dye

Zaczęty przez Ulv, Lipiec 13, 2007, 05:28:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulv

kupiłem 10 sztuk +4con -6 str, +4 int -5 men, gram dark wizardem, podchodze do symbol mejkera w oren klikam zeby mi zrobił, daje ok, ale jak na złość dye nie ma. WTF?

Thorns

yyy nie jestem pewien ale raczej mag nie moze dodawac sobie CON  kosztem STR ktora mu jest nie potrzeba...  to tak jak by WARRIOR mogł sobie dodac CON kosztem INT  :P  ktora tez mu nie potrzebna

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

ptok

Mag moze sobie odejmowac STR dla CON.Sam tak mam na swojim sorcu. A co do dye dlaczego nie mozesz proste ja moglem dye ale dopiero na 40 moze wczesniej tez sie da tylko mniejsze jak nawet nie masz 1 profy to tylko chyba tattoo sie wsadzisz.

Elvin

@ Thorns
moze moze, przy +/- podzielil ncsoft skille na 2 grupy
fizyczne con, dex, str
hmm... no te drugie: int, wit, men

na tych pierwszych kazda profesja moze dowoli majstrowac
tylko przy tych drugich sa "schody"  :)

Thorns

Cytat: Elvin w Lipiec 14, 2007, 09:50:12 PM
@ Thorns
moze moze, przy +/- podzielil ncsoft skille na 2 grupy
fizyczne con, dex, str
hmm... no te drugie: int, wit, men

na tych pierwszych kazda profesja moze dowoli majstrowac
tylko przy tych drugich sa "schody"  :)

i to mi sie nie podoba bo skoro mag moze sobie zabrac STR (ktory mu nie potrzebny) to czemu warr. nie moze tego zrobic kosztem INT  :x

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Reina

tu masz racje, ale nic nie poradzimy
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Elvin

z punktu widzenia osoby grajacej magiem to nie jest wcale takie be ^^