Problem z l2font-e.utx

Zaczęty przez Rzezim, Listopad 17, 2007, 04:12:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rzezim

Witam. Otóż pobrałem updater'a z serwera www.l2-infinity.net, po czym go uruchomiłem. Zauważyłem, że ostatni plik o nazwie l2font-e.utx nie chce się pobrać. Ale nic, pomyślałem że być może ten jeden plik nie jest wymagany do poprawnego działania serwera, lecz mam wątpliwości. Otóż gdy wchodzę do gry, loguje się a następnie chcę stworzyć postać, dokładnie wtedy kiedy naciskam [>] (do wybrania rasy) gra wyrzuca mnie do Windowsa po czym wyłącza się i ukazuje się critical error. Powiedźcie mi co mam zrobić. Ten l2font-e.utx znajduje się u mnie w systextures i ma równe 20MB.
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

Jarllax

Ściągnij całego patcha, nie poprzez auto updater'a. Jest na stronie serwera.

Rzezim

Okay, spróbuje, mam nadzieje że się uda bo cały dzisiejszy dzień zmarnowałem na szukanie serwera...
Niestety, nie mogę pobrać pełnego patch'a. Nie wiem dlaczego, po prostu odnośnik do Full Patcha przenosi mnie na stronę główną Infinity.

EDIT: Pobieram poprzez FTP znajdujący się w updater.ini bezpośrednio sam plik L2Font-e.utx . Nie wymaga hasła admina, jest udostępniany każdemu użytkownikowi serwera. Mam nadzieję że to pomoże.

Jarllax

Zaraz Ci napiszę czy też będę miał ten błąd, na razie ściągam patcha (poprzez updatera)

OK, a więc też nie umiałem ściągnąć tego pliku ale na serwer umię wejść, postać też bez problemu da się stworzyć.

Chyba musisz przeinstalowac Interlude.

Rzezim

Szkoda, znów będę musiał poświęcić 20 minut na update +3 minuty instalacja L2 IL... Przestraszyłem się ponieważ pożyczyłem L2 koledze ale na szczęście mam kopie zapasową na dysku :) Temat do zamknięcia, albo i nie bo może znów po instalacji będę miał problemy :P

Jarllax

A tak mnie skusiło by sprawdzić serwer, i powiem że jest wyjątkowo marny :<
Wszystko za donate jakieś przeróżne Itemy God Bow, armor sety co dodawają +900hp i 30% reflect dmg :O, taki DA donator tam pewnie będzie mógł wycisnąc 50% reflect dmg  :o