Destro rb solo?

Zaczęty przez Blondas, Marzec 21, 2008, 06:00:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blondas

Gram na abyssie 300 slyszalem ze jest mozliowsc solowania golkondy destro(oczywiscie na full buffach i z bishopem) czy w tallumie i w a grade 2hswordzie z focusem dam rade? Prosze o jakies info
Always demand another sacrifice!

bylyforumowicz

nie pamietam czy golkonda ma obstawe ale RB na abyssie da sie robic solo :

http://img176.imageshack.us/my.php?image=shot00002qo0.jpg

pigulec

ja solo na HR w top c, 2 profka, full buff jako PW dałem solo radę temu RB na death pass :D ale musiał być mocno osłabiony ale na tego RBka na EG można się porwać

Siena

Golonke solo? No ja rozumiem niektóre RB da się, nie wątpię... ale golona to z tego co pamiętam dość silny boss.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

DIO

Cytat: bylyforumowicz w Marzec 21, 2008, 06:17:21 PM

wszedzie sie da gdzie nie ma pelnego IL(od ct1frenzy powyzej 30% hp traci wiekszosc swoich wlasciwosci a od IL nerf DW i DoF a nie na kazdym serwerze gm ten nerf uwzglednili), wszystko zalezy od broni  :P full buff i OE w broni i jazda

z tego co pamietam znajomy z klanu na niekoniecznie full buff z Dragon slayerem +malo sam galaxi 1/3 hp zbijal na frenzy, na full bufie blisko polowe, jakby mial OE ~10 GS pewnie by na 3/4 sie nie skonczylo :D. na ruskich serwerach z mieszanka c4/c5 i Duzym safe enchantem w broniach to destro jest w stanie zabic wszystko poza baiumem antkiem i valakasem solo

Yoker

Cytat: DIO w Marzec 21, 2008, 08:09:54 PM
Cytat: bylyforumowicz w Marzec 21, 2008, 06:17:21 PM

wszedzie sie da gdzie nie ma pelnego IL(od ct1frenzy powyzej 30% hp traci wiekszosc swoich wlasciwosci a od IL nerf DW i DoF a nie na kazdym serwerze gm ten nerf uwzglednili), wszystko zalezy od broni  :P full buff i OE w broni i jazda
Właśnie na tym screenie wygląda jakby DW i DoF działały jak w c4. Wg. moich kalkulacji wyszło niecałe 10k krytykiem przy założeniu, że ma aq + baium (za dmg podstawowy wziąłem 1300). Pierwszy dmg od góry jest prawie 13k więc chyba DW i DoF wciąż dają 50% na Abyssie

DIO

na bardzo wielu serwerach nie zrobili nerfa DW i DoF (w sumie nie glupie to jest bo jednak wiekszy balans jest miedzy nukiem srajac mc crt co 2 nuk a lukiem walacym 4k dmg w tego nuka co 2 hit ;> ) wiec takie akcje sa mozliwe

13k to i tak cos malo ;> widywalem 15-17k dmg w bosy 78+ (wszystko cos ie da na crt dmg i jeszcze troche wiecej  :P)

Siena

No, jeszcze jak np. hex się wsadzi w rb...
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Yoker

Cytat: DIO w Marzec 22, 2008, 10:32:23 AM
13k to i tak cos malo ;> widywalem 15-17k dmg w bosy 78+ (wszystko cos ie da na crt dmg i jeszcze troche wiecej  :P)
Trochę mi ciężko sobie wyobrazic 15-17k
Filmik który właśnie coshoo zapodał widziałem już jakiś czas temu. Destro robił dmg rzędu 6-6,5k w RB, nie podszedł nawet do 7k.
Destro: 80lvl
sprzęt: tallum heavy, HD focus
dyes: sprawdziłem w calcu postaci i wyszło, że ma -4con. Nie wiadomo w co dodał, ale IMO raczej w str.
buffy: full buff, czasem greater might, czasem shield (lub odpowiedniki DC), czasem PoF czasem CoV, na jednym valor
RB: od zielonego poprzez białe aż po różowe.
Wątpie, że miał epic biżu, nawet jeśli miałby całą wątpie, żeby do 10k dmg się dokulał.

DIO

bo coshoo wlasnie zapodal filmik gdzie DoF i DW maja nerfa czyli +35% a nie +50% a to robi naprawde wielka roznice jak masz 10k+ patc

Yoker

Cytat: DIO w Marzec 22, 2008, 02:01:16 PM
bo coshoo wlasnie zapodal filmik gdzie DoF i DW maja nerfa czyli +35% a nie +50% a to robi naprawde wielka roznice jak masz 10k+ patc
tak się składa, że na każdym porządnym serwerzer DoF i DW dają 35% (w sumie bardziej mi się podobała wersja +50% :/)

jaro146

DIO

Yoker nie zgodze sie bo pozadny serwer to serwer C1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cala reszta to jakas beta jak system operacyjny firmy z Redmond ktorej nazwy nie wolno wymawiac, niby produkt finalny a co jakis czas go do gory nogami przewracaja :D

Barabash

ten filmik jest z offa czy jakies pirata?

Yoker

off
zobacz chocby ile dostali XPa ;p

fracti

A ja mam takie pytanko co do RB solo (nie chcialem zakladac nowego tematu):
Mam wc 66lvl do buffowania sie oraz sprzecik (wczesniej clan oath heavy +5, glaive +5) orcish poleaxe i berserker oraz fullplate secik. Od 20lvlu klepalem RB:
20  Madness Beast
25  Princess Molrang
29  Elf Renoa
pozniej questy i chwilke w katach. I teraz moje pytanko, gdzie dopadne jeszcze RB ktore da sie solo na tym buffie/sprzecie ubic? Probowalem 39 Leader of Cat Gang majac 44lvl ale nie wyszlo ;D