Soul Breaker VS SpellHowler

Zaczęty przez Ilcia, Marzec 20, 2008, 12:24:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ilcia

Opisujcie tutaj Swoje taktyki i takie tam ^^
Cos od siebie:
Dzieki pieknemu skillowi Protection From Darkness mamy ochrone przed CDLem i DS ^-^
Wiec podbiegamy do SH walimy Death Mark Shining Edge,checkmate
I triple Trust jak nie padnie walimy jeszcze z tych skilli "Magicznych"
Typu Curse Divinity Anihilation Circle itp.
Więc mamy jakieś szanse na wygraną ;p
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Parelat

surrender-> Vortex-> Vortex slug i Kamael na ziemi xD.

Ilcia

Na szczescie na moim servie jeszcze nie ma Skilli z Kamaela ^-^
Teraz odstawilam moja kamaelke i biore sie za SpSke ;)
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

myha

Ilcia : to na twojej postaci nie ma żadnych skili? bo wszystkie sklie kemeala sa z ct1
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Zarean

Myha, nie czepiaj się słówek, przecież domyślne było to, że to był skrót myślowy

myha

W sumie na jedno wychodzi bo doświadczenia keamalemi z priv nie są nic warte tak naprawdę bo podejrzewam nawet połowa ich skili nie działa tak jak powinna a może nawet wiecej
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

TruTherion

Zarean

myha, zły dzień czy co? ;>
Doświadczenie z grania daną postacią mogę mieć wielkie z samych domniemań i znajomości gry, a nie działania skilli w grze.

Ilcia

Po długiej przerwie w graniu Karmelkiem wracam do nielotow ;p
ale i tak EE rox ^^
A mam jeszcze pytanko:
Czy Karmelki rzeczywiście nie mogą brac udziału w Oli czy to tylko na moim servie tak jest?^^

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")

TruTherion

Haseo

Sh nie ma szans z kamaelem na finalu za wolny cast to nie dla niego pvp :) Tak jak to wytłumaczyłem w dziale SB vs sps, final form i się modlimy żeby wygrać, a pewnie wygramy.
I kamael może walczyć na oli xD i to baaardzo skutecznie nie bedę mówił z kim wygrywa jak się nim odpowiednio gra, ale powiem z kim przegrywa ^^ dostaje sromotne lanie od glada szansa na wygraną z gladem to może 3% jak wejdzie lighting shield i od tyrka, ale tu jest już szansa na wygraną :) byle załapać jak najmniej dmg przy barierze i nie złapać stuna ^^.Tak poza tym w szczęśliwy miesiąc zebrałem kamaelem 321 pkt więc to jak najbardziej profka do pvp :D

TruTherion

Haseo

Powtarzam już po raz drugi mówie o pvp na oli gdzie jest reuse skilli automatyczny.

TruTherion

No czyli pvp dotyczący 1 na 10 tysięcy graczy.

Haseo

To, że Ty nobla nigdy nie miałeś nie znaczy, że inni go nie mają...

Scorpion

CytatTo, że Ty nobla nigdy nie miałeś nie znaczy, że inni go nie mają...
A co ma posiadanie nobla do reuse tego skilla? Masz zbugowana oli na serwie wiec twoje opinie sa raczej malo miarodajne.
...

Haseo

Cóż to jest kwestia tego gdzie grasz i jak długo.Na pierwszy rzut oka widać, że grasz na jakimś podrzędnym low i błagasz o kase na tp...Grałem zwykle na x1, x4 i hr i często na tych dobrych Hi rate jest reuse skilli automatyczny na oli i regen hp 10 sekund przed walką.Zależy od serwera :> Tylko denerwuje mnie takie gadanie ''Final form ma długi reuse'' no to jak ma długi reuse trzeba się pogodzić, że przegrasz bo to ważny skill, a do pvp lepiej się zabierać z wszystkimi skillami.

