Elven Elder- prezentacja

Zaczęty przez coshoo, Listopad 06, 2007, 09:45:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytatte 4 speed wiecej bo inne bonusy przy+dex nie istnieja(czekam na atak panow z tank fanclub na temat megawtfomgpwnbbq bonus do shield block rate)
Cytat: bula w Kwiecień 10, 2008, 09:07:54 PM
CytatJedyne co jest przydatne to shield block rate.
z +dex dye to nie daje zbyt wiele
n/c

Dev

Cytat(czekam na atak panow z tank fanclub na temat megawtfomgpwnbbq bonus do shield block rate)
Fanclub > LOLBOT user
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bylyforumowicz

Cytat: RycezSzilen12PL w Kwiecień 10, 2008, 09:13:12 PM
39 wiecej bez jakiegokolwiek buffa. w przypadku wiekszej ilosci buffow roznica  pomiedzy +4 a 5 wit dochodzi do 100(malaria buffy+baium ring +4 wit=1984cs, +5wit=2086 CS) osobiscie wole+5 wit niz +4 dex i te 4 speed wiecej bo inne bonusy przy+dex nie istnieja(czekam na atak panow z tank fanclub na temat megawtfomgpwnbbq bonus do shield block rate)

fanboi tankow moze Ci powiedziec ze ma w dupie shield block rate i +dex.

RycezSzilen12PL

CytatKto powiedzial, ze biegamy na POW? Predzej na COV
biegamy na pow bo biegamy w nuker party(ktore obecnie od kilku kronik jest top pvp grp) era lucznika zakonczyla sie w wprowadzeniem valor nerfem crt dmg chantem zmniejszcym crt dmg. a teraz dojdzie ejszcze song na bow resist^^(o dance nie wspominam bo z tego co widzialem na pts strasznie obcina m atatck)
ps
jak dalem "odpowidz " to twojego posta jeszcze nie bylo a potem juz nie patrzalem co dopisali w temacie;P
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Kll

Oj juz, tak nie krytykujcie tego shield block rate bo jak ja pamietam, to jak nukerem mialem bless shield i stalem przodem do lucznika, to na 3 strzaly przewaznie 2 wchodzily na tarcze, co prawda excelent shield block byl rzadko, ale zwykly juz nie. Nawet na blahu byla czasem drama w czasach interlude,ze oprocz retarded wm augment, to trzeba nerfnac nukerom shield block rate. Nie wiem jak jest w ct1, ale zdaje mi sie, ze teraz juz chyba jednak nerfneli.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

RycezSzilen12PL

czytaj ze zrozumieniem, pisalem o wplywie+4 dex u ee na jego shield block rate a nie o shield block rate u nukerow ogolnie.
rpg 5x

bylyforumowicz

Cytat: Kll w Kwiecień 10, 2008, 09:31:06 PM
Oj juz, tak nie krytykujcie tego shield block rate bo jak ja pamietam, to jak nukerem mialem bless shield i stalem przodem do lucznika, to na 3 strzaly przewaznie 2 wchodzily na tarcze, co prawda excelent shield block byl rzadko, ale zwykly juz nie. Nawet na blahu byla czasem drama w czasach interlude,ze oprocz retarded wm augment, to trzeba nerfnac nukerom shield block rate. Nie wiem jak jest w ct1, ale zdaje mi sie, ze teraz juz chyba jednak nerfneli.

przeciwko lucznikom jak stoisz na wprost to powinny wszystkie poleciec na tarcze, blok tarcza vs luki jest x3.

~20*1.8*3=108%, o ile nie bedziesz mial --dex to bazowy blok bedzie wiekszy niz 20%.

Cam3ll

A tak z innej beczki.... Mam ochote zagrać znowu supportem (bo lubie) zastanawiam się czy ktokolwiek weźmie EE na low lvl (20-40)  do party. Nie chce expic solo na undeadach.
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

RycezSzilen12PL

znajdz nukera na podobnym lvl :>
rpg 5x

eSkel

Cytat: Frohike w Styczeń 22, 2008, 08:02:10 PM
Patrzcie jaki "pro" EE ^^
KLIK

Btw chciałem to napisać w normalnym topicu o EE, ale... NIE MA O_O (albo ja jestem ślepy :< )

Ma ktos linka do tego frapsa? Na livepvp juz go raczej nie ma, a sam nie pamietam nazwy/nicka i nie moge znalezc : [ Elven Elder, female, w wstawkach byly rozowe napisy a w samym frapsie oprocz typowego pvp kilka akcji z 'dreczeniem' graczy, leczeniem mobow itd : p

cokolwiek : p

Dev

Shilu - My vision z tego co pamietam. Tak, movie jest genialny :D

bula

Cytat: eSkel w Maj 16, 2008, 01:12:50 AM
KLIK

Btw chciałem to napisać w normalnym topicu o EE, ale... NIE MA O_O (albo ja jestem ślepy :< )

Ma ktos linka do tego frapsa? Na livepvp juz go raczej nie ma, a sam nie pamietam nazwy/nicka i nie moge znalezc : [ Elven Elder, female, w wstawkach byly rozowe napisy a w samym frapsie oprocz typowego pvp kilka akcji z 'dreczeniem' graczy, leczeniem mobow itd : p

http://files.filefront.com/Shilu+Video+My+Visionavi/;8590764;/fileinfo.html

Frohike

Cytat: eSkel w Maj 16, 2008, 01:12:50 AM
KLIK

Ten filmik, który tam dawałem, to akurat nie był o Shilu. To był filmik pokazujący jak nie należy grać EE ^_^

eSkel

Ale mi chodzilo o ten z Shilu ; P Tak wiec dzięki (dzięki!) za pomoc : )

/edit by Froderator ^_-

blad zamierzony ; )

Dev

Poprostu kocham elfki, a elfy tylko w nocy :D

Imker

Na których lvlach dostaje się skille:
Major Heal
Erase
Mana Burn
Trance
Trun Undead
Clarity
Invocation

W ogóle ma ktoś taką rozpiskę skilli jaką mamy na stronie (http://lineage2.com.pl/umiejetnosci/), tylko że z uwzględnionymi skillami z kronik od C5 w górę?
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

x3nomorph

new future.

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Kesai

Cytat: coshoo w Styczeń 23, 2008, 04:31:40 PM
Cytat: bula w Styczeń 23, 2008, 02:14:30 PM
To ja mam teraz takie pytanie ... czy da sie pokonac daggera na oly ... jezeli tak to w jaki sposob ...

bo dochodze do momentu kiedy dagger nie ma many, ucieka ode mnie i niestety nie moge go trafic z luku ^^ jest jakis sposob zeby daggera polozyc ? :D

EE bez sensownej augmentacji jest bezradny na oli (zamały dmg). Za to z sensowną augmentacją (np. jakiś nuke) jest bardzo mocny :)
active: inflicts an earth attack.
sprawdza sie calkiem calkiem, ale pojawia sie pytanie. czy warto pozbyc sie tego, a przyfarmic inny typ nuke'a tylko dlatego, ze antek resistuje ten typ? myslalem nad wodnym ;o (sps wannabe)

3ex

Nie warto, szczerze mówiąc nie wiem skąd to pytanie. Na Antharasie nie ty masz być DD.

Hermit

Cytat: Kesai w Czerwiec 10, 2008, 11:52:13 AM
To ja mam teraz takie pytanie ... czy da sie pokonac daggera na oly ... jezeli tak to w jaki sposob ...

bo dochodze do momentu kiedy dagger nie ma many, ucieka ode mnie i niestety nie moge go trafic z luku ^^ jest jakis sposob zeby daggera polozyc ? :D

EE bez sensownej augmentacji jest bezradny na oli (zamały dmg). Za to z sensowną augmentacją (np. jakiś nuke) jest bardzo mocny :)
sprawdza sie calkiem calkiem, ale pojawia sie pytanie. czy warto pozbyc sie tego, a przyfarmic inny typ nuke'a tylko dlatego, ze antek resistuje ten typ? myslalem nad wodnym ;o (sps wannabe)

Eart to bardzo dobry element do nuke. Jedyne co go hamuje to epic i surrender to wind.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Kesai

Cytat: 3ex w Czerwiec 10, 2008, 03:31:00 PM
Nie warto, szczerze mówiąc nie wiem skąd to pytanie. Na Antharasie nie ty masz być DD.
mialem na mysli earring of antharas -> +15% resist na earth -> zrobilem nuka zeby sie pobawic na oly.

Cytat: Hermit w Czerwiec 10, 2008, 03:37:23 PM
Cytat: Kesai w Czerwiec 10, 2008, 11:52:13 AM

Eart to bardzo dobry element do nuke. Jedyne co go hamuje to epic i surrender to wind.
ta, tyle, ze na oly kazdy moze zalozyc kolczyka ;]

frelu

czy Mana burn powinien wybudzac z Trance?
server: Celes
clan: OceanOfWhite
AW

Hermit

Kesai możesz mi powiedzieć jak wygląda animacja tego nuka? Nie widziałem szczerze mówiąc tego wcześniej. Normalnie go dopada jak vort czy jednak jakaś fajna jest?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

coshoo

Cytat: frelu w Czerwiec 17, 2008, 01:45:29 PM
czy Mana burn powinien wybudzac z Trance?

Od IL tak. W c5 nie wybudzał.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...