Destroyer - Olimpiada!

Zaczęty przez Sabo2, Lipiec 23, 2007, 08:13:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatWarlock nawet uzywajac mewa rozdziabdzie tanka.

Ej no mew fajna tego SPS fajnie pogonilem xD

comeback

CytatI dzieki temu wałkowi na 100% nie uzyjesz vengeance ...
Warlock nawet uzywajac mewa rozdziabdzie tanka. Mysle ze queenem tez da rade

YYY oly to wiele czynników: strategia, sprzęt, skill, niby wydaje się to proste ale obserwując oly widać ogromną różnice pomiędzy poszczególnymi tankami, doomcryerami czy destro startującymi w  podobnych itemach:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

Ryltar

Niedawno dawalem filmik ST,zobacz kiedy uzywa VG a kiedy UD.To nie kwestia umiejetnosci ale tego ze jakby nie patrzac to te VG ma troche nasrane.

Sabo2

Boze ale niektorzy tu niezle pier***...
Jak dostanie frenzy bedzie uciekal przed nim... omg! Gonie kociarza i w ciagu 1 sek przerzucam sie na kotka musisz byc mistrzem zrecznosci opanowania na klawiaturze by szybko to ogarnac. Po 2 juz zaczynam z frenzy, i nawet bez ww daje rade dogonic kociarza z ww2 !

!@#!

Dev

Nie rozwalisz zadnym DD warlocka. Ja sie o tym przekonalem tez mam tytana. Chuj mi dalo ze zabilem kota jak za 5 sekund mialem nastepnego na dupie. A AL nie dogonisz. W porownaniu do ciebie ja gralem obiema postaciami i wiem ktora jest na przegranej pozycji. Jeszcze jak walorck wklepei ci ice bolta albo wyciagnie luk z crit. slow to jzu kompletnie nie dasz rady ..

Elfares

Summonów nie opłaca się bić chyba ,że chcemy summonera  many pozbawić..
ja esem mass pvp ,żeby expa nie stracić robiłem tak ..  i zostawałem jako jeden z ostatnich...   summon - 3,4 buffki najpotrzebniejsze target , atack i nawet nie healowałem tylko koń sobie biegł i walił.. czy tam nukami jeszcze spamowałem.. jak by na to nie patrzeć to jak by target dostał to nawet heal by munie pomógł.. albo na signe.. oni na balkoniku ja konika i nukuje z dołu obok nukerów koń ja za skała.. czy gdzieś i lajcik ^^
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Dev

Ja moim warlockiem genialnie rozwalilem spellhowlera... Magic critical hit z blaze za 2k i potem drugi :O Pierwszy raz widzialem cos takiego xD

Elfares

Ja na miejsu tego sh zrobił bym summon shadow ciebie ^^ kochane są te summony nukerów.. każdy się smieje ale to dmg robi.. próbowałem siebie atakować to walił mnie po 30 bez ssów.. a co dopiero nabuffowany ^^ pewnie ze 100 dmg wyciągnie w robe..

bula

Cytat: Ryltar w Wrzesień 17, 2007, 04:38:07 PM
Niedawno dawalem filmik ST,zobacz kiedy uzywa VG a kiedy UD.To nie kwestia umiejetnosci ale tego ze jakby nie patrzac to te VG ma troche nasrane.
VG ma o tyle nasrane ze musisz stac przy przeciwniku zeby VG sie "aktywowalo"

CytatPo 2 juz zaczynam z frenzy, i nawet bez ww daje rade dogonic kociarza z ww2 !
taaaaak serio? AL na ww2 ma 166 speed(z dye+4dex) a ty na zealocie masz 151 speeda ... wiec powiedz mi jak ty niby chcesz AL dogonic? 15 speeda to -_-'ista roznica ... liczac ze AL nie jest w DC robe(nie w DC za to w innej fajnej :D ) ...

comeback

Cytattaaaaak serio? AL na ww2 ma 166 speed(z dye+4dex) a ty na zealocie masz 151 speeda ... wiec powiedz mi jak ty niby chcesz AL dogonic? 15 speeda to -_-'ista roznica ... liczac ze AL nie jest w DC robe(nie w DC za to w innej fajnej Very Happy ) ...

