Nowy dział Manga/Anime

Zaczęty przez serdel, Kwiecień 01, 2008, 07:01:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy uwtorzenie nowego działu Manga/Anime to dobry pomysl?

Tak
22 (50%)
Nie
10 (22.7%)
Nie wiem
1 (2.3%)
Wszystko mi jedno
11 (25%)

Głosów w sumie: 44

Głosowanie skończone: Kwiecień 11, 2008, 07:01:55 PM

serdel

Drodzy użytkownicy,
Pragnąc poszerzyc nasze forum, postanowilismy wprowadzic nowy dział Manga i Anime.
Jednak przed podjęciem ostatecznej decyzji, chcemy się dowiedziec co o tym sądzi najwazniejsza częsc tego forum, czyli WY(użytkownicy).

Czy uwazacie, ze taki dzial moze byc popularny oraz czy może "przyjąc się" na tym forum?

Zapraszam do udziału w prostej(ale bardzo potrzebnej) ankiecie.

Kentaro

A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

TheOwn3r

;o

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Vigor

Dobrze teraz ja się wypowiem. Słuchaj serdel pomysł nie jest zły, aczkolwiek nawet ciekawy. Taki dział  na pewno był by odpowiedni dla fanów mangi/anime, a tych na forum nie brakuje- co z tego wynika zamiast offtopa mieli by swój dział. Oczywiście należało by wyznaczyć odpowiedzialnych moderatorów, tak jak w każdym dziale, ale tu słowo ,,odpowiedzialny" ma też trochę inne znaczenie. Wyznaczyć kogoś kto umie się dogadywać z forumowiczami i zna się trochę na owych japońskich produkcjach. Taki człowiek jest potrzebny gdyż w takim dziale będą wybuchały na pewno kłótnie kto jest lepszy czy naruto czy ten czy tamten że naruto gorsze od dragon balla itp a ktoś musi temperować takie zapędy Więc paru modków, pomysłów i dział ma działać poprawnie. Ale po co ja to mówię jak przecież z pewnością to wiesz :)  Oczywiście ja poza tym  jestem  ZA tym działem .

serdel

Vigor, oczywiscie poszukiwania za kims kompetentnym juz trwają, ale zalezy mi na osobie która zna temat, a nie takiej ktora jedyne co obejrzala to Dragon Ball Na RTL7 :P

Soul

Viguś, kochany... My się doskonale orientujemy co i jak ;). Moderatorzy napewno zostana odpowiednio dobrani :)
Prepare for unforeseen consequences...

Reina

@Serdel, co masz do takich osob?!   :P

jestem za, bo to ciekawy dzial, chociaz coz... ja jestem wlasnie takim, o ktorym wspominal serdel
i nie mowie tu o "kims kompetentnym" :P

ps. po co w ankiecie 3 i 4 opcja? imo to samo

SERDEL: To nie to samo :]

ale na jedno wychodzi, bo chyba nie robicie danych statystycznych na temat userow, zeby wiedziec, jakie jest ich podejscie, robicie? :P

SERDEL: My nawet wiemy jaki kto ma numer buta  :]
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Frohike

Głos na tak.

GTO > all. No może jeszcze Kapitan Tsubasa > all :P

Polgara

jak to ktoś kiedyś powiedział prawie robi wielką różnicę ;D

Modowie jak ten dział powstanie nie będą wybrani z już obecnych modów,
bo obecni modowie zatrzymali się na ogladnięciu dragon ball i czarodziejek z księżyca :D

Modami będą to osoby które w tym dziale wykażą się swoją wiedzą na temat manga.

Reina

tylko nie Frohike! NIE ON!!
on sie tak fajnie zawsze pod koniec miesiaca stara, zeby zostac vipkiem na nastepny miech :lol:

ps. taa, Tsubasa tez rox, ogladalem :D
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Frohike

Cytat: Polgara w Kwiecień 01, 2008, 08:33:24 PM
bo obecni modowie zatrzymali się na ogladnięciu dragon ball i czarodziejek z księżyca :D

Oglądałem jedno i drugie :P

Cytat: Reina w Kwiecień 01, 2008, 08:34:42 PM
tylko nie Frohike! NIE ON!!
on sie tak fajnie zawsze pod koniec miesiaca stara, zeby zostac vipkiem na nastepny miech :lol:

ps. taa, Tsubasa tez rox, ogladalem :D

Ja się staram cały miesiąc :D Btw kwiecień to będzie mój 6 miesiąc (pół roku!) bycia Vipkiem tutaj (jak to dumnie brzmi, lol) :P

Edit:
A nie, sorki, 5 miesiąc :P Pospieszyłem się, heh.
Btw jak chcecie to możecie mnie zrobić modkiem od działu ze zdjęciami z reala ^^

Vigor

Tsubasa to sh1t :D Ale widzę Reina Ty dziecko RTL'a :D Ale to chodzi o bardziej poważne anime niż o jakiegoś kolesia co lata z piłką po boisku i jest pr0 :P Coś jakieś Claymore, elfen lied takei klimatycznie a nie jakieś bzdety co przez 15 odcinków songo przemienia się z ss1 w ss2  :P

Frohike

Jakby ten dział to był Manga/Anime/Hentai, to znalazłoby się więcej chętnych :P

bylyforumowicz

To jest forum o L2 czy o dupie marynie?

Polgara

Forum o l2 ale wcale to nie oznacza ze to forum ma być monotematyczne.
Gracze L2 mają różne zainteresowania nie tylko L2 więc czemu mamy nie starać się o rozwijanie takich zainteresowań. Przecież może się to przyczynić do rozwoju forum, a na pewno Forum na tym nic nie straci

Frohike

Cytat: bylyforumowicz w Kwiecień 01, 2008, 09:21:04 PMTo jest forum o L2 czy o dupie marynie?

Jest Offtopic przecież i imo nikomu nie powinno przeszkadzać, że jak ktoś chce, to może sobie tam pogadać o czymś nie związanym z L2.

bylyforumowicz

Cytat: Frohike w Kwiecień 01, 2008, 09:33:41 PM
Cytat: bylyforumowicz w Kwiecień 01, 2008, 09:21:04 PMTo jest forum o L2 czy o dupie marynie?

Jest Offtopic przecież i imo nikomu nie powinno przeszkadzać, że jak ktoś chce, to może sobie tam pogadać o czymś nie związanym z L2.

o to mi chodzilo.

Ja chce dzial o boule, e-seksie i specjalny rozowy dzial dla fanklubu Rysia z klanu.

Soul

Zresztą. Anime/manga/japońska muzyka... Powinno Ci się to choć trochę kojarzyć z L2... Klimaty świetne moim zdaniem. Dział napewno będzie się cieszył popularnością, ponieważ już z wieloma osobami rozmawiałem na te tematy tutaj. Z początku sam byłem przeciwny temu działowi, ale potem stwierdziłem, że wcale nie zawadzi.

Chcieć, nie znaczy móc... Takie jest życie, a tematy , które wymieniłeś nie mają totalnie nic wspólnego z l2...
Prepare for unforeseen consequences...

eSkel

tak, moze cos sie ruszy na tym forum
i ja chce moda! : O

Cytat: Polgara w Kwiecień 01, 2008, 08:33:24 PM

/anime

Mati_888

A gdzie odpowiedź "co to jest ?" :P
Abyss x3 :

Matiks - BH

Sp4m3R

P
O
O
0
F
P
O
O
0
F

Hermit

Poproszę osobny dział na serial moda na sukces.

Dziękuje.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

RycezSzilen12PL

rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish