Elven Elder- prezentacja

Zaczęty przez coshoo, Listopad 06, 2007, 09:45:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

chmielo-przebudzenie

ale to jest z offa czy jakiegos priva? ;p bo nazwa nic mi nie mowi a filmik sie jeszcze sciaga ;d

bula

Cytat: chmielo-przebudzenie w Wrzesień 09, 2008, 05:40:46 PM
ale to jest z offa czy jakiegos priva? ;p bo nazwa nic mi nie mowi a filmik sie jeszcze sciaga ;d
tak to z offa, dokladniej z Franza

fedur

Mala Rada. Chcialbym sie tak wiecej niz tylko puste slowa dowiedzieć na temat A grade set, Tak wiec zawsze tez grajac ta postacią używalem DC robe set, jednak teraz chcialbym sie zastanowić nad MJ, z jednego powodu (wyglad   :elf_1_1:: ofc female), i teraz takie o to moje rozmyślenia, DC set daje rzeczywiście lepsze bonusy pod pvp, jednak do tego pvp trzeba dobic (75 nobless etc) a tak mysle ze +50% stunn daje tez dorbe możliwości, teraz tylko pytanie na wiekszym pvp stuna raczej sie nie uzywa jednak ten bonus jest bardzo przydatny +8 mp regen tez sie przyda. EE postac bardzo osobiscie traktuje i gram nia czysto 4 fun, wiec moze az tak bardzo nie klaść nacisk na pvp, jednak EE to uniwersalna postać wiec moze wlasnie ten DD utrzymuje pod tym kątem ta postać. Czekam na odpowiedzi ( Coshooolina  :heart: )

coshoo

Cytat: fedur w Listopad 05, 2008, 02:14:31 PM
Mala Rada. Chcialbym sie tak wiecej niz tylko puste slowa dowiedzieć na temat A grade set, Tak wiec zawsze tez grajac ta postacią używalem DC robe set, jednak teraz chcialbym sie zastanowić nad MJ, z jednego powodu (wyglad   :elf_1_1:: ofc female), i teraz takie o to moje rozmyślenia, DC set daje rzeczywiście lepsze bonusy pod pvp, jednak do tego pvp trzeba dobic (75 nobless etc) a tak mysle ze +50% stunn daje tez dorbe możliwości, teraz tylko pytanie na wiekszym pvp stuna raczej sie nie uzywa jednak ten bonus jest bardzo przydatny +8 mp regen tez sie przyda. EE postac bardzo osobiscie traktuje i gram nia czysto 4 fun, wiec moze az tak bardzo nie klaść nacisk na pvp, jednak EE to uniwersalna postać wiec moze wlasnie ten DD utrzymuje pod tym kątem ta postać. Czekam na odpowiedzi ( Coshooolina  :heart: )

Cast. speed >>> all jesli chodzi o pvp więc tylko DC lub tallum. Jeśli nie masz zamiaru zbytnio pvpować majestic jest ok.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Sigma

Mam pytanie odnosnie skilla Inquisitor...
Chciałbym sie dowiedzieć jak to działa na offie, albo gdzie moge znalesc info jak ten skill powinien dzialac.
Głownie chodzi o to ze kiedy sie "transformuje" to znikaja mi wsyztskie buffki, które mam w swoich skillach, nawet jeśli zostały one rzucone przez kogoś innego. Rozumiem, że znikaja mi self buffy, ale jeśli ktoś rzuci mi np Wind Walka to też powinineń sie usunąć po tranformacji?

coshoo

Cytat: Sigma w Listopad 30, 2008, 05:50:14 PM
Mam pytanie odnosnie skilla Inquisitor...
Chciałbym sie dowiedzieć jak to działa na offie, albo gdzie moge znalesc info jak ten skill powinien dzialac.
Głownie chodzi o to ze kiedy sie "transformuje" to znikaja mi wsyztskie buffki, które mam w swoich skillach, nawet jeśli zostały one rzucone przez kogoś innego. Rozumiem, że znikaja mi self buffy, ale jeśli ktoś rzuci mi np Wind Walka to też powinineń sie usunąć po tranformacji?

