Problem z Logowaniem

Zaczęty przez lukiosek15, Listopad 17, 2007, 01:01:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukiosek15

Witam moj problem wyglada nastepująco , wpisuje pasy do konta wybieram server , tabela z serverem sie chowa a na dole ekranu w grze tam gdzie sie wpisuje login i password pisze.

" Due a lirge number of users curratly accessing our server , you login attept has faild . Please wait a little while and a ttempt to log in again" Oco w tym chodzi?

Frohike

Mniej więcej tyle: "W związku z dużą ilością osób aktualnie próbujących osiągnąć dostęp do naszego serwera, twoje logowanie nie powiodło się. Proszę zaczekać chwilę i spróbować ponownie." - może trochę niedokładnie przetłumaczyłem, ale w 100% oddaje to sens komunikatu. Pozdrawiam :)

lukiosek15

Dzieki i Pozdrawiam xD ale to troche dziwne bo ja od razu chcial wbic jak był offline i jak zrobic sie online to od razu cchcialem wbic .Moze teraz Server Dla administratorow albo cos testują i niemozna na razie . Ale poczekam i jeszcze raz dzieki!

Mati_888

Wejdź sobie na serwer o 24:00 i sprawdź czy ci będzie chodziło. No chyba że wcześniej chodzisz spać, to tuż przed spaniem sprawdź :D (I zobacz też na stronie serwera czy jest online czy offline)
Abyss x3 :

Matiks - BH

lukiosek15

JUz mi dziala ;] . Ale niebede nanim gral bo cos jest popsute.