Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Cytat: Profesor w Lipiec 17, 2007, 09:41:09 PM
albo słabo się znasz na piłce albo specjalnie zatajasz fakty :P róznica jest taka, że za samo uczestnictwo w Lidze Mistrzów dostajesz chyba 1kk EURO, w 3 lidze nie. PvP na retailu tworzą tylko ludzie. Za ileśtam punktów pvp nie dostanę realnej kasy. Na x5kk tak samo. A skoro pvp tworzą ludzie, to jakby ludzie się przenieśli to styl pvp też by się przeniósł. Ale ale nie przeniosa się, bo tam nie ma tych, którzy wolniej grindują, bo i tak 1-80 trwałby 10 minut. I to jest jedyna różnica.

:P

i oczywisce taki zawodnik z 3 ligi gra na identycznym poziomie co zawodnik z ligi mistrzow. Moze czas zaczac myslec.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Daimos

Cytat: Marc1n w Lipiec 17, 2007, 05:27:55 PM
Nie to, żebym był nie miły, ale nie jest to dział, o przeżyciach z jakiegoś priva i siadaniu podczas expienia jakimś wizardem na roxy. Nie to jest problematyką tematu, więc nie ma nawet po co o tym wspominać, a dwa, jest napisane, że nie poruszamy tematów privów tutaj zbytnio chociazby w "regulaminie".

Odpowiem krótko zwięźlę i temat. W Lineage2 nie ma ratów, ta gra ich nie posiada, każde odstępstwo od niego Lineage2 do końca już nie jest. Więc to może dlatego jest zupełnie inna gra :?:

Jeżeli ktoś woli przepić 35PLN w jeden wieczór w Pubie bardziej, niż pograć cały miech w L2, no to jego sprawa. Każdy ma inne priorytety, np. Daimoss wybotować się na 78/78 i gankować Outlaw Forest.

Pvp z Dzisiaj z Outlaw Forest, znalazłem Marc1na i jego ziomali, chyba byli na bocie bo dali dupy w pięciu a nas było tylko trzech :D

http://files.filefront.com/Marcinek+pvpavi/;8078962;;/fileinfo.html

primabolan

Cytat: Daimos w Lipiec 17, 2007, 11:29:11 PM
Pvp z Dzisiaj z Outlaw Forest, znalazłem Marc1na i jego ziomali, chyba byli na bocie bo dali dupy w pięciu a nas było tylko trzech :D

http://files.filefront.com/Marcinek+pvpavi/;8078962;;/fileinfo.html
heh  :shock: :D
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Marc1n

Pagan Temple. No miło mi wystąpić w filmiku, gdzie padam od niebieskiego 6ściosobowego party. A dziwne jak od razu nie oddaliśmy, jak biliśmy moby i woleliśmy nie paść na 4% co jest logiczne.
Brak Mental Shield'a FTL - Wszyscy stali na Trance praktycznie. Pytanie dlaczego wam cała akcja tyle zajeła, z AW 68, BD 59, WC 73, PW 64 i SWSem 74 :?: No i dziwne, żebyśmy wygrali, jak Cardinal po stronie wrogów, lol. No ale cóż, GF. Raz się wygrywa, raz się przegrywa, nie mam się czego wstydzić, jak 80% czasu stałem na sleepie.
HATE ME MOAR!

Domin

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 06:14:18 AM
Pagan Temple. No miło mi wystąpić w filmiku, gdzie padam od niebieskiego 6ściosobowego party. A dziwne jak od razu nie oddaliśmy, jak biliśmy moby i woleliśmy nie paść na 4% co jest logiczne.
Brak Mental Shield'a FTL - Wszyscy stali na Trance praktycznie. Pytanie dlaczego wam cała akcja tyle zajeła, z AW 68, BD 59, WC 73, PW 64 i SWSem 74 :?: No i dziwne, żebyśmy wygrali, jak Cardinal po stronie wrogów, lol. No ale cóż, GF. Raz się wygrywa, raz się przegrywa, nie mam się czego wstydzić, jak 80% czasu stałem na sleepie.
I po co to cale tlumaczenie sie ?
gf i tyle

montezuma

Obejzalem i mimo wszystko kiepskie pvp w wykonaniu OGD. Dlugo twalo poniewaz z wami Marc1n walczyl tylko 1he 7x, 1he76+,1bd,1cardinal czyli 4 osoby. Na przyszlosc moze wezmiecie heleara do party mimo troche gorszego exp, i exp bez mental kiedy sie walczy z polowa serwera, ogromne zaniedbanie...
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Kabra

