Spoil

Zaczęty przez Govi, Lipiec 31, 2007, 11:42:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Govi

Mam 23 artisana i wcześniej spoil udawał mi się prawie za każdym razem, teraz spoilowałem 19-23 i spoil sie w ogólnie nie udawał. Czy jest więcej lvli spoila niż 1?

Poradźcie co zrobić, żeby spoil wychodził

Anjay

Artisan nie rozwija spoila po 20'stym lvl'u. od tego jest scavenger, więc już nic nie wyspoilujesz, zostaje tylko tworzenie przedmiotów.

Govi

To szkoda, a co do tworzenia przedmiotów, czy teraz na 23 moge tworzyć jakiekolwiek i jak to się robi?

Anjay

Na 20'stym lvl'u dostałeś 2 lvl skila Create item. To jest taka książka z receptami. Do tworzenia przedmiotów potrzebujesz tych recept i materiałów które one podają. Napewno masz jakieś (ikonka postarzałej karteczki) w inwentarzu, kliknij na nią 2 razy i dołącz do księgi recept. Reszty się domyślisz bo wszystko pisze.

Sarasi

:D:D:D:D:DBUHAHAHAHA!!!!!!:D:D:D:D:D Bhuhahahahahohohihi:D:D:D:D:D
blehahahahahaah:D :D :D :D :D :D       
hihi...hehe...haha... Sory ale nie mogłem sie powtrzymać kiedy to przeczytałem...hahaha....hihi...:D:D:D:D:D ...BUHAHAHAHAHAHA:D :D :D :D :D...blehahahahohohihi:D:D:D:D:D
Artisanem spoilować...nie chcę komentować....buhahe...:D:D:D:D:D

Galia est omnis divisa in partes tres
Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani
Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur
Ave Caesar morituri te salutant!

Scroller

To nie komentuj, ostatnie ostrzeżenie, jeszcze jeden taki post w którymkolwiek "moim" dziale i będzie minus.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Govi

Cytat: Sarasi w Sierpień 23, 2007, 07:34:01 PM
:D:D:D:D:DBUHAHAHAHA!!!!!!:D:D:D:D:D Bhuhahahahahohohihi:D:D:D:D:D
blehahahahahaah:D :D :D :D :D :D       
hihi...hehe...haha... Sory ale nie mogłem sie powtrzymać kiedy to przeczytałem...hahaha....hihi...:D:D:D:D:D ...BUHAHAHAHAHAHA:D :D :D :D :D...blehahahahohohihi:D:D:D:D:D
Artisanem spoilować...nie chcę komentować....buhahe...:D:D:D:D:D

Galia est omnis divisa in partes tres
Quorum unam incolunt Belgae aliam Aquitani
Tertiam qui ipsorum lingua Celtae nostra Gali apelantur
Ave Caesar morituri te salutant!

A Ty taki cwaniak jesteś i lineage'owy wymiatacz, że w wieku 3 lat umiałeś odpalić kompa, włączyć L2 i wiedziałeś co to Artisan i spoil. Zastanów się człowieku przed napisaniem jakiegokolwiek posta