Jest jeszcze łuk:) poza tym kumaty sumoner przed walką wali battle heale w destro żeby nie wyszedł na frenzy i wtedy ma szansę go zjechać w innym przypadku przy dobrym destro z niezłymi itemami ma pograne:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

Ryltar

CytatJest jeszcze łuk:)

Ktory ci cos da tylko w C4...

Cytatprzy dobrym destro z niezłymi itemami ma pograne:)

Widziales kiedys co robi summoner z boss jewlery?

comeback

CytatKtory ci cos da tylko w C4...

nie masz racji, wiadomo że 2 reczny miecz kosi, ale na zaalot i frenzy dmg z łuku jest nienajgorszy również w c5, oczywiście wiem jaka jest różnica bonusu do krytyka w przypadku 2h sword i bow...
Cytat

sumonerowi boss jewele praktycznie nic nie daja, ew. antharas/zaken na stuny i heal amount, kotu ich nei założysz przecież:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

bula

Cytat: comeback w Wrzesień 17, 2007, 09:52:49 PM
Cytat
sumonerowi boss jewele praktycznie nic nie daja, ew. antharas/zaken na stuny i heal amount, kotu ich nei założysz przecież:)
niby nie ale .... jak summoner ma baiuma i AQ to moze spalowac przeciwnika nawet z Cat Queen ... na przyklad innego summonera ... bo o takiej walce slyszalem, o innych tego typu nie ...

comeback

Cytatniby nie ale .... jak summoner ma baiuma i AQ to moze spalowac przeciwnika nawet z Cat Queen ... na przyklad innego summonera ... bo o takiej walce slyszalem, o innych tego typu nie ...

raczej jada na -str +dex +con, dc robe i kto lepiej ucieka przed sumonem przeciwnika wygrywa, dmg sumona jest kilka razy lepszy niz sumonera...
Swarm Member

Luna- 6x HE

bula

+dex i +con? ja tam myslalem ze lepiej pojsc w +5 wit ... ale nawet jak -4 str bedzie to majac drac bow i aq/baium/cat queen buff mozna calkiem niezly dmg z drac bowem wyciagnac ...

Dev

robi sie +wit, +men -int i +dex -str na olimpiade, na open ten ostatni zmieniamy na +con-str ...

bula

+men -int .... za bardzo obniza land debuffow ktore sa zaje... bardzo potrzebne na oli :D

Dev

bula

jezeli wind shackle/arcane disruption/betray sie nie liczy to jestes nab :D

Ryltar

bula

Cytat: Ryltar w Wrzesień 18, 2007, 09:40:34 PM
Nie jestes tylko jest.
omg Ryl ty wszystko tak dosadnie ujmujesz >.< :D

adamex91

hmm nie wiem czy zauwazyliscie ale destro to nie summoner...

taka mala uwaga zebyscie to o summonerach przeniesli we wlasciwy dzial

Kesai

co do dmg summonera.. dw/fire/queen/cov/aq (archer pt) + infi bow i maj light -> ostatnio crit 3k w robe na pvp ;]

Siena

Cytat: Kesai w Wrzesień 19, 2007, 06:21:31 PM
co do dmg summonera.. dw/fire/queen/cov/aq (archer pt) + infi bow i maj light -> ostatnio crit 3k w robe na pvp ;]

Loool,  to chyba ten robe to karmian był.  8)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Elfares

Cytat: adamex91 w Wrzesień 19, 2007, 05:02:43 PM
hmm nie wiem czy zauwazyliscie ale destro to nie summoner...

taka mala uwaga zebyscie to o summonerach przeniesli we wlasciwy dzial

ehh pisz co bądź i tak każdy na tym skorzysta...

Cytatco do dmg summonera.. dw/fire/queen/cov/aq (archer pt) + infi bow i maj light -> ostatnio crit 3k w robe na pvp ;]

Loool,  to chyba ten robe to karmian był.  Cool 

Wcale nie.. możliwe.. nawet  bardzo.. jeszcze maj light.. miodzio... tylko teraz mi załatw dw/fire/queen/cov/aq ^^  na olimpiadzie.. chyba będziesz miał jak ci wróg da ehehe