Problem z polaczeniem

Zaczęty przez Gold dragoN, Maj 26, 2007, 07:08:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gold dragoN

Otoz moj kumpel ma problem z polaczeniem sie do serwerow. Zalogowac na konto sie moze leczy gdy wyskakuje okno wyboru serwera to wszedzie ma ping 9999 i nie moze sie polaczyc. Czy ktos wie czemu tak jest/ jak to naprawic? Prosze o szybka odp. POzdR

Edit:

Dobrze, ale on ma tak zawsze. 24/7 .. Od jakiegoś czasu zaczelo mu sie to dziac.. Nie wiem moze admini mu porty poblokowali z sieci.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

johnq

nie tylko ty tak masz.. tyle ze ja do gry wejsc wejde ale w dzien mam takie lagi, ze 5 minut koles stoi w miejscu i co jakis czas jest tylko "aktualizacja" wiadomosci na czacie i ludzi wokol siebie... grac moge od 23 do 6 w innym wypadku za h*ja ://///////

Gold dragoN

Dobra nie będę zakładał nowego topica. Tak więc, czy wy też nie możecie sie zalogować? W sensie że wpisuje ID i Pass i nic sie nie dzieje. Żadnej informacji o złym haśle, banie ani tym podobnych.
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

[czesiu]

zrubcie sobie dokladnego ubdate iiii jak beda dalej takie problemy po prostu macie cos z laczem ja naprzyklad mam tak czasami ale po 2 sekundach sie zmienia na normalny czyli 96 przewaznie i wchodze nawet jak mm juz ten 9999 tyo i tak mi sie polancza

Gold dragoN

Update robilem 50 razy tyle ze na innych serwerach moge grac :/ .. Wielu graczom pojawil sie ten problem w tym samym czasie, ale nikt nie wie czemu ani jak to zwalczyc...
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

nalf

Siemka gram na 7x i moja znajoma ma takiż właśnie problem z połączeniem. Dzwoniła do swojego usługodawcy od którego ma neta(stwierdził ze oni nic nie blokują).nie może sie połączyć już 8 dzień, adminom na PM zatruwa życie i co? i lipa nic nie jest zrobione chodź prosili ludzi o wysłanie swoich IP,ID i przynajmniej nick jednej postaci na koncie.