Ten 1 he 76+ dostał dc zanim sie pvp zaczęło, zalogował się pod koniec i zdązył zadać 1 hit, więc równie dobrze można go nie liczyć :P

montezuma

Cytat: Kabra w Lipiec 18, 2007, 10:37:33 AM
Ten 1 he 76+ dostał dc zanim sie pvp zaczęło, zalogował się pod koniec i zdązył zadać 1 hit, więc równie dobrze można go nie liczyć :P

lol masz racje, jeszcze gozej. Walczyly 3 osoby 1he ponizej 76+bd+cardinal. Gdyby zabili cardinala to by mieli szanse.
Naia - oficjalny server

Marc1n

Tylko weź go zabij nie mając Mental Shield i mając C Jewelery :P
Fakt, niczego sobą nie pokazaliśmy, ale IMHO nie mieliśmy kim. Nie wierze, że dwóch daggerów może zabić Cardinala na buffach, który ma pełno CP potek i takiego heala, że póki nie dostanie stuna, to nie go nie zatłuczesz bez zaskoczenia.
A co ogólnie do party - zrobiliśmy je w 3 minuty, aby iść pobić moby. Nie byliśmy nastawieni na żadne PvP no i skład był jaki był. A to, że padliśmy, hehe, -0,5% nie boli przynajmniej mnie. Na koniec nawet CP potek nie używałem, jak mnie BD lał sam na sam, no bo po co się "tarmosić" jak nikt w pt już nie żyje :P :?:
Akcja śmieszna, bo lubie gankować i być gankowanym :P
HATE ME MOAR!

montezuma

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 10:56:00 AM
Nie wierze, że dwóch daggerów może zabić Cardinala na buffach, który ma pełno CP potek i takiego heala, że póki nie dostanie stuna, to nie go nie zatłuczesz bez zaskoczenia.

2 dagerow zabija cardinala bez problemow , miale juz to wielokrotnie, jedynie co moze cardinala uratowac co celestial shield i uspienie daggerow, inaczej jest trupem.
Naia - oficjalny server

likas

Cytathttp://files.filefront.com/Marcinek+pvpavi/;8078962;;/fileinfo.html

O tyle dobrze, że mimo ekhm małej znajomości pve :o, to w pvp chłopaki wiedzą do czego służą poszczególne skille :P.

Imo nie zapominajta, że party Daimosa raczej nie dreptało tam expić ;], więc jakąś przewagę taktyczną mieli. Z drugiej strony trza się mieć na baczności, jak ma się tyle wojen.

CytatNa przyszlosc moze wezmiecie heleara do party mimo troche gorszego exp, i exp bez mental kiedy sie walczy z polowa serwera, ogromne zaniedbanie...

Racja, tylko to jest pagan, a dodatkowa osoba w party zaowocowała by zmianą pokoju, o ile dobrze się doliczyłem :P.

Pozdrawiam.

karlossg

hehe, widze ze ratailowcy zaczynaj zalewac forum :P

siema likas :P

daimos graty ladnie sie ogarniasz tym bishopem :)

pzdr
karol

likas

Już przeczytałem wszystkie tutiorale i porady typu how to get $ na lineage2.pl, więc trzeba gdzieś zakotwiczyć.

Marc1n

Nie musisz czytać - jesteś pod opieką Wiewióra likas.

