Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

hm...ja na gracie bralbym daggera (th/aw) ale skoro chcesz archera to HE imo.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

YoungPadawan

rapid shot>snipe, do tego SR jest znacznie bardziej mobilną postacią, co od czasu kiedy zwiększyli znaczenie evasion znacznie bardziej się liczy.
I'm offline.

DIO

Cytat: YoungPadawan w Kwiecień 24, 2009, 11:32:13 AM
rapid shot>snipe, do tego SR jest znacznie bardziej mobilną postacią, co od czasu kiedy zwiększyli znaczenie evasion znacznie bardziej się liczy.

tylko ze snipe + range czyli dalej moze stac a sr na rapidzie musi podbiec. do tego dochodzi fakt ze oba skile sa przydatne tylko w pewnych sytuacjach, nie uzywa sie ich non stop (rapid na mass pvp zanim sie grupy przemiszaja to jak zaproszenie do zabicia :D ) co powoduje ze gdy tych skili nie uzywamy he>sr w sile ataku jak i szybkosci strzelania

Dev

Olac snipe, hawy eye skill > wszystkie skille SRa na glowe ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

DarkWanderer

Jaka waszym zdaniem klasa jest lepsza: necromancer czy ktorys z typowych summonerow (jesli ktorys z nich to ktory)?? I chodzi mi raczej o moc na wysokim lvlu ( po zdobyciu 3rd class):)

DIO

summonerzy, nekro to pseudo nuk z summonami, dla summonow bufkow nie ma, sluga nie ma. chyba lepiej summonera (lock do dps pt, es do nuk pt) albo nuka z tym ze sh>all

Dago

Witam.
Dopiero teraz zaczynam swoja przygode z L2 i jak kazdy poczatkujacy mam dylemat dotyczacy wyboru klasy;P
Zaciekawily mnie: Tyrant/Berseker/Warcryer/Destroyer/SK/Glad.
Jezeli to mozliwe to prosilbym o zakwalifikowanie(najlepiej np. Tyr>berk>wc>destro>sk>Glad) ich w roznych kategoriach, pvp(1vs1 i male pt vs pt), masspvp, pve solo, pve party. Glownie zalezy mi na pvp ale bycie dobrym w czyms wiecej mi nie przeszkadza;P
Z gory dzieki za pomoc.

P.S. Tak czytalem o nich tematy w innych dzialach forum.

bomber1212

Mam problem.. Zacząłem robic PR'a ale poczytałem troche i nie wiem czy to dobry pomysł.. podobno źle się nim gra i nieciekawie.
Wieć moje pytanie: Jakiego łucznika zrobić?

Midan

Cytat: bomber1212 w Kwiecień 26, 2009, 02:30:08 PM
Mam problem.. Zacząłem robic PR'a ale poczytałem troche i nie wiem czy to dobry pomysł.. podobno źle się nim gra i nieciekawie.
Wieć moje pytanie: Jakiego łucznika zrobić?

Ważne jak Tobie się nim gra :) Grałem duzo PR'em ale na privie i jakos nie moglem sie oderwać od niego :P
Serwer: Teon
PM: Midan (SwS)

Madith

wlasnie PR to chyba najciekawszy lucznik :)
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Falconek

Cytat: YoungPadawan w Kwiecień 24, 2009, 11:32:13 AM

Generalnie to poza łucznikami wszystkie postacie korzystają raczej ze skilli, więc evasion ogólnie mało się liczy (poza postaciami, które mają UE2) ;)

MamaMnieBije

Postac  do pvp  1 vs 1, ew jakies maple pt pvp. Mass i Oli nie jest az tak wazne,ale zebym  chociaz troszeczke zdzialal. I zeby dawal sobie rade na RB. Mysle na destro/tyr/aw/jakis nuker:)

Nestle

Postac glownie pod pvp. Kronika gracia 2. server z npc bufferem (x50) lecz bez gm shopu. Ma to bys megapr0overpowermastah ;) DObry w 1vs1 jak i na masówki. Na razie myśle nad he/aw/nuk/tyr. Prosiłbym o szybką odpowiedź.
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

virisken

ja bym wybral tyrka tylko to tez zalezy od klanu/grupy w jaiiej bedziesz gral

Nestle

No ja akurat z sr i pr ;) To an 100% klan to sam nie wiem.
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

MamaMnieBije

A mi ktos odpowie ?:> Pl0x pl0x.
Postac  do pvp  1 vs 1, ew jakies male pt pvp. Mass i Oli nie jest az tak wazne,ale zebym  chociaz troszeczke zdzialal. I zeby dawal sobie rade na RB. Mysle na destro/tyr/aw/jakis nuker:) Gracia part 2

Madith

tyr/dagger :)

tyrek z supportem bije sam rb :P

AW/TH imo najlepsi na ganki ^^ <3
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

MamaMnieBije

Dziekuje :> a teraz kogo z magow ? te same wymagania,ale tylko magowie ;]

YoungPadawan

I'm offline.

Elenestir

Cytat: MamaMnieBije w Maj 04, 2009, 04:24:54 PM
Dziekuje :> a teraz kogo z magow ? te same wymagania,ale tylko magowie ;]

Według mnie SPS/Necro :)

Madith

necro jest slaby :D

sh only imo :D ew sorc :d
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Frohike

EnEf

sps i tylko sps

ice vortex i crusher>alll
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

YoungPadawan

oh rly? imho sh+emp echo+vortex+slug zrobi większe wrażenie, zwłaszcza, że teraz sps i sh wpakują tyle samo nuków w jednostce czasu :P 
I'm offline.

Scorpion

Cytatoh rly? imho sh+emp echo+vortex+slug zrobi większe wrażenie, zwłaszcza, że teraz sps i sh wpakują tyle samo nuków w jednostce czasu
+1
...