Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

CattyWitch

Darth super i dla mnie...
szkoda jedynie że po TRB klanie teraz BG przestalo istniec przez waszych bądź co bądź przydupasów z HB.
Jedyne co mnie cieszy że 80% zbanowanych przy tejże pomocy w OS zostało i gra na innych charach. Niestety z TRB np została 1 osoba.
Ale dobra nie wracajmy do znanego już wszystkim tematu.

Killa
Killashandra DoomCryer - OS

milan9

Cytat: CattyWitch w Maj 05, 2010, 01:20:09 PM
A doliczyłeś odnośnie dania ciała z oly party Masterów ?
bo ups ale dzięki HB już ich nie ma...

Nie ma ich tylko i wylacznie z wlasnej winy, to nie HB botowalo ich chary, a, ze byli kretynami i HB to wykorzystalo to juz inna sprawa.

ps. Proponuje skonczyc to stekanie, ze HB reportuje, bo oboje wiemy, ze Zerglin, Nickmgs i jeszcze paru innych jest na conajmniej na tym samym poziomie, jezeli nie wyzej jezeli chodzi o raporty.

Madith

w ogole to macie szczescie ze Bielak nie raportuje bo wtedy wszyscy byscie bany dostali :P

A co z tym biedakiem tak w ogole ? Gra jeszcze na Franzu ?:)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

CattyWitch

Gra, widuję go na vencie :)

Milan ja Cię proszę jak już pisałem wielokrotnie nie raportujemy, bo chcemy zabawy i nikt u nas nie handluje sprzętem jak HB. NickMGS tak w ogóle to moje constant więc wierz mi wiem co mówię ;)
Możesz też nie wierzyć ale cieszę się, że chociaż nie zaprzeczasz dla mnie to progres wielki u wilu osób, że już nie ma przynajmniej bronienia HB. I nie chodzi mi tu o to forum.

Cóż, może ich głupota ale Kammie znikający na siegach jest dla mnie większą :)

Killa - pozdrawiam

Endymi0n

Cytat: DarthMyth w Maj 05, 2010, 03:33:14 PM
pitis jest -_-'isty :) nie raz sie lalilismy na vencie z jego hv - mistrz po prostu :)

poza tym dzieki temu co sie stalo - czyli w koncu serwer ozyl w sferze pvp - ludzie sie do nas transferuja na Franza, jedno party z Phoeniksa z FS juz doszlo do GF a wiem ze 2 kolejne z FS sie chca tez dolaczyc do nas.

btw Endy Killa a gdzie wasz kolega z klanu Bielak? bo widze tylko Yukiego i Herosa ostatnio :) - smieszne tez ze sobie pluliscie w gebe nawzajem a teraz jestescie razem w tym samym klanie (no i w BG przedtem gdzie doszlo party Brevisa), mnie sie udalo go kilka razy na bocie dorwac np w GC, ofc potem flejm z 10 roznych kont w stylu pm-block-pm-block - chyba makro ma na block/unblock :)

BUMP! :P Bielak był w BG a teraz jestw Angelsach :) A my nadal z Killa Os <=> N :) Poza tym jakoś kanał na którym jest pan bielak omijam z daleka :) Jedyna osoba z którą czasami rozmawiam z zajefajnego party bielaka to Fruzia. Jednym zdaniem - nie wchodzimy sobie w drogę. :)
3ndymi0n - Adv/SWS Franz Nemesiis Klan

CattyWitch

Endy uprzedził moją wypowiedź. Bielak był w BG, i po rozmówkach tu nie rozmawiałem nigdy z nim i nie zamierzam. W Os/Nemesis jest dwóch polaków reszta jest w ally.

Pozdrawiam
Killa

Alarion

Po prostu boicie się jego zajebistości i dlatego omijacie jego kanał...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

milan9

Endymi0n

Cytat: Alarion w Maj 06, 2010, 01:42:22 PM
Po prostu boicie się jego -_-'istości i dlatego omijacie jego kanał...

