Paladyn vs Temple Knight

Zaczęty przez Polgara, Maj 25, 2007, 08:57:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polgara

Proszę o pisanie konkretnej porady/zestawienia statystyk/opisu stylu gry w pvp dotyczące klas w temacie w którym się wypowiadacie

SIEKACZBIG

Pal vs TK :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Powiem tak to jest żenująca walka i przy tym nudna
PALADYN  stuna i  :bangin: TEMPLE KNIGHT  :bangin: i :bangin: a dojdzie do sytuacji gdzie obaj użyją UD :o
TK ma jeszcze kubika co go niewiadomo kiedy leczy wiec może przechyli szale zwycięstwa na siebie ale znowu Pal ma swoje leczenie

TK bym kopił nóż do chleba by mieć większą szybkość i jakieś krytyki(przynajmniej można blowa użyć z początkowych skilli bo to coś zadaje mocniejsze dmg niż bicie) :P

Osobiście obstawił bym na Pala bo ma stun i leczenie

To co napisałem to czysta teoria nigdy nie grałem żadną z tych postaci (może tk kolegi przez 10 min) wiec możecie mnie krytykować
:P

Ryltar

Walka TK vs Pal jest tak samo genialna jak SK vs DA...walka trwa cholera wie ile i jest nudna.TK ma 3 cuby i jest oszczedny w mp(bo cubic go leczy) i ma wiekszy DPS niz Pal(dzieki stormowi) wiec ja raczej stawiam na TK ale jak to walka PK vs ET to stawaiam na Pk ze wzgledu na self rezz.

Jastrzab

Mała poprawka TK ma 2 cubiki :]
Jedna strzała jeden trup

MonT

3, w Interlude dostaje 3 cubica,

Elfares

To mi powiedz jakiego bo go w spisie nie widzialem...
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Profesor

jest taki co agruje i rootuje, sprawdź sobie na stronce oficjalnej, attraction cubic czy coś takiego.

Elfares

http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

TheBerserker

Pal wygra -> więcej DMG (str) więcej hp, troche mniej defów no i stuny... zawsze może się uleczyć a TK ma to leczenie dosyć kosztowne więc jeśli liczy na cubica to gl ;] będą się nawalać w nieskończoność ogólnie ;] na UD się podleczą i znów do zwarcia, pytanie czy się wykończą w czasie reuse UD  :P :P :P :P :P

bula

Cytat: TheBerserker w Sierpień 15, 2008, 02:27:45 AM
Pal wygra -> więcej DMG (str) więcej hp, troche mniej defów no i stuny... zawsze może się uleczyć a TK ma to leczenie dosyć kosztowne więc jeśli liczy na cubica to gl ;] będą się nawalać w nieskończoność ogólnie ;] na UD się podleczą i znów do zwarcia, pytanie czy się wykończą w czasie reuse UD  :P :P :P :P :P
ee a Pal nie ma kosztownego heala? ;o

TheBerserker

Szczerze to nie wiem. Nie grałem tą postacią, planuje zrobić sobie pala na subce... widze ze skilli że też około 200 mp na 74. W każdym bądź razie pal powinien mieć przewagę wynikającą z wyższego hp, dmg i stunów. A TK jedyne co może przechylić szalę zwycięstwa na jego korzyść to cubiki, tak więc w niego nie wierzę ;]

Lama Pidżama

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak walki tankow rzaaaaaaaadzaaaaaaaaaa sczegolnie tych dwoch z malym dmg i cholernym defem i m.defem :D

myha

pal ma najwiekszy dps ze wszystkich tanków akurat
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

Cytat: Dev w Sierpień 16, 2008, 09:31:17 AM
Na AI tak, bez Ai juz nie ...
ale do 1vs1 wystarczy zeby uzyskac przewage potrzebna do zwyciestwa ;)

TruTherion

Cytat: bula w Sierpień 16, 2008, 10:39:46 AM

Mi się wydaje, że nowe pro cubici dadzą więcej od AI Pala.

bula

Cytat: TruTherion w Sierpień 25, 2008, 07:19:11 PM
Cytat: bula w Sierpień 16, 2008, 10:39:46 AM

Mi się wydaje, że nowe pro cubici dadzą więcej od AI Pala.
nie dadza bo samo zdjecie stuna czy slama nie jest lepsze od AI :>

Ryltar

Tak ale TK juz nie bedzie na CC/Silence wiec jest jakis +.Dodatkowo cubic TK moze jeszcze rootowac a inny leczyc.Ale badzmy szczerzy...walka pelna emocji,dynamizmu i akcji...zadna walka taka nie jest.

Dev

AI mozna przeczekac  rootując/spowalniając, w tym czasie kuba nas wyleczy :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

superklon

PVP TK vs paladyn wygra TK ale walka bedzie bardzo dluga paladyn nie zabije TK poniewaz ledwo co mu dmg robi a to co zrobi cubik uleczy i ponad to TK tez ma leczenie
Gralem TK i walczylem z paladynem walka zakonczyla sie moim zwyciestwem z FULL HP.
Paladyn musi sie leczyc za mane a przy tak dlugim pvp nie zawsze ona jest cubik leczy nie zabierajac MP.

Przeniesione z innego topicu.
/Fro

bula

Cytat: superklon w Czerwiec 25, 2009, 06:36:04 PM
PVP TK vs paladyn wygra TK ale walka bedzie bardzo dluga paladyn nie zabije TK poniewaz ledwo co mu dmg robi a to co zrobi cubik uleczy i ponad to TK tez ma leczenie
Gralem TK i walczylem z paladynem walka zakonczyla sie moim zwyciestwem z FULL HP.
Paladyn musi sie leczyc za mane a przy tak dlugim pvp nie zawsze ona jest cubik leczy nie zabierajac MP.

/facepalm

Ryltar

To sacriface jakims cudem teraz mp zre :P?

Kwadrat

exquel

wybaczcie ze tutaj a nie w tym topicu o filmach ale mimo wszystko jest to na temat :P moze ktos polecic walki z Oli palek vs tk ?