Fakt, 5cio osobowe party, w innym pokoju można by było niby, ale tutaj ktoś musiałby odpaść, żeby mógł wejść healer. Z drugiej strony, nie uważam, żeby cały czas konfigurować party tak, żeby mieć pełną gotowość do PvP, no bo po co. Dobre PvE party odrobi tą stratę trymiga, dla mnie 0,5% to 10minut solo więc póki co słynny slogan "Cuz we care" w sumie się zgadza co do mnie.
HATE ME MOAR!

Daimos

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 11:37:04 AM
Nie musisz czytać - jesteś pod opieką Wiewióra likas.

Fakt, 5cio osobowe party, w innym pokoju można by było niby, ale tutaj ktoś musiałby odpaść, żeby mógł wejść healer. Z drugiej strony, nie uważam, żeby cały czas konfigurować party tak, żeby mieć pełną gotowość do PvP, no bo po co. Dobre PvE party odrobi tą stratę trymiga, dla mnie 0,5% to 10minut solo więc póki co słynny slogan "Cuz we care" w sumie się zgadza co do mnie.

Tak to ja jestem Betonz  :D
Po drugie po jajco się tłumaczysz, 3 osoby was pojechały a to, jakie mieliscie party to zadne tlumaczenie , kazdy debil wie, że aby wytrzymać w pagans trzeba mieć dobre party.
Po trzecie szliśmy tam expić.
Po czwarte fajnie uciekałeś za winkiel jak dostaliście w tyte :P

hhihihihiihihihih

fedur

Diamos sorry ale jak ty masz zamiar sie tym filmikiem szczycic to GL...

primabolan

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 06:14:18 AM
ummm sciagnalem sobie filmik bo wczesniej ogladalem "w tym malym okienku" i czego sie"dopatrzylem" :
wasze party :
WC + BD + SwS + PW + AW     vs  BD + Cardinal + HE....
I co jeszcze byscie musieli miec by rozbic te "trzyosobowe"party?Bishopa?Moze 1 bufka mental shield ktory by przesadzil te 5 na 3...5 na 3 szanse jak 6 : 2 wygrana...wstyd Mar1n wstyd  :D tyle pisales o taktykach na forum(szczegolnie PvP),prowadzisz dzialy a tu taka "WPADKA" i cale forum krzyczy " MAMY CIE" :D
No ale jak przegrac to juz z "usmiechem"na twarzy...
Pozdrawiam

Marc1n

A ja powiem Ci LOL stary.
Nie ma siły, żeby zabić Bishopa samemu, jednym sztyleciarzem, a szczególnie na 3rd, jak spala CI mane+sleepuje+leczy się za 2x tyle, co możesz mu zrobić dmg. Warto zauwazyć, że kolega Dagger padł w chyba 20 sekund od tego jak PvP się zaczeło. Ja przestałem praktycznie całe PVP na Sleepie i mogłem sobie dużo porobić, pod koniec jak z niego wyszedłem i dostałem ostrzał od HE i chowałem, się, coby odnowić CP, bo to sensu już nie miało, jak całe pt oprócz SwS leżało na ziemi. Czy mam się czego wstydzić :?: Nie, bo musiałby wejśc mi Leathal Strike lvl2 na Cardinalu, żeby go zabić.
HATE ME MOAR!

primabolan

a jakby te cale party pobieglo na cardinala(OL + PW + AW   przeciez to ich rola co nie?) ?a bowerem zajeliby sie bd i sws...
[edit] no juz nie wspomne dagg'rs na full buffach ( SWS + BD + WC) omg

montezuma

Cytat: Marc1n w Lipiec 18, 2007, 01:37:29 PM
Nie ma siły, żeby zabić Bishopa samemu, jednym sztyleciarzem, a szczególnie na 3rd, jak spala CI mane+sleepuje+leczy się za 2x tyle, co możesz mu zrobić dmg.

rotfl, max cardinal moze leczyc pojedynczym heal za ok 1.4k HP, dagger 1 skille zadaje 3k+ dmg. Co do sleep i mana drain to jak ktos ma mental to ciezko go uspic nie mowiac o mana drain. Troche praktyki bo to co piszesz to sa bzdury.
Naia - oficjalny server