To chyba nie to... po prostu nie jestesmy godni rozmawiać z Panem Bielakiem :)

x3nomorph

Cytat: milan9 w Maj 06, 2010, 10:16:02 PM
http://www.megaupload.com/?d=C66QR9JQ tezza/baium gf vs all ;) pov hero sps.

Nie ma to jak hero sps bez 300water w broni, strong.
new future.

DarthMyth

czekam na komentarze zerga po baiumie i antku na ktorych zostaliscie zmasakrowani :) mimo conajmniej 40ppl wiecej :)

numbers < quality :)
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

Endymi0n

Na pewno gratazzz :)

Mnie nie było więc nie wiem jak było :) Wy macie po prostu więcej magów - my więcej wojów i to jest zasadnicza różnica :)

Może Killa był to coś więcej napisze ;)

Pzdr

DarthMyth

a wy kurczaki ze skryptem na autotarget-mass stun na nasze party :)

lukiw

Cytat: DarthMyth w Maj 09, 2010, 01:45:09 AM

Ta zasada nie zawsze działa, ostatnia frinta temu zaprzecza :)
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Endymi0n

Cytat: DarthMyth w Maj 10, 2010, 09:38:02 AM
a wy kurczaki ze skryptem na autotarget-mass stun na nasze party :)

No Darth to tak jak pipis :)

milan9

Cytat: lukiw w Maj 10, 2010, 10:14:08 AM

Ktora ostatnia, moze ta nocna, ale ta wczorajsza dzienna potwierdzila tylko to co juz pisalem, 3 dobre party, reszta to zart.

DarthMyth

Cytat: lukiw w Maj 10, 2010, 10:14:08 AM

Napisał Carthus - wielki Ninja wyszkolony w wyjsciach z klanu, wstydu sie tylko najedlismy cie rekomendujac a ty myslac ze poszedles do silniejszych bo liczniejszych udupiłes troszke i to nawet bez "żegnajcie" a szkoda bo myslalem ze stara ekipa bedzie sie trzymac razem. Co do pvp to nawet w zergu jestescie nic nie warci i nie chcwal sie jedna frinta jak udupiliscie baiuma, antka i nastepna frinte - pffff

lukiw

na co ta nerwowość toż to tylko gra :) Nie róbmy dramy, był czas, że byliśmy w jednym klanie i cały czas będę powtarzał, że MH było najlepiej zarządzanym polskim klanem. Teraz jesteśmy po dwóch różnych stronach, nigdy nie wiadomo co będzie później.
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Alarion

Hmm to dobrze zarządzanego polskiego klanu nie widziałeś Carthus... ; )

Cat Drama Maker

lukiw

Zawsze można powiedzieć, że mogłoby być lepiej. Jak dla mnie to szacun dla Darha, że chciało mu się postarać o klan i trzymać to w kupie. Dla mnie dobrze wspominane chwile w L2.
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Alarion

Do pewnego momentu było wszystko ok... ; )

Cat Drama Maker

DarthMyth

dopoki Alarion nie zaczal robic dram :)
bylo-mineło
Nie ukrywam jednak Carthus ze strasznie sie na Tobie zawiodłem, nie chodzi mi ze jestes po drugiej stronie (jak to było w Diablo - AHH FRESH MEAT!)  tylko o fakt jak tam sie znalazles :/

btw.
CytatRigen cardinal movie

PVP:
Frintezza
Baium in random party
Antharas in Darthona party
Time - 25:12

1920x1200
Size - 1,09 Gb
Mail.ru: http://files.mail.ru/3WJMK4
1280x800
Size - 756 Mb
Mail.ru: http://files.mail.ru/9EON0G

Cytatheya here is the long expected new movie of Mastro Productions with anthy/tezza pvp.
this movie is a bit bigger (1,1 GB) cause i had tons of fraps and i had to include most of them in order to emphasize our great victory while we were outnumbered.
i gurantee its a pvp video worth watching.

http://www.megaupload.com/?d=OFAHMBD9 video link

http://bezlimitu.org/files/mu/9a6e4f3/OFAHMBD9/ open this link and paste the video link here to get final link

zeby zassac trzeba kliknac na http://bezlimitu.org/files/mu/9a6e4f3/OFAHMBD9 i wkleic tam ten link http://www.megaupload.com/?d=OFAHMBD9

lukiw

Bez dramy, jest jak jest - ostatnio w Angelsach nie narzekam. Sam wiesz, jak wszystko się zmienia na Franzu, za 2 - 3 miechy może być zupełnie inna kombinacja klanów. Jedne osoby odchodzą, drugie przychodzą - bywa. Toż to tylko zabawa.

