Interlude Na Abyss - Nowosci, Zmiany, Updaty itp. itd.

Zaczęty przez gabrys76, Wrzesień 06, 2007, 10:38:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koszalek

Ehhh ... zaden z moich "normalnych" Charakterow nie biega, ale na super - starym koncie stworzylem wlasnie nowa postac na x300
i smiga bez zastrzezen ... jajo, slowo daje jajo

EDIT:

Uuuuu Huuuuuu !!!!

Wszystko smiga ! Koszalek Opalek biega z 2 nowymi skilami:

- War Frenzy
- Polearm Accuracy

heheheh - Abyss RULEZ !

Bled

taaaaa........ maly drobiazg ze na supreme juz dawno to bylo :P

zulek

Cytat: Bled w Październik 15, 2007, 07:35:02 PM
taaaaa........ maly drobiazg ze na supreme juz dawno to bylo :P
taaaa ale na abyssie są też skile z IL :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

bula

hm ... wszystko dziala ... skille dzialaja jak trzeba ... tylko te **@#&$(*@^#@#@)(&# lagi ....

Alchard

A właśnie, że nie wszystko działa ^^
Skille glada działają jak w c4 z dwoma małym wyjątkami: sonic focus odejmuje 25hp, a obszarówki "zżerają" oprócz 3 energ'y stone'ów wszystkie sonicki  :D
Widać glad mieści się w tych 10% niedziałających skilli...  :wink:
The Abyss x3|Duelist|76+

bula

Cytat: Alchard w Październik 15, 2007, 07:52:49 PM
A właśnie, że nie wszystko działa ^^
Skille glada działają jak w c4 z dwoma małym wyjątkami: sonic focus odejmuje 25hp, a obszarówki "zżerają" oprócz 3 energ'y stone'ów wszystkie sonicki  :D
Widać glad mieści się w tych 10% niedziałających skilli...  :wink:
ja powiedzialem o dzialaniu skilli ST bo tylko to bylem w stanie sprawdzic

Ryltar

CytatA właśnie, że nie wszystko działa ^^
Skille glada działają jak w c4 z dwoma małym wyjątkami: sonic focus odejmuje 25hp, a obszarówki "zżerają" oprócz 3 energ'y stone'ów wszystkie sonicki
Widać glad mieści się w tych 10% niedziałających skilli...

Ten sam soft co allseron bedzie mial heh :P

zulek

moze i skile galda nie działają tak jak w IL ale na derby 300x latało ich dużo co do max lvl'a to nadal 78 :P jak na razie wszystko jest ok :D
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

bula

Cytat: zulek w Październik 15, 2007, 08:42:45 PM
moze i skile galda nie działają tak jak w IL ale na derby 300x latało ich dużo co do max lvl'a to nadal 78 :P jak na razie wszystko jest ok :D
na derby jak chwile bylem to wlasnie najwiecej SK/ST bylo xD

Ulv

no i kur.... już miałem wypróbować Królową Dachowców a tu 120 sec. do downa. :x

Slomek

Ladnie chodzi ach tam skille z IL ;] sa wiec jest git. Troche laggowalo wczoraj ale pewnie sie to zmieni :]
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Rzezim

A może mi ktoś powiedzieć jak się teraz gra BD??
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

x3nomorph

BD? Tak samo tyle ze ma sie arrest ;)
new future.

bula

Cytat: x3nomorph w Październik 16, 2007, 05:39:38 PM
BD? Tak samo tyle ze ma sie arrest ;)
i demonic blade dance oraz agression dzialajacy na graczy ...

Dark Ava

A ja dzisiaj doswiadczylem buga i to takiego dosc powaznego ;//
Bylem na monster derby( arenie) i walczylem z jakims magiem i potem sobie zarzucilem hate aura i UD po tym jak padlem odrodzilem sie juz chcialem wychodzc z areny i dostalem dc. Po kilku minutach zalgowalem sie ponownie i zdziwienie :(mialem  72 lvl i 2,4% a po reloginie mialem 71 lvl i 98,4% ;/ czy ktos tez takiego czegos doswiadczyl ? To jest taka dosc lipna sytuacja bo teraz nie wiadomo czy moge spokojnie wejsc na arene nie ryzykujac expa :(

AyGo

To miales Ci powiem niezly bug ;O O_o   Ja dzisija z 4 razy na mdt padlem i nic mi nie ubylo ;)
AyGo

x3nomorph

Ktory w przypadku BD dosc zadko wchodzi - niski levell aggro pozostaly z palusa
new future.

Scorpion

To 90% dzialajacych skilli to chyba dowcip majacy poprawic ludziom humor. Bo póki co skille działaja jak na c4, nie jest wprowadzony bonus z ss-ow, dash u glada nie zjada sonikow, tylko wymaga ich do uzycia, + reszta skilli dzialajacych jak na c4((zjadanie full ladunkow), a ze tyrek=glad pod wzgledem dzialania skilli, to zapewne tyrek takze nie dziala jak trzeba. No ale tak jest, jak sie chce przeskoczyc od razu o 2 kroniki :P
...

Meyko

Do niedzialajacych rzeczy niestety trzeba sie bedzie przyzwyczaic i cierpliwie czekac, az sobie dadza rade. Mnie najbardziej boli na razie to, ze nie moge rozdawac przywilejow w klanie. Termin naprawienia tej usterki nie jest znany.
Ale Interlude wprowadzilo sporo zmian, nie ma co do tego zadnych watpliowsci i realia walki zmienia sie diametralnie. Proponuje jako nuker uzyc sleepa, to sie przekonasz co mam na mysli.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

x3nomorph

Cytat: Scorpion w Październik 17, 2007, 02:17:07 PM
To 90% dzialajacych skilli to chyba dowcip majacy poprawic ludziom humor. Bo póki co skille działaja jak na c4, nie jest wprowadzony bonus z ss-ow, dash u glada nie zjada sonikow, tylko wymaga ich do uzycia, + reszta skilli dzialajacych jak na c4((zjadanie full ladunkow), a ze tyrek=glad pod wzgledem dzialania skilli, to zapewne tyrek takze nie dziala jak trzeba. No ale tak jest, jak sie chce przeskoczyc od razu o 2 kroniki :P

Mhm, u glada dash uzywa 3 energy stones jak nie zauwazyles.
new future.

Derneth

Cytat: x3nomorph w Październik 17, 2007, 03:09:04 PM
Cytat: Scorpion w Październik 17, 2007, 02:17:07 PM

Mhm, u glada dash uzywa 3 energy stones jak nie zauwazyles.
a powinien naladowanie zabierac a nie kamienie

Dev

Zasrany zbugowany arrest ktory wchozdi raz na 20 razy, a jest +9 Oo
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

Cytat: Dev w Październik 17, 2007, 05:27:50 PM
Zasrany zbugowany arrest ktory wchozdi raz na 20 razy, a jest +9 Oo
no nie wiem jak twoj arrest wchodzi ale moj wchodzil calkiem niezle i jest + 0 ...

Dev

Ta na czystych ludzi chodzi w 100% ale jkak ktos ma mental to za 5 razem wejdzie Oo
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

e tam dobrze wchodzi ... jak nie to masz aggr :D