Szukam pracowników...

Zaczęty przez Shaman, Październik 24, 2007, 07:22:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shaman

No witam w tym nietypowym temaciku :P

Ogólnie szukam ludzi którzy by dla mnie popracowali. Juz mówie o co chodzi.
Mam agencje handlu zagranicznego a przy okazji biuro tłumaczeń. Ostatnio po prostu mam taki natłok pracy ze sie juz w firmie nie wyrabiamy, a do tego jeden z pracowników przeniósł sie do Wawy...
I tak wlasnie wracamy do tematu: poszukuje ludzi do tłumaczeń...

Warunek 1 i konieczny to b. dobra znajomosc angielskiego (jeżeli znasz b.d jakikolwiek inny jezyk to daj znac bo moze tez mnie zainteresuje)
Warunek 2 jakiś papier na potwierdzenie by sie przydal ale nie jest konieczny
Warunek 3 musisz miec skonczone 18 lat

Wszystkie szczegóły uzgadniam indywidualnie wiec prosze na gg 1506083 lub pm na forum....

PlemnikPL

Skończyłem z Lineage II

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Shaman

w łodzi... ale jak mam przedstawicieli w innych miastach to moge i miec tlumaczy ;) w dobie maili i tel kom raczej nie stanowi problemu odleglosc...

wazne jest czy ktos sie nadaje do takiej pracy ... nie masz godzin do odbebnienia... ja ci sie nie wtryniam do roboty... ma byc przetlumaczone na termin... a czy zrobisz to od razu czy w ostatnia noc to mnie to nie interesuje... wazne jest tylko by nie bylo obsowy i by tekst byl zgodny

daje umowy zlecenia albo o dzielo i referencje wystawiam jezeli ktos chce potem zrezygnowac... a mialem tylko jeden taki przypadek na kilkunastu pracownikow ;)

sunshine

Pal Skuna!

Tyr

Do 10 stron 15zł z tego co pamiętam :<
Jak więcej to do uzgodnienia
Lineage 2 Classic EU

Shaman

od razu mowie ze info tylko u mnie na pm lub gg.... proponuje nie korzystac z posrednikow :)

echoes

hmmm interesujace,chyba sie odezwe ;p szkoda ze ja z krakowa a nie lodzi :D

Shaman

Cytat: Shaman w Październik 25, 2007, 01:14:47 AM
w łodzi... ale jak mam przedstawicieli w innych miastach to moge i miec tlumaczy ;) w dobie maili i tel kom raczej nie stanowi problemu odleglosc...

Tyr

Cytat: Shaman w Październik 25, 2007, 11:25:06 PM
od razu mowie ze info tylko u mnie na pm lub gg.... proponuje nie korzystac z posrednikow :)

Ale ja jestem wiarygodny!!

+1
Lineage 2 Classic EU

Shaman

tyrek n/c :P :P :P

zamykam... info u mnie na pw lub gg