Postacie w C5

Zaczęty przez Madith, Maj 28, 2007, 09:56:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

Witam..

Czytam to forum bardzo często ale mało tu jest o C5...
Dlatego chciałbym was prosić o małą poradę..jaka postać jest przydatna dla klanu (pt,rbp etc) i szybka się ją koksa nawet samemu...

Wiem, ze magow troche osłabili ale nie wiem w jakim stopniu...(sleep wolniejszy ale co jeszcze?)
DD ponoć wzmocnili ale tez nie wiem w jakim stopniu...

Nie chce grac BD,SwS, SE etc

PS jezeli byl taki temat to sry ale nie znalazlem..
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

NetSuuN

Nie chcesz supporem, no coż, każdy lubi co innego (xD)
Na dobrą sprawę każdy w pt się przyda.
Koksa się latwiej magiem, ale to już powinienes wiedzieć.

Trudno Ci coś doradzić, po prostu, w zależności co lubisz, wolisz wojów, to nimi graj, wolisz magów to nimi graj.
Między c4 a c5 nie ma zbytniej przepaści...

Madith

Grałem dlugo BD (76 lvl na x4), troche SH (65 na x3)...BD od 70++ sie nudno gra...moze ja poprostu mialem pecha z pt albo cos ale juz mi sie nudzilo no i w pvp malo co zrobilem (nie mowiac o tancach etc)..SH jak na razie bardzo ciekawa wg mnie postac..szybko sie koksa i nie zly na pvp (w C4)...

Nie chce grac supportem (pp,se,sws,bd) bo wg mnie ciezko sie ich koksa samemu i bez party nic same niezrobia (no sws i bd cos tam ale wiadomo jak to samemu grac tymi postaciami)...a nie wiem jak bedzie z pt etc..

Wiem ze magom obnizyli c.spd sleep (chociaz w pvp i tak malo kto tego uzywa) ale nie wiem jak z innymi debuffami (anchor,silence,etc)..wiem ze trwaja one 30s...

Co do wojow to nie gralem zadnym typowym wojem (BD to w koncu support), chwile gralem TH (server pvp wiec sie nie liczy)..i nie mam obeznania...widzialem tylko filmy np o gladzie (cienight) ale wiadomo ze postacia trzeba umiec grac etc...

No nic ..poczekam na jeszcze inne opinie i sam sie zastanowie...

BTW macie moze strone gdzie znajde roznice pomiedzy C4 a C5 albo cos takiego..??
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

echoes