Wiedźmin / The Witcher

Zaczęty przez Cubu$, Październik 11, 2007, 10:34:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cubu$

Co myślicie o tej grze? Jakie są wasze odczucia? W końcu już niedługo premiera 26/10/2007. I ostatnie pytanie czy któś z Was zamówił Wiedźmina? (Ja już mam zamówione od jakiś 2-3 tygodni i czekam na przesyłkę :D) :ork_1_1:

Tyr

Cytat: Cubu$ w Październik 11, 2007, 10:34:38 PM
Co myślicie o tej grze? Jakie są wasze odczucia? W końcu już niedługo premiera 26/10/2007. I ostatnie pytanie czy któś z Was zamówił Wiedźmina? (Ja już mam zamuwione od jakiś 2-3 tygodni i czekam na przesyłkę :D) :ork_1_1:

A słownik poprawnej polszczycnzy też "zamuwiłeś"?? :D Jak nie to radzę dodać "Dodaj do Koszyka" :D

btw. MmMMm system walki mi się  nie podoba :P Ale to chyba pierwsza? taka gra Made by Poland :)
Lineage 2 Classic EU

Solar

Mi sie Wiedzmin podoba :P Szkoda wlasnie ze nia ma tak interaktywnego mmo jak widzimin i szkoda ze w zadnym nie ma takiego systemu walk:P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Bled

ogladalem kawalek zwiastunu o tej grze..... "czesc nazwyma sie tralalal" to ten ;] i juz widac ze iskry od uderzenia miecza ida za szybko ... moze to tak jakos u mnie fygladalo flegmatycznie i niepoprawnie ALE napewno zagram w ta gre chocby dlatego ze polska

Cubu$

Cytat: Tyr w Październik 12, 2007, 07:48:23 AM
Cytat: Cubu$ w Październik 11, 2007, 10:34:38 PM
Co myślicie o tej grze? Jakie są wasze odczucia? W końcu już niedługo premiera 26/10/2007. I ostatnie pytanie czy któś z Was zamówił Wiedźmina? (Ja już mam zamuwione od jakiś 2-3 tygodni i czekam na przesyłkę :D) :ork_1_1:

A słownik poprawnej polszczycnzy też "zamuwiłeś"?? :D Jak nie to radzę dodać "Dodaj do Koszyka" :D

btw. MmMMm system walki mi się  nie podoba :P Ale to chyba pierwsza? taka gra Made by Poland :)

Oj dobra dobra. Człowiek nie może mieć gorszego dnia? :P

NightBird

Wczoraj ogladalem Game factory na hyperze o wiedzminie i jak do wczoraj mnie ten tytul nie interesowal to od wczoraj mam ochote zagrac ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

eSkel

Wg mnie bedzie przereklamowany

no i negatywnie nastawiam sie do tego calego szumu marketingowego, ciekawe czy beda pamietac o powiesci

Cubu$

Cytat: eSkel w Październik 14, 2007, 09:54:29 PM
Wg mnie bedzie przereklamowany

no i negatywnie nastawiam sie do tego calego szumu marketingowego, ciekawe czy beda pamietac o powiesci
Ja mam nadzieje że jednak nie. Mam nadzieje że gra będzie tak dobra jak książki. Ale jak to powiadają "nadzieja matką głupich" :)

Bacar

Cytat: Cubu$ w Październik 15, 2007, 02:28:37 AM
Ja mam nadzieje że jednak nie. Mam nadzieje że gra będzie tak dobra jak książki. Ale jak to powiadają "nadzieja matką głupich" :)

Ale kazda matka kocha swoje dzieci xD

Sadze ze bedzie to kolejna dobra gra Polakow, a czy bedzie hitem? Poczekajmy az wyjdzie, bo takie spekulacje sa nie na miejscu. Wiele gier mialo byc hitami a po premierze okazywalo sie ze to jedeno wielkie g***o :P

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Cubu$

Jeżeli się ktoś interesuje tym tematem to polecam stronke Wiedźmin.!

Jest tam najświerzsze info na temat gry filmiki, arty, sceeny itp ;)

Ryltar

Mam oryginalnego wiedzmina.Do zobaczenia za 2 tygodnie.

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Ryltar

Nie bo: Wiedzmin>RL Life sorry kto ma moje gg niech przeczyta opis jak sie nie dostosuje to go czeka wpier..."nagroda" specialnie bralem wolne zeby zabrac z zycia 2 tygodnie(czyli mam ~1600zł w plecy ale co tam i tak potrzebowalem wolnego).

