Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hrypek

Cytat: Belfegor w Luty 07, 2010, 12:13:58 PM
Gaav chłopczyku naucz się zabijać swoim pro kamaelem S80 biednych WC Agrade. Wtedy pogadamy :). Ośmieszasz się na oly prawie tak jak ganymenda.

Wiesz dojrzałem aby do tego aby nazwać Cię prymitywem, dojrzałeś do oczerniania i poniżania ludzi faktami jakie nie miały miejsca uświadomiłeś mi coś co większość pewnie już dawno wie czerpiesz z tego radochę więc mam nadzieje iż to tylko marne prowokacje bo jak Cię to naprawdę bawi jesteś troll i prostak guzik mnie obchodzą konsekwencje -- wiem że mam racje.

Ja też moge postawić minus Belfegorowi mam wystarczające podstawy nie zrobię tego z prostego względu za "duży" jestem ....

CytatOj zdaje się że sprzedawanie kont/pieniędzy/itemów pozaserwerem jest tak samo złe ja wstrętne i obrzydliwe botowanie XD Co za typowo polaczkowa moralność moralność cudze widzę swojego nie

Co jest tu złego? sprzedaje swoje rzeczy nie ukradł ich ...

Może zbiera na transfer może chce skończyć grę a może ma w tym inny cel kij nam do tego.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Solar

Cytat: hrypek w Luty 07, 2010, 01:37:04 PM

CytatOj zdaje się że sprzedawanie kont/pieniędzy/itemów pozaserwerem jest tak samo złe ja wstrętne i obrzydliwe botowanie XD Co za typowo polaczkowa moralność moralność cudze widzę swojego nie

Co jest tu złego? sprzedaje swoje rzeczy nie ukradł ich ...

Może zbiera na transfer może chce skończyć grę a może ma w tym inny cel kij nam do tego.
Zaraz po wpisaniu loginu i hasla masz taki fajny ekranik przeczytaj wszystko co tam pisze a sie dowiesz :P pisze o botach i i o sprzedawaniu asy poza serwerem :P a i czasami serwer spamuje takim info o włąsnie botach i SPZEDAWANiU KASY poza serwerem !

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

hrypek

Skoro poświecam tej grze swój czas i własnym potem zdobywam adene  to jestem zdanie że jak kończę przygodę mam do tego konta i wszystkich jego elementów prawo również te aby z nim zrobić co chce nawet zbyć.

Co innego kiedy kasę i postaci wybotowane cyklicznie umieszczasz na aukcji tego dotyczy ten zapis.
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Alarion

Niestety jeżeli wczytasz się porządnie w regulamin, to się okaże, że tak nie jest.

Mam propozycję: Zrób aukcję, nie zamaż nicka, daj info dokładne, że sprzedajesz postać i patrz jak szybko bana wyłapiesz (pod warunkiem, że ktoś NCsoftowi o tym powie, ale patrząc ilu tu każdy ma na lunie wrogów, to info pójdzie szybko)

Dalej twierdzisz, że nie jest to łamanie przepisów?

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Solar

Cytat: Alarion w Luty 07, 2010, 02:01:29 PM
Niestety jeżeli wczytasz się porządnie w regulamin, to się okaże, że tak nie jest.

Mam propozycję: Zrób aukcję, nie zamaż nicka, daj info dokładne, że sprzedajesz postać i patrz jak szybko bana wyłapiesz (pod warunkiem, że ktoś NCsoftowi o tym powie, ale patrząc ilu tu każdy ma na lunie wrogów, to info pójdzie szybko)

Dalej twierdzisz, że nie jest to łamanie przepisów?
Żeby się wczytać trzeba znać ten cudny jęzky :P

Luna
Franz
Lancer

hrypek

Na moją głowę utarł się zwyczaj sprzedawanie kont postaci adeny - i ncsoft dobrze o tym wie nawet tego nie monitoruje to martwy przepis moim zdaniem acz ostrożność nakazuje robić jak mówi alarion nie dlatego że NSfot tak chce ale dla tego żeby nabywający konto nie został z placem w dupie po tranzakcji.

