Pytanie o retail

Zaczęty przez Gerardl, Marzec 18, 2008, 07:07:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gerardl

y0
Mam pytanie posiadam konto trail i jak kupie takie cos http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=326389885 to czy dostane +30 dni ?

montezuma

tak, to jest cd-key do utrozenia konta w grze l2 ktory zawiera w sobe 30dni gry.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Lincral

Cytat: montezuma w Marzec 18, 2008, 09:19:05 PM
tak, to jest cd-key do utrozenia konta w grze l2 ktory zawiera w sobe 30dni gry.
na poczatek wystarczy kupic CD-Key i nietrzeba od razu zasilac pre-paidem ?? gdzies slyszalem ze mimo tych 30dni jest konieczny pre paid

Tyr

Kiedyś dawali pre-paid na 15 dni... Ale będziesz musiał mieć cd-key + pre-paid
Lineage 2 Classic EU

montezuma

Cytat: Lincral w Marzec 18, 2008, 10:09:45 PM
Cytat: montezuma w Marzec 18, 2008, 09:19:05 PM
na poczatek wystarczy kupic CD-Key i nietrzeba od razu zasilac pre-paidem ?? gdzies slyszalem ze mimo tych 30dni jest konieczny pre paid

trzeba kupic pre-paid jezeli nie mozesz aktywowac cd-key za pomoca karty kredytowej (z karty nic nie pobiera)
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Lincral

a wiec skoro jest te 30dni free tak jak pisze ,, Cd-key+30dni free" to jak to wyglada ?? aktywuje prepaidem a te 30 dni free ?? przechodzi na nastepny miesiac ?? troche duzo sie wydaje jak na start  kosz okolo 150zl :(

Tyr

... Ciężko. to pojąć widzę ...

Dasz CD-KEY + 30 dni wliczone, ale aby je otrzymać musisz AKTYWOWAĆ cd-key jak napisał montezuma za pomoce pre-paid.

Dajmy na to kupiłeś to
http://www.allegro.pl/item326389885_express_lineage_2_ii_cd_key_klucz_30_dni_wrota_.html, ale aby MÓC skorzystać z tych 30 dni musisz KUPIĆ (aktywować to) pre-paidem! http://www.allegro.pl/item330432216_lineage_2_60_prepaid_pewnie_i_szybko_megapromocja.html

Na stronie aukcji:
CytatUwaga:
Dodatkowe 30 dni otrzymuje się dopiero
po pierwszym doładowaniu kodem pre-paid.

Policzysz sobie - 148,98/90 = 1,65zł Za dzień gry... Kiedyś było ~2+ (rok temu)

Albo sobie daruj grę na ofie, bo to w sumie czysta kalkulacja - bo skoro nie potrafisz zrozumieć tak łatwej rzeczy...

btw. Tam nic nie przechodzi na "następny miesiąc" masz 90 dni to ci lecą...
Lineage 2 Classic EU

Lincral

nie złośc sie tak poprostu niechce czegos spieprzyc jak to mam w zwyczaju  :P juz rozumiem dzieki

Gerardl

Heh tak od razu dac 150 zl to troche sporo :/

Tyr

Ale są inne pre-paid niż 60dni obecnie.

Cytat: Lincral w Marzec 19, 2008, 08:34:44 AM
nie złośc sie tak poprostu niechce czegos spieprzyc jak to mam w zwyczaju  :P juz rozumiem dzieki

Nie złoszczę się :P
Lineage 2 Classic EU

Marc1n

Obecnie ceny prepaidów i starterów są bardzo okazyjne. Jak będę na drugim kompie to mogę dać linka. Ogólnie rzecz biorąc np. 67pln/60dni 19pln/15dni :)
HATE ME MOAR!

Proteus

No dobra to jak zalozmy chcialbym zagrac na tym offie i na nowym serwie LUNA to musze kupic:
1. Karte PrePaid za 100 zl
2. Cd Key za ile?
3. Co potem?Co miesiac czy dwa musze nowa karte prepaid kupowac?;/
.

Lincral

Cytat: Proteus w Marzec 26, 2008, 07:14:38 PM
No dobra to jak zalozmy chcialbym zagrac na tym offie i na nowym serwie LUNA to musze kupic:
1. Karte PrePaid za 100 zl
2. Cd Key za ile?
3. Co potem?Co miesiac czy dwa musze nowa karte prepaid kupowac?;/

/Delete