Gladiator vs Tresure Hunter

Zaczęty przez Polgara, Maj 25, 2007, 07:21:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

W tej kronice przez jakiś czas będzie delikatnie mówiąc przejebane...

nie zapominajcie o talizmanach na oli ktore potrafią zmienić każdą walke.

bula

Cytat: Alarion w Lipiec 12, 2010, 08:36:27 AM
Biorąc pod uwagę brak możliwości enchantu tego stuna, to bym raczej na nim swoich szans nie opierał za bardzo. Ok, jasne, zawsze jest te kilka skromnych %, że wejdzie, ale w pozostałych przypadkach to będzie strata czasu, którą dagger dobrze wykorzysta.
na pewno glad nie moze enchantowac stunow?

Kwadrat

ofc ze moze, chyba nawet tego z 1 profy (lf confirm)

bula

Cytat: Kwadrat w Lipiec 12, 2010, 11:09:46 AM
ofc ze moze, chyba nawet tego z 1 profy (lf confirm)
wlasnie mi tez sie tak wydaje, ten z 1szej profy na power a hammer crush na chance i ele

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Alarion

dopytam dziś kumpla, albo sam zajrzę na jego postać jak robotę skończę... Wydawało mi się, że żalił się, iż nie może. Bo np. WC ile tam kronik mógł enchantować hammer crusha, a od co najmniej GE już nie mógł (to sprawdziłem osobiście)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Blitz

orki magiczne nie moga enchantowac stuna, kazda inna profka ktora go ma moze power, chace, ele, nawet stun z pierwszej profy na power

co do walki th vs glad.. hm wedlug mnie lepiej bic dualami i nawalac tylko z obszarowek, bo th to nie pw ze wiekszosc skilli uniknie, w tej walce wiekszosc skilli powinna wejsc, a ze th ma malego defa... kilka hitow na final secret i po walce

nic jednak nie wiadomo xf

Scorpion

Cytatco do walki th vs glad.. hm wedlug mnie lepiej bic dualami i nawalac tylko z obszarowek, bo th to nie pw ze wiekszosc skilli uniknie, w tej walce wiekszosc skilli powinna wejsc, a ze th ma malego defa... kilka hitow na final secret i po walce
Nope, blunt z health i ele hammer crush+stun atack+spam aoe i jest jeszcze lepiej.
...

Blitz

ja myslalem, ze zarowno stuny jak i obszarowki maja na tyle maly reuse zeby nie bawic sie w zmiane broni xF bo takie klikanie i zmienianie jest "troche" denerwujace przy mirage, bo czesto zaplaczemy sie albo po prostu nie uzyjemy skilla =)

albo stuny albo obszarowki ;p

ractail

Cytat: Blitz w Lipiec 12, 2010, 04:56:49 PM
ja myslalem, ze zarowno stuny jak i obszarowki maja na tyle maly reuse zeby nie bawic sie w zmiane broni xF bo takie klikanie i zmienianie jest "troche" denerwujace przy mirage, bo czesto zaplaczemy sie albo po prostu nie uzyjemy skilla =)

albo stuny albo obszarowki ;p

Ale obszarówkami można chyba bić z młotkiem w łapie.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Blitz

no to mi sie juz calkiem poje*alo xd

seken

Cytat: Blitz w Lipiec 12, 2010, 09:26:16 PM
no to mi sie juz calkiem poje*alo xd
Niemozliwe, zeby mlotem mozna bylo obszarowek uzywac.Przynajmniej jak gral cos takiego nie bylo mozliwe.

Akaraka

http://lineage2.rochand.com/Knowledge/skills.php?race=human&class=gladiator&level=62

Ciężko sprawdzić?  Requires a sword, blunt weapon or dualsword weapon

Scorpion

Nawet ktos pisal o expie z 2h bluntem na sos obszarowkami, ale ok nie da sie xD
...

DonK.

Przestancie grac na l2cacy serwerach i problem minie :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Madith

Cytat: Scorpion w Lipiec 12, 2010, 11:34:02 PM
Nawet ktos pisal o expie z 2h bluntem na sos obszarowkami, ale ok nie da sie xD

to ja pisalem :D

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

seken

Mozliwe, ze sie da.Ja nigdy nie uzywalem/nie widzialem glada, ktory wlasnie z bluntem uzywa obszarowek ;p

Alarion

ofc że się da. Nawet często na low lvlach zakładasz taką broń (z dostępnych ofc) by mieć jak największy p atack przy masówkach.

Cat Drama Maker

Scorpion

Cytatto ja pisalem
Wiem, ale raz jestes jako mdh, raz jako madith i chuj cie wie jak to pisac xD
...

Alarion

Dla niektórych jeszcze Arrisa ; p

Cat Drama Maker

Madith

albo sardo ^^

A teraz znow bedzie trzeba inaczej mowic :D

ale /care :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

jyqx

Na wyzszych lvl nie oplaca sie uzywac na th stuna. I jak pamietam to Th wygral raz gdy wszedl mu 3 razy bluff :/ ogolnie tak to th nie ma zadnych szans z gladem tak samo jak na wysokich lvl jak i na niskich
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Itherus

PuFF

seken

Cytat: jyqx w Sierpień 17, 2010, 01:02:22 PM
Na wyzszych lvl nie oplaca sie uzywac na th stuna. I jak pamietam to Th wygral raz gdy wszedl mu 3 razy bluff :/ ogolnie tak to th nie ma zadnych szans z gladem tak samo jak na wysokich lvl jak i na niskich
Ahhh no tak bo ten skill z 83 co daje evasion chance + UE+Mirage+switch (nie licze tricka, bo z tego co pamietam/ktos pisal to ma 40% szans, a switch 70).
Th nie ma zadnych szans? Sam napisales, ze th ubil glada jak wszedl 3 razy bluff, a wkoncu to jest l2, wszystko zalezy od szczescia.
Powiedz mi jeszcze z jakiego servera wynosisz to doswiadczenie....