Nie czytam czegoś co mnie nie intersuje Solar gra jest dla ludzi zachowujesz się jak na człowieka przystało działasz z regulaminem.
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Kard

@Solar - nie chce mi sie pisac tego po raz setny, ale znajdz mi zapisa, ze DA to legit klan? nie tolerujemy botow wcale nie dla tego, ze tak ustalil NCsoft (ktory ma to zazwayczaj w dupie) tylko dlatego, ze chcemy grac z zywymi ludzmi, tak w klanie, jak i z enemy, co za przyjemnosc enemy na bocie? nikt nam nie ustala zasad, to my je ustalamy i jak komus sie to nie podoba to trudno, na oficjalnych serwerach jest masa klanow do ktorych mozna dolaczyc, co prawda zaden nie ma tak wiernych fanboyow jak DA z trollem Astilia na czele, ale na to trzeba sobie zapracowac :)
Wiem, ze to za trudne dla ciebie, ale moze inni zrozumieja, u nas w klanie nik nie musi placic zadnych skladek, kazdy sam decyduje za siebie, a klan ma zadanie jedynie pomoc gdy jest taka potrzeba i zorganizowac eventy, do reszty spraw sie nie wtraca, bo stawia na samodzielnych ludzi, a nie mamisynkow, ktorzy albo musza wszystko dostac, albo ich sprawnosc i pomysl ogranicza sie do bota.
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Solar

Cytat: hrypek w Luty 07, 2010, 02:49:04 PM
Na moją głowę utarł się zwyczaj sprzedawanie kont postaci adeny - i ncsoft dobrze o tym wie nawet tego nie monitoruje to martwy przepis moim zdaniem acz ostrożność nakazuje robić jak mówi alarion nie dlatego że NSfot tak chce ale dla tego żeby nabywający konto nie został z placem w dupie po tranzakcji.

Nie czytam czegoś co mnie nie intersuje Solar gra jest dla ludzi zachowujesz się jak na człowieka przystało działasz z regulaminem.
A na moją utarł się zwyczaj botowania oO?  Ja nie mówię że sam postepuje dobrze poprostu pokazuje waszą dwulicowość. Dla mnie osoby sprzedające/kupujące kase i sprzęt są na tym samym poziomie co boterzy i cheaterzy ........

Luna
Franz
Lancer

hrypek

Jak Ci odpowiedzieć masz racje botuja masz racje jest to złe nie regulaminowe etc
tylko czemu DA masz za  aniołków  my tylko gramy legit (nie używamy bota) a tak poza tym jesteśmy zwykłymi ludźmi co się z tym wiąże mamy słabości i każdy odrębne zdanie łączy nas chyba tylko pasja L2 i niechęć do l2walker a tak to moglibyśmy iść na piwo i dobrze spędzić czas (gdybym pil alkohol:D)
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Kard

Cytat: Solar w Luty 07, 2010, 02:59:47 PM
A na moją utarł się zwyczaj botowania oO?  Ja nie mówię że sam postepuje dobrze poprostu pokazuje waszą dwulicowość. Dla mnie osoby sprzedające/kupujące kase i sprzęt są na tym samym poziomie co boterzy i cheaterzy ........
o czym ty piszesz? jaka dwulicowosc? dla ciebie te osoby sa na tym samym poziomie? wiesz co fajnie, ale co z tego?
zrozum wreszcie, ze wiekszosc z nas ma gleboko w d. czy botujesz czy nie, my jedynie chcemy grac z zywymi ludzmi, a jak zabijamy boty na spocie, to dlatego, ze nam zajmuja spot, to jest normalne w L2, ze silniejszy wygrywa, to co z tego powodu, ze ty bota ustawiles to ja mam szukac sobie czegos innego lol, jakos nedznie argumentujesz te swoje przemyslenia...

