Paladyn vs Temple Knight

Zaczęty przez Polgara, Maj 25, 2007, 08:57:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PuFF

mass tol'ek ssie, to tak jak powiedzieć ze bonus kilki k hp jest ci nie potrzebny.

Azella

w porównaniu z human tankami tak ssie
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

bula

Cytat: PuFF w Maj 04, 2010, 09:40:48 AM
mass tol'ek ssie, to tak jak powiedzieć ze bonus kilki k hp jest ci nie potrzebny.
jakby ludzie nie nosili ze soba ton brezow to moze byloby odwrotnie, ale tak nie jest

Ryltar

Cytat: Blitz w Maj 03, 2010, 09:24:47 PM
troche nie rozumiem, o co chodzi z tym wykluczeniem nuka na 12 sek ?

Przy odpowiednim enchancie na +time da sie zestunowac kilku ludzi.Nawet DLM na jakims filmie takie walki robil ze 3 typow trzymal :P

x3nomorph

Cytat: Ryltar w Maj 04, 2010, 07:04:48 PM
Cytat: Blitz w Maj 03, 2010, 09:24:47 PM
troche nie rozumiem, o co chodzi z tym wykluczeniem nuka na 12 sek ?

Przy odpowiednim enchancie na +time da sie zestunowac kilku ludzi.Nawet DLM na jakims filmie takie walki robil ze 3 typow trzymal :P

Przy czym DLM ma enchant na reuse
new future.

Azella

reuse oly (w teorii) time pvp i mass pvp

Arimas

Nie czytałem całego tematu ale: TK>Pal
Widziałem 3 walki na oly Hald1r(TK) vs ZgiXi(Pal) Ruoff-Lancer ;)
Oboje Hero, equip taki sam. Walka za każdym razem trwała cholernie długo i wygrywał TK na dmg zadany w przeciągu całej walki.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Azarael

yyyy pala zada mniejszy dmg ??  :o :shock: cos nie halo dla mnie

bula

Cytat: Azarael w Czerwiec 16, 2010, 06:59:43 AM
yyyy pala zada mniejszy dmg ??  :o :shock: cos nie halo dla mnie
a dlaczego ma zadac wiekszy muszac jednoczesnie leczyc sie sacri?

DonK.

Cytat: Arimas w Czerwiec 16, 2010, 01:45:40 AM
Nie czytałem całego tematu ale: TK>Pal
Widziałem 3 walki na oly Hald1r(TK) vs ZgiXi(Pal) Ruoff-Lancer ;)
Oboje Hero, equip taki sam. Walka za każdym razem trwała cholernie długo i wygrywał TK na dmg zadany w przeciągu całej walki.
haldir 85 vesper, zigix 83 icarus
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

TK vs pal?

6 min i kij wie kto więcej dmg zada :)

Blitz

tk jest troszke nie do ubicia przez inne tanki, palek tez nie do ubicia, ale tylko wtedy, gdy ma sacri na bardzo duzym ++ dlatego ogolnie stawialbym na tk

DonK.

Do tego haldir biega z vesper dagerem pvp mode i 300 atri, ja konczylem walke z nim nawet bez selfow bo juz dosc mialem :D
Hapszasin

Ryltar

Mnie sie walk tank vs tank nie chce ogladac a grajac TK vs Pal to juz n/c.Nie mowie tu jeszcze o tym ze bym dal TK auto attack na pala poszedl bym wykompac sie a i tak by pal mnie nie zjechal przez op life cuba :P

DonK.

Hapszasin

AleUrwal

Piękna walka , tak mi się spodobała , że obejżałem z 7 razy . Chyba jednak się zdecyduję na tego palladyna , thx .

Azella

nie sugeruj się bo pewnie ten palek wygrał 5 i 5 przegrał :)

AleUrwal

Nie mniej jednak walka była dobra . Zastanawia mnie tylko jedno , czemu TheStig nie użył boostmorale przed walka ?? Czy to nie pomogłoby mu wygrać ??

A tak przy okazji , zawsze jakoś bardziej wolałem palladyna od TK . Palladyn taki klimatyczny jest i w ogóle . TK w sumie też fajny , jednak palladyna wole trochę bardziej .

DonK.

Hapszasin

OneGeer

Palek gdy wlączy AI, to zada duzo wiekszy damage niz tk i dlatego palek powinien wygrac
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Azella

o rly?  :shock:

nie powinien bo wszystko co walnie to w tarcze to raz.
Dwa że nawet jak zada dmg ten koles sie wyhealuje biegajac chwile

DonK.

Tak, jak widac wyhealowal sie. Fakt ze 80% walk tankow sie skonczy wygrana na dmg.
Hapszasin

Mariusz09

Prosze o strategie walki na oli pal vs tk
Mam na mysli ogolny schemat. Sa zwolennicy wejscia na ai+tol na poczatku jak i w momencie zbicia do 30% hp.
Ciezko jest zabic tk wiec czesto o wyniku decyduje zadany dmg. Kiedy odpuscic tk i poprostu go wybiegac? Jak nie dac sie wykonczyc kiedy wiemy ze wygramy na dmg?

kronika hb

Ryltar

CytatPalek gdy wlączy AI, to zada duzo wiekszy damage niz tk i dlatego palek powinien wygrac

Dolicz dota od smarta i -p.atk.Zreszta TK latwo kituje ludzi bo ma i slowa i roota(zarowno sam tk jak i cubic).

W sumie ostatnio na jakims HR sie bawilem TK i powiem ze klasa dosc zwalowa kiedy na oly outlastujesz praktycznie kazdego.

Mariusz09

Prosze o strategie walki na oli pal vs tk
Mam na mysli ogolny schemat. Sa zwolennicy wejscia na ai+tol na poczatku jak i w momencie zbicia do 30% hp.
Ciezko jest zabic tk wiec czesto o wyniku decyduje zadany dmg. Kiedy odpuscic tk i poprostu go wybiegac? Jak nie dac sie wykonczyc kiedy wiemy ze wygramy na dmg?

kronika hb