Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mały raziel

szuka postaci która robi porządek i szybko działa. szybko to mag może paść a nie działać pod koniec gry. ot co.

Azarael

Szybko działa i robi porządek tyrant, glad, berserk, destro, a nie BD.

mały raziel

ha czyli jednak nie mag. moja racja. co do szybkości działania destro to takim optymistą bym nie był jak nie lata na zealocie itd. A co do bd to akurat z łuku ściągnąć maga może i to łatwo.

Arimas

Cytat: Azarael w Czerwiec 15, 2011, 01:25:53 PM
Szybko działa i robi porządek tyrant, glad, berserk, destro, a nie BD.
Jeśli mowa o sytuacji bliżej end-game czyli sety z normalnym resistem i chodzenie na buffie to berk się nie zalicza do tej kategorii ;p
Po prostu nie posiada skilli z których można zrobić combo jak u tyranta czy glada a na dodatek skille berka NIE krytuja..
Bardziej polega to na nie-daniu-się-bić aka perma disarm/stun

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Azarael

Nie mówie o end-game :P całokszałt się liczy, a w end to berserk już raczej broń z focusem i ciśnie z normal attack. Przynajmniej tak widuję berserków :D

Pipcio

klasę destroyera zawsze darzyłem ogromną sympatią , lecz jego prędkość mnie dobija i w przedbiegach odpada ...  zerk odpada bo w c5 niema kamali ;p glad raczej też gdyż nie lubie ludzi w l2 , najgorzej wyglądają rasa... to chyba pozostał ten tyrant , pomyślimy zobaczymy , chociaż co byście jeszcze powiedzieli na któregoś daggerowca , z góry odpada ludzki sztyleciarz ;-) aha i wiem że troszkę grymaszę , także nie traćcie na mnie cierpliwości.

ps. zdecydowałem się na postacie walczące z meele gdyż , nukerami czy archerami ciężko się manora farmi , może nie cięzko ale po prostu jest to niewygodne

NightBird

Cytat: Azarael w Czerwiec 15, 2011, 01:05:51 PM
Jeśli ktoś pisze, że zastanawia się nad magiem to po kiego się wbijasz z tym BD?

chyba nie zrozumiales ironi tej wiadomosci ;)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

mały raziel

Cytat: Pipcio w Czerwiec 15, 2011, 01:47:58 PM
klasę destroyera zawsze darzyłem ogromną sympatią , lecz jego prędkość mnie dobija i w przedbiegach odpada ...  zerk odpada bo w c5 niema kamali ;p glad raczej też gdyż nie lubie ludzi w l2 , najgorzej wyglądają rasa... to chyba pozostał ten tyrant , pomyślimy zobaczymy , chociaż co byście jeszcze powiedzieli na któregoś daggerowca , z góry odpada ludzki sztyleciarz ;-) aha i wiem że troszkę grymaszę , także nie traćcie na mnie cierpliwości.

ps. zdecydowałem się na postacie walczące z meele gdyż , nukerami czy archerami ciężko się manora farmi , może nie cięzko ale po prostu jest to niewygodne

z dagerów to raczej aw, łatwiej się nim expi niż pw no i ten wygląd jednak ma znaczenie. Co to tyranta jest to fajna postać i bardzo mobilna dzięki totemom więc imo może zielony shreek bedzie dobry  :D?

Azarael

AW lub Tyrant jeśli masz takie wymagania :D PW odpada ze względu na swój wygląd, a ludzkiego daggera nie chcesz więc to dwie klasy, a polecam Tyrka bardziej :D

@NightBird
Może i nie ja dziś zmęczony jestem i nie ogarniam xD

perfecT

na C5 bizon był przekoks co ni ?:D

Paskudny

Pipcio

Jednak przekonałem sie do destro ;p ale nadal moj wybor stoi między tyrkiem,destro,pw lub aw...
może mi ktoś powiedzieć jak sobie radzi tyrek , bo z tego co słyszałem troszkę go znerfili w c5

Paskudny

Cytat: Pipcio w Czerwiec 16, 2011, 01:53:16 PM
Jednak przekonałem sie do destro ;p ale nadal moj wybor stoi między tyrkiem,destro,pw lub aw...
może mi ktoś powiedzieć jak sobie radzi tyrek , bo z tego co słyszałem troszkę go znerfili w c5
chyba sobie jaj robisz, tyrek na limitach niszczy, bez też nie jest źle :)

Azarael

Paskudny na c5? wolałbym destro :D

Pipcio

Paskudny

Cytat: Azarael w Czerwiec 16, 2011, 06:00:59 PM
Paskudny na c5? wolałbym destro :D
ogólnie to mi się pomyliło, c5, h5 jeden pies, ale to nie zmienia faktu, że na c5 bizon był bajeczny :D

Azarael

Ale i tak c5 destro > c5 tyrek :P

+ za pomoc na prośbę użytkownika
/Apo

Arimas

Cytat: Azarael w Czerwiec 17, 2011, 08:57:34 AM

/Apo

Frenzy+Zealot jeszcze działało z łukiem? :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lukasz09091

Cytat: Arimas w Czerwiec 17, 2011, 04:51:53 PM

/Apo

chyba tak  :D

Paskudny

Cytat: lukasz09091 w Czerwiec 17, 2011, 04:55:49 PM
Cytat: Arimas w Czerwiec 17, 2011, 04:51:53 PM

/Apo

chyba tak  :D
chyba do interluda działa ;p

Azarael

Działało wtedy łuk+frenzy+zealot = kosiareczka :D

klakluki

Z tego co sie orientuje to luk + frenzy dzialalo w c4. W c5 frenzy juz bylo znerfione przy uzyciu "uka"

Azarael

Właśnie mi się wydaje, że jeszcze nie było :D ale cóż z tego? Destro to i tak siekiera bo frenzy nawet na 100% hp dawało bonus ;)

dawidb

Jestem poczatkujacy własciwie pierwszy raz gram w ta gre ;p

i raczej chce grać na racie 50-100x , tylko pvp

aktualnie z tego co przejrzałem to interesuja mnie postacie
łucznicy i dagerowcy

jak oni sobie radza w pvp ? i czy są  jakieś lepsze postacie do pvp

Paskudny

Cytat: dawidb w Czerwiec 18, 2011, 08:29:53 PM
Jestem poczatkujacy własciwie pierwszy raz gram w ta gre ;p

i raczej chce grać na racie 50-100x , tylko pvp

aktualnie z tego co przejrzałem to interesuja mnie postacie
łucznicy i dagerowcy