Pytania dotyczace konta trial

Zaczęty przez Landryn, Marzec 22, 2008, 11:40:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Landryn

Witam serdecznie

Jako iz jestem nowy musze was doswiadczonych retailowcow zapytac o formy platnosci a wiec
-majac konto trial moge wykupic tylko i wylacznie karte prepaid?
-czy przy doladowaniu konta na 60 dni wciagnie mi te 15 dni darmowych ktore wykorzystalem wczesniej poprzez trail?
-jaka forme platnosci polecacie?
-jak bedzie najtaniej?bo widze ze na allegro wychodzi dyche drozej..
-jak bedzie najszybciej?

Z gory dziekuje ,pozdrawiam Narayan'a :P > Landrynek

montezuma

wpierw konto trialowe musisz zamienic na FULL a to wyzmaga kupna KODU GRY ktory kosztuje 20 dolarow. Karty pre-paid sluza jedynie dooplacania ABONAMENTU. Wiec najpier muisz kupic kod gry (w cenie 20$ jest wliczone darmowe 30 dni gry), a po 30dniach kupujesz karte pre-aid zeby grac dalej.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Marc1n

Z tą uwagę, że do aktywowania tak jakby Konta gry, jest konieczne albo wpisania od razu Prepaida(czyli np. sumuje się 14+30dni(starter)+60dni np(prepaid) i mamy 104dni gry od razu) albo ustawienie płatności z konta. Najlepiej jest płacić bezpośrednio z konta, no ale wymagane jest posiadanie konta w banku...dlatego ja jadę na prepaidach, których ceny są coraz lepsze.
Też pozdrawiam :P
HATE ME MOAR!

dakkon

Cytat: Marc1n w Marzec 23, 2008, 12:26:34 AM
Najlepiej jest płacić bezpośrednio z konta, no ale wymagane jest posiadanie konta w banku...dlatego ja jadę na prepaidach, których ceny są coraz lepsze.
Też pozdrawiam :P

Nie oplaca sie placic bezposrednio jesli pobieraja ci kase w euro ;]. Zeby tego nie bylo trzeba chyba zaznaczyc jako kraj pochodzenia USA, wtedy chyba powinno byc w dolarach. Ja wpisalem prawde i juz nigdy nie bede korzystal z bezposredniego placenia bo 12 euro to nie 12 dolcow ;)

Lincral

aktywowanie konta po trialu cd-keyem+ pre paidem ma znaczenie czy to US czy EU ?? poniewaz sam nie wiem co tam wpisalem  :shock:

Marc1n

Z tego co wiem karty US czasami nie działąją, ale nigdy z PrePaidem żadnych jazd jeszcze nie miałem. Conajwyżej inni :)
HATE ME MOAR!

Landryn

Cytat: Marc1n w Marzec 23, 2008, 10:24:07 AM
I jeszcze to: http://www.allegro.pl/item329734582_ekspresowo_lineage_2_ii_60_dni_pre_paid_od_s0ql.html

no to moge sobie kupic po wykorzystaniu tamtych 30 dni.. ,ale i tak nie moglbym tego uzyc poniewaz moje konto zostalo zalozone w marcu ,poza tym nie usmiecha mi sie placic od razu ponad 100 zl hrhr

Marc1n

Starter 30dniowy, jeżeli nie opłacisz go od razu kodem przedłużającym 15/30/60dnowym nie zadziała i i tak nie pograsz. Czyli coś takiego muszisz kupić i tak i tak.
A to była aukcja przykładowa. Polecam kupowanie np. w sklepie www.wirtualnewrota.pl
HATE ME MOAR!

Landryn

Cytat: Marc1n w Marzec 23, 2008, 10:40:45 AM
Starter 30dniowy, jeżeli nie opłacisz go od razu kodem przedłużającym 15/30/60dnowym nie zadziała i i tak nie pograsz. Czyli coś takiego muszisz kupić i tak i tak.
A to była aukcja przykładowa. Polecam kupowanie np. w sklepie www.wirtualnewrota.pl

wrr .. tego sie obawialem ,a czy jezeli skonczy mi sie abonament i nie bede gral np z 2 miechy to bede musial znowu zakupic to wszystko za ponad 100 zl czy wystarczy tylko wtedy karta prepaid 60dni np?

Tyr

cd-key = 1 konto dożywotnio, później tylko pre-paid
Lineage 2 Classic EU