Dev

Silence. Probuj swoj final form. Have fun w klikaniu skilla i patrzeniu jak postac nie robi... nic ?
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Haseo

Ooo ja przykozaczyłeś :D ''Czytaj ze zrozumieniem'' nie wpoili tego w podstawówce ?? przykro mi...pisałem wlatujemy od razu na finalu bez tego cienkie szanse z nukami którzy za ''main'' nuk używają inne czary niż te o atrybucie dark.

Dev

Od razu wchodzisz na finalu na pvp ? Majac 3 skille na prawde nawojujesz, majac na sobie slow i silence

Scorpion

CytatCóż to jest kwestia tego gdzie grasz i jak długo.Na pierwszy rzut oka widać, że grasz na jakimś podrzędnym low i błagasz o kase na tp...
Moj podrzedny low ma na chwile obecna najlepiej dzialajaca ct1,5. A co do tego co tobie sie wydaje- kontroluj troche fantazje, bo poki co pokazales tylko ze grasz na jakims zbugowanym l2jocie gdzie nic nie dziala jak trzeba(10 sekund przed walka na oly leczenie? O rly? Reuse skilli przed walka- no ba, jasne, ze tak!...), a ze brak ci argumentow to atakujesz moja osobe(nie ty pierwszy, nie ostatni...niestety...)
...

TruTherion

Cytat: Haseo w Grudzień 12, 2008, 04:34:31 PM
Cóż to jest kwestia tego gdzie grasz i jak długo.Na pierwszy rzut oka widać, że grasz na jakimś podrzędnym low i błagasz o kase na tp...Grałem zwykle na x1, x4 i hr i często na tych dobrych Hi rate jest reuse skilli automatyczny na oli i regen hp 10 sekund przed walką.Zależy od serwera :> Tylko denerwuje mnie takie gadanie ''Final form ma długi reuse'' no to jak ma długi reuse trzeba się pogodzić, że przegrasz bo to ważny skill, a do pvp lepiej się zabierać z wszystkimi skillami.

Hmm nie wiem czy zauważyłeś, ale twoje filozofie wyśmiały osoby grające na 2-3 niezaleznych softach, w tym na offie, więc schowaj swoje argumenty do kieszeni. Jedna walka na godzine to nie pvp. Ja równie dobrze mogę wpaść na zealocie, Bizonie, force barrier i może jakimś cud augu i wgniotę twojego Kamaela na final form w ciągu 5sec w ziemię, ale co z tego, jak kolejną walkę mam za około 30min? I to ma być najbardziej uczciwa walka? 5 kolejnych w czasie re-use skilli dostaniesz w dupe, bo nie ma final form.

Co do tekstu, że twoje pvp dotyczy 1 na 10 tysięcy osób czego już nie wyczytałeś, że swoimi umiejętnościami czytania ze zrozumieniem, wyniesionymi ze szkoły (to ty do tego szkoły potrzebowałeś?), to oczywiście chodzi o to, że 1 na 10 tysięcy osób gra na tak zbugowanym servie jak ty.

Haseo

omg no i co mam silenc co z tego ? nie używam tego skilla jednego :P 2 mam ten skill jak besrerker taki ''rush'' no i jeden skill w zwarciu...zresztą na nuka nie potrzebne mi skille daję focus, might, death whisper i nuk zbija połowe cp (wytestowane wczoraj na oli) nuk jest bez szans przy m defie z finala (6k)

Dev

Taaa, chyba na twoim serwerze 6k mdef Oo

Haseo

Na finalu i więcej m defa wbije...Pewnie nie walczyliście na oli to wam wytłumaczę, że biorę u npc kamaelem might, ww, haste, focus, death whisper...10 sekund przed walką otwierają bramy (już bez reuse skilli i regen hp) podlatuje na finalu do sh który zwykle próbuje się wbić głęboko w swoją klatkę żeby wytrzymać do rozpoczęcia walki.Mija 10 sekund jestem na progu klatki przeciwnika odpalam ''rush'' przerywam casta kilkoma crytami gf...nuk mi zbił 300 cp. Walka następna z sps ta sama taktyka sps zbił mi 400 cp.Nie gracie kamaelami tyle co ja to się nie wypowiadajcie znajdzcie temat gdzie możecie się popisać wiedzą niestety tu błaźnicie.