Po transformacji żadne buffy nie znikają. Masz nowe skille do użytku, klasyczne elderowskie są zablokowane (poza invocation i wild magic).

Sigma

Czyli według ciebie, jesli rzuce sobie np WW,Clarity czy Wind Walka to po użyciu skilla Inquisitor nie powinny mi zniknąć?
A ma ktoś na to jakies dowody, bo admin serwera raczej nie uwierzy mi na słowo...

coshoo

Cytat: Sigma w Listopad 30, 2008, 10:47:06 PM
A ma ktoś na to jakies dowody, bo admin serwera raczej nie uwierzy mi na słowo...

http://mihd.net/2at0dpl

Kesai

Asta Entreri

instant regeneruje HP+MP+CP gościa, na którym to skastujesz, na fullbuffie ponoć 12 minut reuse.

no i może wywalić debuffy
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Kesai

rozumiem, ze na oly cos zajebistego? ;]

Asta Entreri

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Kesai

czy buffy i sprzet (dc robe/baium etc) wplywaja na casta nuke'a z augmenta?
pytanie o hellbound :)

Dev

Tak, ale nie na reuse (przynajmniej mojego aura flare :P)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Kesai

na dexie (wrath konkretnie) wprowadzili lolhb i ofc zmienili nuka. 7s reusu i cast jak bez ubran, czego poprawic sie nie da ani buffem ani robe'em. wydaje mi sie, ze nie tak to powinno wygladac. jakby ktos mial jakis filmik z nukiem w akcji z hb z retaila, plx post. jak na razie 2 moje proby wskorania czegos na forum wratha (bez dowodow niestety) zostaly usuniety. loldexbound qq.

Dev

Teraz nie moge bo expie maina a na sube nie zmienie bo mam za duzo itemow a wh pelny, jak wbije 77 ( 29% tnl jakis tydzien nie wiecej) to posprzedaje gowna niepotrzebne i nakrece filmik :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Kesai

caly czas czekam na ten filmik ;] znajdz chwile plx

fedur

Dev sie wziął za exp, zobaczysz go pod koniec roku :D

Kesai

dc rb set +6 czy ma +3/4 ale z atrybutami? ;>

pigulec

Major, chyba że chcesz obrywać 75% mocniej. ^^

Frohike

ihateelfs

Cytat: frelu w Lipiec 29, 2008, 01:09:28 PM
a moze ktos się wypowie na temat enchantowanie skilli ?

advanced block - cost
agility - nie ruszac szkoda książki
bless - shield cost
concentration - cost
decrease weight - ja bym dał na czas
erase - chance
holy weapon - na czas albo wcale
kiss of eva - nie ruszac szkoda ksiazki
major heal - tutaj nie wiem co bedzie bardziej oplacalne
mana burn - to co wyzej
mental shield - cost
might - nie ruszac szkoda ksiazki
might of heaven - nie wiem
recharge - nie wiem co bardziej opłacalne, mysle ze power bo magowie maja "higher mana gain"
regeneration - nie ruszac szkoda ksiazki
ressist poison - nie ruszac szkoda ksiazki
ressist shock - cost
shield - cost albo wcale
sleep - trance>sleep, ja bym nie ruszal
trance - ofc chance
turn undead - ja bym dal cost, no chyba ze power zwiekszy czestotliwosc lethal'i.
vitalize - cost albo nie ruszac
wild magic - cost
wind walk - yy szczerze mowiac nie wiem:D mam ww od OL'a
wind shackle - cost

• Res shock na power, recharge na cost, mana burn na power, trance chance, wind shackle chance, turn undead tylko na +1 attack (moby na 1 hit).
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Landin

EE dostal Greater Group Heal to prawda??To teraz bedzie najlepszym healerem w grze jak tak

pigulec

Nie będzie, bo nie ma major group heal i balanced life.