A swoją drogą - dopadła nas kolejna plaga banów - jedno z const party się zagubiło. Może by czas ogólnie na serwerze zakończyć wojnę na petycje. O dziwo nawet mi się ostatnio udało spotkać GM i dostać buffy:))

Zaczynam się zastanawiać, czy nie potraktować tego jako ostrzeżenia:))
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Solar

Panowie wy się tak śmiejecie z Bielaka a nie bieżecie pod uwagę, że chłopak może mieć pewien rodzaj upośledzenia umysłowego. Jemu w takiej sytuacji należało by gorąco współczuć. A teraz zdziwienie, że jakim cudem osoby z lekkim upośledzeniem korzystając z internetu i grają w gry mmo to  ich rodzaj komunikacji z światem :P Łatwiej jest im być kimś online niż sobą offline.

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

CattyWitch

Najbardziej wkurw mnie bierze na wszystkie kurczaki, gdzie niechcący target Pitis i już mam stun, cóż moje zdanie to granie na pvp bez programów. Ale wiem wiem jestem naiwny. Cóż liczba < jakość. To się zgadza, ale jak mamy być szczerzy ja to rozpatruję trochę inaczej. Patrzę od razu podkreślam jedynie na OS/Nemesis. Każdy inny klan z ostatnich ally i bądź co bądź teraźniejszego (BG, Angels) był częścią GF, my nie, co za tym idzie dla nas po piwerwsze szybko jestem w stanie wyliczyć wam ilość osób z 84, 85 lvl. Z mojego constant = 1 osoba i to która przyszła z innego serwa całkiem niedawno. 300 elementów na broni ? Wykupione skille (brak książek) ? Broń ? ja latam wciąż z s-grade, nawet nie z s80. Elementy na armorach to już w ogóle. Cóż za to zawsze jesteśmy po swojej stronie i nie łączymy się, co powoduje zresztą ciągłe rozmówki AOE skille walą sojuszników. Nam lepiej w klanie bez łączenia się z Angels / BG o co wiele osób truje nam głowy. Konkludując ekwipunek to coś czego nam brak i to jest podstawową różnicą. Ilości ? Różnie bywa, wcale nas na zwycięskim Antku nie było tak wcale więcej ale Wy daliście trochę ciała z taktyką. Zresztą jak jest Memphis to jest zawsze gorzej. Choć na Baiumie przy sporej przewadze liczebnej dało radę.
Ostatni antek byłem i myśl o kurczakach nie daje mi spokoju, te je... programiszcza... Ale nie rezygnujemy. Co do epic-bossów niestety czas respawnu  2-3 w nocy nie daje szansy na próby w pełni, nie wiem jak u Was ale u nas jednak większość jest z czasu gmt+2 więc dla nich jeszcze gorzej a do pracy rano trzeba wstać i iść...
Bielak - dla mnie temat zamknięty, od kiedy zszedł na tym forum na poziom dla mnie poniżej krytyki zwłaszcza że mi się nie zdarza ku... na prawo i lewo na kogokolwiek. Przynajmniej nie tu :-) Na vencie na roomie Bielaka party byłem i gadałem m.in. z Fruzią ale tego jednego człowieka unikam. Był kiedyś zajebisty film z DeNiro gdzie padało pytanie o to jak ktoś jest ci winien 15 $ to czy lepiej sobie nie odpuścić ich odzyskania dla spokoju. Odpuszczam ;) Nerwy tracę jak się dziaram 7 godzin i chcę zabić tatuatora.

Pozdrawiam - Killa