Problem z instalacja

Zaczęty przez kogucik, Grudzień 20, 2007, 05:13:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kogucik

Witam
Otoz postanowilem zainstalowac Lineage 2 (c4)
Podczas instalacji wyskakuje mi tego typu blad

Wiecie moze dlaczego tak sie dzieje?
Dam zdjecie folderu z instalka

Mam nadzieje,ze mi pomozecie
Pzdr, Paweł

Jicc

Miewałem te błędy gdy korzystałem z uszkodzonego nośnika. Winę ponosić zato może również psujący się odtwarzacz. Proponuję udać się do kolegi i u niego spróbować. (nie gwarą tuje że pomoże)
Teon -->PM Broghul / PM Podchmielony / PM OczyKobry xD (to było dawno i nieprawda :P )
Cytat: Azarael w Styczeń 05, 2011, 08:18:07 AM
"Ja ork, ja frenzy, ja biec i ubić"
Zanim Napiszesz Temat Wejdź tu!

Tyr

Lineage 2 Classic EU

kogucik

bula

kogucik

Odswiezam
Czy wie ktos co to za problem?
@down
Dzieki,sprobuje jeszcze raz przegrac

DIO

CRC  = blad odczytu danych, taki powazny ze ciezko go obejsc :D. przyczyn mzoe byc wiele jak np porysowana plyta cd/dvd, blad jaki wkardl sie podczas sciagania instalki z netu.

jezeli plyte odpalamy u siebie i wyskakuje crc a u znajomego dziala niech on na nowo np wypali nam instalke, mozna tez sprobowac wyczyscic naped cd/dvd plyta czyszczaca moze pomoze, ale tez czesto jest to po prostu "wbudowana wrazliwosc" napedu na rysy na plycie i napedy jednych producentow gorzej te rysy znosza a inne potrafia odczytac nawet mocno porysowane plyty.

Niepokonany

Raczej CD-ROM do wymiany, albo wyczyszczenia(może być laser brudny) , lub jest tak wrażliwy na rysy;o  / Lub błąd przy sciaganiu z internetu, ale raczej to 1 bo u twojego kolegi dziala;)
Jeśli czegoś nie wiecie piscie na PM.

kogucik

Probowalem przegrac plyte ale...

Czyszczenie tez nie przynioslo wiekszego efektu(nawet plynem do szyb)
Moze da sie sam plik naprawic?

Niepokonany

Albo masz slabej firmy plyty, albo nagrywarke zwalona;) i do tego czytnik CD. Ale tamta poprzednia płyta działała, wiec CD do wymiany;o Sam miałem DVD, które czytało tylko płyty CD.
Jeśli czegoś nie wiecie piscie na PM.

Cubu$

Cytat: Niepokonany w Grudzień 22, 2007, 02:34:39 PM
Albo masz slabej firmy plyty, albo nagrywarke zwalona;) i do tego czytnik CD. Ale tamta poprzednia płyta działała, wiec CD do wymiany;o Sam miałem DVD, które czytało tylko płyty CD.

Też tak miałem. Wymiana Dvd i tylko to zostało ;]

kogucik

Tylko ciekawe czemu kazda inna gra dziala? :/
Doszedlem ze to wina visty wiec bede sie staral zainstalowac xp