Klient C6

Zaczęty przez Łysy, Maj 27, 2007, 10:42:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Łysy

Moj kumpel mi nie wieży że nie ma C6 więc pytanie mam do was czy coś takiego jak c6 jest i co to jest to Interlude?

fedur

no bo nie ma c6...
l2: chaotic chronicle skonczylo sie na C5 a teraz jest l2: Interlude czyli nowa opowiesc, a nie kontynuacja c5

Xyber

Nie ma czegoś takiego jak c6. Interlude jest wprowadzeniem do kolejnej serii, które będą rozpoczynały się nazwą throne czy t1, t2 itd. Chronicle rozpoczęło się od Prelude

Łysy

NetSuuN

Cytat: Łysy w Maj 27, 2007, 10:42:28 PM
Moj kumpel mi nie wieży że nie ma C6 więc pytanie mam do was czy coś takiego jak c6 jest i co to jest to Interlude?

no i wieRZy bo wiaRa.
a wieża to np. eifla.

Gabriel

Cytat: NetSuuN w Maj 28, 2007, 09:05:06 PM
Cytat: Łysy w Maj 27, 2007, 10:42:28 PM

no i wieRZy bo wiaRa.
a wieża to np. eifla.
Nie kolejny pajac który sie wymądrzając nabija durne posty swoimi marnymi pouczaniami IDŹ do szkoły a nie na forum i nie wypróżniaj swoich kompleksów na w postaci durnych postów i pewnie też w grze, a pouczając innych o pisaniu nie potrzebnych postów, taka moja uwaga nie znoszę chamstwa , góralskiej muzyki i pro profesorów polonistyki .

PlemnikPL

C6 = Interlude, ludzie mowia C6 bo tak jest krocej i prosciej, ale oficjalnie to jest Interlude
Skończyłem z Lineage II

Siena

Cytat: PlemnikPL w Wrzesień 02, 2007, 12:38:45 PM
C6 = Interlude, ludzie mowia C6 bo tak jest krocej i prosciej, ale oficjalnie to jest Interlude

To niech nie mówią. Nie ma czegoś takiego jak C6.
Jeśli chcesz krócej to można mówić IL. ^^
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Solar

Cytat: PlemnikPL w Wrzesień 02, 2007, 12:38:45 PM
Predzej mowia c6 bo sa debilami........ albo nie wiedza skąd sie to c i 6 wzielo XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926