Marc1n

Te twoje 3k to Ty chyba sobie wymyślasz, na G.Mighta :?: Bez Crt. DMG :?: -> Max 1,5k w Cardinala w DC i nie ma bata na więcej. Zresztą, patrzcie ile procentowo dmg robią blowy dla tego HE jak do niego biegne. Tyle jest na Dance of Fire, DW3 i VS - 3k, to może by było, ale z SA i z cryta, ale nie normalnie. Dalej, z kim ja mam biec, jak PW leżał, zanim z pokoju wyszedł :?:
Cardinal leczy sobie dużo więcej, bo ma Balance Life co w praktyce daje mu od groma, ma i Majora i Battle Heala, którego nie zaspamujesz, dopóki nie dostanie czegoś, co mu nie powstrzyma castowania i pozwala go tłuc, wiec silence/stun/paralize.
Tam nie ma OL, tam jest WC, tam nie ma daggerów, tam jest dagger, bo PW leży w sali z mobami. Tam nie ma AW, bo stoi na sleepie. BD może się zając podnoszeniem z ziemi, jak nie odpali UD/nie zacznie uciekać. On ma 58lvl, cryt z Double Shota rozwiązałby sprawę napewno.
HATE ME MOAR!

primabolan

rozwaliles mnie Marc1n...nastepnym razem zrobice bsoe wszyscy i nie bedzie placzu...tak jak zrobil ten SWS pod koniec ale wy zrobcie to na poczatku bo zaraz bedzie "ale bo to" , "bo to"  , "no bo ten"...nie chce pisac zal.pl aleinaczej sie nie da...
OL czy WC ok powiedzmy to BYL WC...nie pisz tutoriali co kto i ile bo w "praktyce" to wszystko wyglada inaczej jak na Daimos w filmiku przedstawil - chodzi o pewne zachowania podczas pvp...3 zgranych na 5 w ogole nie zgranych biegajacych w okolo atakujacych na random...tak ja odebralem wasze party W TEJ AKCJI co nie oznacza ze kazda walka w waszym wykonaniu tak wyglada...

Profesor

Cytat: montezuma w Lipiec 17, 2007, 10:45:35 PM
Cytat: Profesor w Lipiec 17, 2007, 09:41:09 PM
albo słabo się znasz na piłce albo specjalnie zatajasz fakty :P róznica jest taka, że za samo uczestnictwo w Lidze Mistrzów dostajesz chyba 1kk EURO, w 3 lidze nie. PvP na retailu tworzą tylko ludzie. Za ileśtam punktów pvp nie dostanę realnej kasy. Na x5kk tak samo. A skoro pvp tworzą ludzie, to jakby ludzie się przenieśli to styl pvp też by się przeniósł. Ale ale nie przeniosa się, bo tam nie ma tych, którzy wolniej grindują, bo i tak 1-80 trwałby 10 minut. I to jest jedyna różnica.

:P

i oczywisce taki zawodnik z 3 ligi gra na identycznym poziomie co zawodnik z ligi mistrzow. Moze czas zaczac myslec.

lol Ty czytasz chociaż co ja piszę? może po kolei.

1.styl pvp na retailu tworzą LUDZIE.
2. styl pvp nie przywiązuje się do retaila tylko do LUDZI, którzy grają na reatilu.
3. przenosząc ALL ludzie, przenosimy styl gry :P

TEORETYCZNIE, bo nigdy się to nie stanie bo boterzy musza mieć kogo bić, żeby czuć się lepsi. bo tak jak napisałem, gdyby nadrabianie procentów nie byłoby ciężkie to nie byłoby frajdy.

Ryltar

Wow majac Saggi i Cardinala ktory uspil DD pokonaliscie na 3rd brawo...

primabolan

Nom saggi znikl zaraz na poczatku czyt. wlaczyl super UBER chruper cloak shield(czyt. disconnect) i zownowaj caly team,ten cardinal z bd i he to tylko przykrywka...i pojawil sie na sam koniec...