Cubu$

ja też mam :D I jest świetny. Chodzi mi na full det. Grafika b. ładna. A sama gra wciąga. ( może dlatego że jestem maniakiem Sapkowskiego) :)

Btw Kupiłem sobie normalną wersje Witchera i Edycje Kolekcjonerską ;]

Ryltar

CytatChodzi mi na full det.

Zdechnij na raka fuckthardzie  :_delf_4_2: :_delf_2_2:  :_delf_3_2:

Cubu$

Cytat: Ryltar w Październik 31, 2007, 12:50:27 AM
CytatChodzi mi na full det.

Zdechnij na raka fuckthardzie  :_delf_4_2: :_delf_2_2:  :_delf_3_2:
A Tovie nie? :P Przecież to aż takich kosmicznych wymagań nie ma ;)

Btw. Czy u Ciebie filmiki też wyglądają troszeczke kwadratowo? :shock:

Ryltar

CytatPrzecież to aż takich kosmicznych wymagań nie ma

Wiesz w porownaniu do dzisiejszych kompow ale ja mam wczorajszy.

CytatBtw. Czy u Ciebie filmiki też wyglądają troszeczke kwadratowo?

Nie wiem bo ja mam slideshow.

Shaman

Ryl no u mnie chodzi tez na full det.... i to na lapie... wiec twoj komp musi byc przedwczorajszy :D

a gierka miodzio... wczoraj kupilem i nawet nie zauwazylem ze juz jest dzisiaj jak gralem :P

Solar

Cytat: Shaman w Listopad 01, 2007, 11:12:56 AM
Ryl no u mnie chodzi tez na full det.... i to na lapie... wiec twoj komp musi byc przedwczorajszy :D

a gierka miodzio... wczoraj kupilem i nawet nie zauwazylem ze juz jest dzisiaj jak gralem :P
Kolejny co sie chwali :P Umnie to on chyba nie pojdzie nawet na minimalnych XD Serjo wiedzmin potrzebuje 2 giga ramu ?? bo jak widzalem filmiki to sie zastanawiam na co tyle ramu idzie :P

Luna
Franz
Lancer

Ryltar

CytatSerjo wiedzmin potrzebuje 2 giga ramu ??

Ta:

AMD Sephrion 2500+(rzekomo na tych procesorach nie chodzi bo nie chodzi od 2400+ do 3200+)
1,75 Ghz
512 MB RAM

Jedynie co spelnia wymagania to Karta graficzna(128 mb) a tak to nic nie spelnia a typom na wyzszych wymaganiach nie chodzi bo wyskakuje komunikat "Minimalne wymagania nie zostaly spelnione"(chyba ja jestem od tej decyzji) a gadalem z typem co mial slabszy procek i mu tez jakos chodzilo.

CytatRyl no u mnie chodzi tez na full det.... i to na lapie... wiec twoj komp musi byc przedwczorajszy

Nie ma sprawy wezme pozyczke(czyli 5000zł) i kupie kompa to wtedy pogadamy.

Vigor

A teraz mówic mi czy mi się opłaca zajść do Empicu po Wiedzmina ^^jak mam takiego o to kompa:
procek amd 2.0 xp, 1 gb ramu, radeon 9600 pro w jakiejś tam wersji że ma 128/256 i jak sądzicie pójdzie czy nie??

Soulern

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Solar

Ja odpalilem wiedzimina na celeron 2,6ghz 512ramu karta gf fx5200. Tnie sie na otwartych przestrzeniach ale grac mozna :P

Luna
Franz
Lancer

Antilus

ja odpalilem i pomykam na :D

celeron 1.7 ghz
GForce 6600
1024 ram ;]

i na minimalnych totalnie da sie spokojnie grac tylko czasem przycina :D
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Schark

A Ja jestem masochistą ;):

Celeron 1 ghz
AtiRadeon x800gto 256/256
720 ramu

jakoś to działa :D, ale do sterowania w walce nie mogę się jakoś przyzwyczaić :(.

Ogólnie bajerka. Idę dzisiaj do kumpla to sobie to zobaczę na wypasionym sprzęcie. Filmik pierwszy rewelacja. Następne też niczego sobie.
Life is brutal and full of zasadzkas :)

Never interrupt your enemy when he is making a mistake :)