało by mi CP ...
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

bula

Cytat: Zovi w Maj 28, 2008, 04:02:43 PM
Cytat
Taa? Ja miałem wtedy 74 lvl, sorc 75 lvl ... nawet połowy CP mi nie zjechał ... Zacząłem o sonic move, lionhearht, battle roar, war frenzy wystarczyło do niego podbiec (nawet blastera z daleka nie waliłem ...) TS+TSS+DSS i co? WIN
A sorc co robił? Spróbował mi walnąć sleepa- nie wszedł, surrender (bo już byłem za blisko na ponowną próbę sleepa, bo za duży cast :wink: ) i zdążył jednego nuka mi walnąć .
Cytat
ehh... to proste, dopiero trzech sorców ma jakiekolwiek szanse z gladem -oczywiście jednym :wink:

@matti_888
Od czasu do czasu dobrze jest cos wykopac nie?

Szewa

bula stop spam mode

btw.
Glad dzieki krytykom z TSS moze sciagac magow na skilla(jesli wjedzie krytyk(pozdrowienia dla pewnego SpS'a ktory dostal z TSS xD )

TruTherion

Cytat: Zovi w Maj 28, 2008, 04:02:43 PM
Cytat
Cytat

@matti_888

Nie ma to jak nuk próbujący wrzucić sleepa i to jeszcze na glada.

PeBe

sleepa- nie wszedł, surrender (bo już byłem za blisko na ponowną próbę sleepa, bo za duży cast  ) i zdążył jednego nuka mi walnąć .
Ten sorc to był kretyn . Tyle.

cancel -> slow -> nuuuuuke (przed 3rd)
i co mu zrobisz?
Walniesz z tych syfow na odleglość za (PP buff obaj) 1.8k + 1k?
On w tym czasie walnie (tzn twoj czas walenia skilli+twoj reuse) z 4 nuki po 2.4k ...

btw. Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
T_T

Bled

na full buffie gg dla glada
na pp buffie gg dla sorca

bula

Cytat: Bled w Maj 28, 2008, 04:34:59 PM
ta bo PoF daje cos sorcowi oprocz hp ><

PeBe

Zakladając że sorc zdejmie WW kankielem :>

Bled

Cytat: bula w Maj 28, 2008, 05:19:57 PM
gg czyli przegrywa .........

bula

Cytat: Bled w Maj 28, 2008, 06:40:41 PM
zle przeczytalem sry T_T

Hermit

Cytat: bula w Maj 28, 2008, 06:41:21 PM
zle przeczytalem sry T_T
Tak, gg czyli przegrywa - To znaczy, że twój komentarz był dobry.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Bled

a tak btw pp buff to nie pof  :P

bula

Cytat: Hermit w Maj 28, 2008, 07:19:17 PM
Cytat: bula w Maj 28, 2008, 06:41:21 PM
zle przeczytalem sry T_T
Tak, gg czyli przegrywa - To znaczy, że twój komentarz był dobry.
moj komentarz byl zly :D jezeli sorc przegrywa na pp buffach to jest wlasnie dobrze xD zle przeczytalem po prostu ^^

Haseo

Z gladem choć ma mało m defa trudno nukiem wygrać :P na oli ofc... w otwartym terenie wiadomo glad speedem się nie popisze nawet ze swoim sonic move.A sorc w otwartym terenie ze swoimi vortexami, cancelami i decay pokaże co potrafi.

Rusoma

W graci final będzie ciekawie jak crytem z blastera po 3-4k w morde wyrwie (o tss nie wspominając).
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Scorpion

CytatW graci final będzie ciekawie jak crytem z blastera po 3-4k w morde wyrwie (o tss nie wspominając).
Eee cryt z blastera to juz teraz min 4k w maga na ch buffie :) W final jak nie bedziesz miec resistow to raczej oneshot z blastera(jesli z crytem wejdzie) xD
...

Rusoma

Możliwe, z tego co liczył Diego to w typka bez rezista glad z tssem na element, dualami 150, 2k p atack i tym nowym skillem z 81 (ultimate secret czy jakos tak) w kolesia z 1k p defa moze przyladowac za crytem 12k : ]
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

TruTherion

Cytat: Rusoma w Styczeń 22, 2009, 11:48:05 AM
Możliwe, z tego co liczył Diego to w typka bez rezista glad z tssem na element, dualami 150, 2k p atack i tym nowym skillem z 81 (ultimate secret czy jakos tak) w kolesia z 1k p defa moze przyladowac za crytem 12k : ]

No zobaczymy tylko w jaki sposób podetną mu skilli, bo raczej wątpię aby doszło do tego, że na Oli czy jakim 3 na 3 pvp Glad i Tyr (o ile on tez podobne bajery dostaje) zjadali ludzi na jeden, czy dwa strzały i to nie kryty.

Ryltar

Cytat: Rusoma w Styczeń 22, 2009, 11:48:05 AM

To nie diego liczyl.I tak typ byl bez ressist.

Scorpion

CytatNo zobaczymy tylko w jaki sposób podetną mu skilli, bo raczej wątpię aby doszło do tego, że na Oli czy jakim 3 na 3 pvp Glad i Tyr (o ile on tez podobne bajery dostaje) zjadali ludzi na jeden, czy dwa strzały i to nie kryty.
Skoro sh moze praktycznie 2-shot kazdego to czemu glad/tyrek nie :)
...