Interlude na DEXie za miesiąc

Zaczęty przez Astraley, Lipiec 06, 2007, 02:52:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarllax

Z magów SPS no i jak zwykle Necro, ale na DEXie jest dużo magów i łucznikow/daggerów dlatego ja bym polecał Glada lub Tyranta no i znakomitego Bishopa :)

Materid

No to jak juz bedzie po becie zrobie jednego z nich ...
Wiem ze wszyscy by chceieli zeby to byl Bishop bo przeciez bishop sie zawsze przyda ja tez lubie bishopa ale wyglad humana mystica mnie bardzo irytuje ;P
wiec zobaczymy a jak z Tyrantami duzo ich lata??

A jak tam SK i DA??
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Jarllax

ja osobiście tanków nie lubię, Tyrantów jest mało, tanków w sumie też, dalej przeważają magowie i archerzy/daggerzy

SK rzadko spotykałem za to DA bardzo często.

bula

Cytatwyglad humana mystica mnie bardzo irytuje ;P
female moze byc ^^

Materid

Cytatfemale moze byc ^^

^^ No wiem nawet juz zaczalem grac dzien zanim BETA byla ;) zdazylem 17 lvl zrobic i na nastepny dzien dziekujemy ;)

No i co z serwerem??
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Kryko1

mam pytanko
czy będzie wipe na DEX ???

Dentej

Nie bedzie... Ma byc rolback do ostatniego momentu z C4...

Xyber

Jak dla mnie beta trwa już stanowczo za długo. A co wy o tym myślicie ?

Kesai

coz, chca jak najlepsze IL, a tego sie nie da w 2 dni zrobic ;)
bedzie dobrze imo, tylko trzeba poczekac.

Kll

Cytat: Xyber w Listopad 16, 2007, 10:59:38 PM
Jak dla mnie beta trwa już stanowczo za długo. A co wy o tym myślicie ?
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Dentej

No mogliby juz zrobic live na DEX x4... Ale widac postepy. Wrath w Poniedzialek bedzie live wiec moze w przyszly weekend bedzie live na dex :D :_delf_5_1:

Kesai

Shiny

Wie ktos kiedy mniej wiecej konczy sie beta x4?
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Arael

tego nikt nei wie...

ogolem jakos chcialem to IL ale po tym jak mnie wczoraj na arenie sps zjadl na 2 hity... jakos mi sie odechcialo :P nie wiem czy on mial max lvl, nabuffowany jak swinia czy jak ale troszke mi sie odechcialo... (ja pr lvl 73 w maj secie + phenix set na sefl buffie)

a ogolem no to z tego co widzialem jak juz ktos pisal... glad >> all no do tego jeszcze tyr tez wymiatal...
ogole sie zapowiada ze wszyscy beda kasowac necro/sh z subow a beda robic glady.. dobry interes bedzie mozna zrobic sprzedajac duale :P

Kll

Cytat: Arael w Listopad 22, 2007, 01:53:16 PM
tego nikt nei wie...

ogolem jakos chcialem to IL ale po tym jak mnie wczoraj na arenie sps zjadl na 2 hity... jakos mi sie odechcialo :P nie wiem czy on mial max lvl, nabuffowany jak swinia czy jak ale troszke mi sie odechcialo... (ja pr lvl 73 w maj secie + phenix set na sefl buffie)

a ogolem no to z tego co widzialem jak juz ktos pisal... glad >> all no do tego jeszcze tyr tez wymiatal...
ogole sie zapowiada ze wszyscy beda kasowac necro/sh z subow a beda robic glady.. dobry interes bedzie mozna zrobic sprzedajac duale :P
A co slyszales, ze magowie dostali nerfa i chciales by padali od udezenia broni ng bez ss? :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Kesai

lol jestes PRem (kruchy), nie masz buffa, lazisz w ph jewelach i sie dziwisz, ze giniesz szybko od maga? +1

przegiecie to bylo jak podczas bety na wrath gm spawnowal i zabijal m.in. waldka -> necklace. sps na fb (powa, siren, wm) doslownie pozeral magic critami wszystko. niewazne czy miales ph jewele czy tts +5.

Xyber

Podobno ma ruszyć 7 grudnia, ile w tym prawdy nie wiem ;p

Leathien

Co do magow bardzo watpie ze ludzie beda kasowac suby magow poniewaz magowie na powie sirenie wild magicku beda mieli cryty co 4 hit wiec pzdr.Co do gladow i tyrantow postac dobra 1vs1 ale na mas pvp nie jest rewelacja juz  lepiej destro wziąć:)
Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

RoxyFox

www.lineage.ro

Zauważcie że już nie ma normalnej strony tylko jedna wilka strona z informacją o updaterze. Może już zbliża się Live DEX ? :D

EDIT: Lol juz działa normalnie, to nie wiem co to było. Ale swoją drogą mogli by się streszczać bo niedługo święta :P

Future

Cytat: RoxyFox w Grudzień 11, 2007, 03:47:11 PM
www.lineage.ro

Zauważcie że już nie ma normalnej strony tylko jedna wilka strona z informacją o updaterze. Może już zbliża się Live DEX ? :D

EDIT: Lol juz działa normalnie, to nie wiem co to było. Ale swoją drogą mogli by się streszczać bo niedługo święta :P

Tak też myślałem, że już beta na dex minęła :). Dosłownie doznałem takiego samego odczucia. IMO dexa nie uruchomią w najbliższym czasie, gracze upominają się, że lepiej zrobić długą betę niż siedzieć i wyciągać bugi w praniu. Ja do takiego sposobu nie mam nic przeciwko, gdyby na wrath nie było tylu rebotów :P, aczkolwiek nie są one tak częstym przypadkiem. Anyway cała społeczność dexa musi czekać cierpliwie.

RoxyFox

www.lineage.ro

Beszczelne :P życzą nam mery krismesa, a to jest nie możliwe bez L2  :x

3ex

Cytat: RoxyFox w Grudzień 24, 2007, 08:17:11 AM
www.lineage.ro

Beszczelne :P życzą nam mery krismesa, a to jest nie możliwe bez L2  :x
Szczerze ci współczuję...

RoxyFox

Cytat: exoriou w Grudzień 24, 2007, 09:54:12 AM
mozliwe

Cytat
Szczerze ci współczuję...

Heh jak się rzucili :P Sami by chętnie pograli :D
Nie no aż taki maniak to ja nie jestem. Chciałem tylko wyrazić ubolwanie nad tym że mają czas na to żeby zrobić ładny obrazeczek a od 18 grudnia nie prowadzą prac nad naprawianiem bugów.

exoriou

ładny obrazeczek to robota na 15-30min, przepisywanie skilli raczej na dluzej niz 15min
poza tym nie wiem o co Ci chodzi ,grac mozesz, tyle ze bedzie wip na dex, mozesz pograc np w witchera (wyszedl niedawno patch 1.2), mozesz porobic cokolwiek inne co moze byc rownie wesolej ak l2 :P

lepiej jak posiedza troche nad servem niz jakby mial byc zabugowany na smierc, chociaz i tak nie wiadomo czy tak nie bedzie