Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DoD0

HR a taki mid rate to wiesz... po 2 źle mnie zrozumieliście, ostatni mój low rate zakończył się na interlude, a teraz przejrzałem setki lol HR'ów, nie da się porównać HR i low/mid rate.

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

Kamal

Tyr, Glad, Zerk w takiej kolejności bym polecał :)

Kommodus

A w tym wszystkim to mnie najbardziej rozbawiło:

Cytat: wodzu3000 w Sierpień 26, 2010, 02:05:33 PM
A jak dawno nie grałeś na low ratach i to jeszcze na interlude to bym się nie pchał na soul hounda bo postać trochę ciężko ogarnąć

wodzu3000

A można się dowiedzieć czemu ??

jac0l

hahah Dobra uwaga Kommodus :DD
@wodzu kamaeli w Interlude nie było ;P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

wodzu3000

No co ty ja miałem na myśli to że jak grał tylko na interlude to nie miał styczności z tą postacią a jak wiadomo to nie jakiś dd który ma kilka skill lub nuk który naciska tylko f1 i f2  :)

DoD0

Miałem Hero SB  :D Wiem z czym to się je, i chyba właśnie nim zagram :)

jyqx

Cytat: Kamal w Sierpień 26, 2010, 09:44:19 PM
Tyr moze i jest dobry ale jak sie ogarnie glada to Tyr moze mu "naskoczyc". Zerk tez jest lepszy w pvp z swordshieldem i body reconstruction. Na oly jest nie do pokonania ja bym polecal Glad,Zerk i daaaaleko daleko tyr
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Azella

Cytat: jyqx w Sierpień 27, 2010, 01:57:38 PM
Cytat: Kamal w Sierpień 26, 2010, 09:44:19 PM
Tyr moze i jest dobry ale jak sie ogarnie glada to Tyr moze mu "naskoczyc". Zerk tez jest lepszy w pvp z swordshieldem i body reconstruction. Na oly jest nie do pokonania ja bym polecal Glad,Zerk i daaaaleko daleko tyr

tylko że w pvp party na party ten glad jest prawie usless. Zerk też szału nie robi na endgame. Tyrant za to jest swietny i solo i w party
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

NoFckingWay

A solo ?
open
oly
Glad czy tyr wygrywa  ? : D gracia epilogue

Kwadrat

Cytat: jyqx w Sierpień 27, 2010, 01:57:38 PM
Tyr moze i jest dobry ale jak sie ogarnie glada to Tyr moze mu "naskoczyc"
glad nie ma szans z tyrkiem, sad but true

x3nomorph

Szanse sa zawsze... chociazby weapon blockade czy 5/5krytow ze skilli.
new future.

jyqx

Glad ma szasne i to wielkie. Mnie tylko niektorzy tyrcy pokonuja nie wiem jak z wami :P
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

DoD0

Dla mnie tyrek vs glad 50/50 zależy od eq i jak kto ogarnia, weapon blockade pare krytow i papa tyrku, znowu tyrek ma zealota i stuna, skill i troche szczescia, wiecej nie trzeba :P

Kwadrat

Cytat: x3nomorph w Sierpień 27, 2010, 04:39:14 PM
Szanse sa zawsze... chociazby weapon blockade czy 5/5krytow ze skilli.
wiadomo, ale przy porownywalnym szczesciu ;>
Cytat: jyqx w Sierpień 27, 2010, 06:49:09 PM
Glad ma szasne i to wielkie. Mnie tylko niektorzy tyrcy pokonuja nie wiem jak z wami :P
dobry glad zazwyczaj zbijal mi do 30% hp, kiedy gralem tyrantem (i zaden nigdy mnie nie rozwalil), wiec tego typu gadanie nie ma sensu za bardzo;p

Scorpion

Po weapon blockade masz po pysku imo. A jak nie to wiadomo.
...

Xeko

Odwieczny problem, moge wykonywać ankiety, robić różne testy a i tak nic to nie pomaga, nie wiem jaką klasą grać.
Tak naprawde mogłbym to być i mag i fighter.
Walczący  na dystans jak i w zwarciu.
NIe chciałbym żeby to była zbyt prosta postać która mi się znudzi.
NIe musi to być ostry mistrz pvp  ale fajnie gdyby mogł zrobić jakieś kuku i solo i party.
Klasa którą mogłbym troche solować ale chciałbym głównie expić w party chociaz nie mam zadnych znajomych w swiecie l2 ;P
Myślałem o Sh, Pr, desce Es i bd.
gladiator odpada bo się nudzi szybko, tyrek z kolei nie podoba mi się , już go sprawdzałem.
Chce zacząć grać na l2cerberus rate x7 , kronika gracia epilogue.

To że wymieniłem swoje klasy nie znaczy że tylko na nich musimy się opierać , może przekonacie mnie do innej.

RazielIII

z w/w to imo elder albo bd, obie klasy sa niezastapione w kazdym pt, a solo pvp czy tez wieksze akcje na w/w supprtach daja duzo frajdy, generalnie imo jest duzo wiekszy fun z grania supportem niz dd
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

PuFF

Cytat: RazielIII w Wrzesień 03, 2010, 06:27:59 PM
z w/w to imo elder albo bd, obie klasy sa niezastapione w kazdym pt, a solo pvp czy tez wieksze akcje na w/w supprtach daja duzo frajdy, generalnie imo jest duzo wiekszy fun z grania supportem niz dd
frajda, w czym dostaje od 99% procent klas w dupe na pvp imo takiego se nie zawsze lubia w pt, dd sie lepiej gra jest wiekszy fun.

ViveN

Cytat: PuFF w Wrzesień 03, 2010, 07:47:28 PM
Cytat: RazielIII w Wrzesień 03, 2010, 06:27:59 PM
frajda, w czym dostaje od 99% procent klas w dupe na pvp imo takiego se nie zawsze lubia w pt, dd sie lepiej gra jest wiekszy fun.

Z tym ze DD sie lepjej gra to sie zgodzie ale ze przegrywaja z kazdym to nie prawda, ogarniety i wyfarmiony bd  moze.

RazielIII

<3 elder z nukiem na solo pvp
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Xeko

Oczywiście ogarnięty bd może zrobić kuku ale trzeba mięc do tego kompa który ogarnie wszystko bez lagów itd.
grałem troche bd na jakimś high rate serwerze i w sumie mi się podobało ale boje się ze jak zaczne grać nim na cerebrusie to bede lamił nim , dostawał po dupie od wszystkich i dupa ;(
Deską już w sumie sporo grałem ale to taka dziwnie prosta postac.
Więc na razie jest BD , coś jeszcze może?

PuFF

moze zrobic "kuku" sws'owi/spoilowi/craftowi max ale i tak kras go na perm stunie postawi i gf :(

Xeko

A jak się sprawuje warlord w epilogue?
Słyszałem że też łucznicy w epilogue to lamki?
A co myslicie o Tk? Czy ta postać wreszcie może coś zdziałać w pvp w epilogue?

Azarael

Łucznicy są osłabieni (Song of Wind Storm)
Ogarnięty TK = czołg z ciagle pełnym hp? (cubic, ele heal, 2x ToL)
A WL niestety nie wiem gdyż nigdy mnie nie pociągało latanie z pole :D