virisken

to nie pisz ze da jest legit tylko napisz ze nie uzywacie bota bo to roznica

hrypek

Przepraszam a Ty za pojęciem legit to co rozumiałeś?
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Kard

Cytat: virisken w Luty 07, 2010, 03:22:56 PM
to nie pisz ze da jest legit tylko napisz ze nie uzywacie bota bo to roznica
zacznij czytac a nie tylko obrazki ogladasz, pojecie legit moze byc roznie zrozumiale, dlatego w nawiasie masz to wyjasnione, co niedowidzisz?, czy widzisz tylko to co chcesz?

ps. Gaav ja tu sie staram nie uzywac slowa legit po tu co niektorzy na to bialej goraczki dostaja jak je zobacza :)

virisken

Cytat: hrypek w Luty 07, 2010, 03:26:30 PM
Przepraszam a Ty za pojęciem legit to co rozumiałeś?
nie chodzi mi tu o mnie bo mi to ryba czy bocicie-sprzedjecie itemy-konta itp, ale celowo uzywacie tego jako podkreslenia a legit znaczy ze ¨gracie zgodnie z regulaminem¨ktory akceptujecie przy logowaniu

Kard

Cytat: virisken w Luty 07, 2010, 03:52:51 PM
nie chodzi mi tu o mnie bo mi to ryba czy bocicie-sprzedjecie itemy-konta itp, ale celowo uzywacie tego jako podkreslenia a legit znaczy ze ¨gracie zgodnie z regulaminem¨ktory akceptujecie przy logowaniu
widze ze nadal zacme masz, to zacytuje i pogrubie:

Cytat: hrypek w Luty 07, 2010, 03:15:04 PM
gramy legit (nie używamy bota)

sredniointeligentna osoba jest to w stanie zrozumiec, ale jak sie nie ma do czego dopieprzyc to kazdy preteks jest dobry

virisken

to ze gaav tak raz napisal to jedno a to ze ciagle piszecie ze jestescie legit (nie wspominajac nic ze tylko bota sie to tyczy) to drugie

hrypek

Może jestem bogobojną osobą ale legit to dla większości znaczy tyle co nie używam bota można zrobić ankietę niech się ludzie opowiedzą, ale większość przyzna iż w słowie legit pierwsze skrzypce gra "zgodnie z zasadami" a więc "bez bota" reszta to nadinterpretacja z deczko to nie średniowiecze
a my nie jesteśmy zbawcami narodu  czy Mickiewicza 44 tylko zwykle ludziki

Wydaje się być oczywiste no nie...
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Kard

Cytat: virisken w Luty 07, 2010, 05:04:14 PM
to ze gaav tak raz napisal to jedno a to ze ciagle piszecie ze jestescie legit (nie wspominajac nic ze tylko bota sie to tyczy) to drugie
mozesz mi wskazac miejsce gdzie to piszemy, czy glowa w piasek jak reszta ekipy za kazdym razem gdy zadaje to pytanie?

ps. system reputacji :) jakis geniusz musial to wymyslic, albo wielki optymista :)

Kto     Komu     Co     Powód     Kiedy
Mscici3l (+0/-0)    Kard (+0/-4)    -    0    Dzisiaj o 03:46:40
Solar (+0/-3)    Kard (+0/-4)    -    Za to, że jest dziwny i nie umie argumentować swoich wypowiedz    Luty 06, 2010, 11:05:05
Roxis (+0/-1)    Kard (+0/-4)    -    Nieustanne trollowanie na forum    Luty 06, 2010, 09:32:45

wygrywa mscici3l jego powod jest porazajacy, zreszta jak i jego nedzne proby flejmu :)

Kard

Cytat: virisken w Luty 07, 2010, 06:17:39 PM
wybacz ja nie jestem taki dobry zeby ci pokazywac i pogrubiac, poprostu czytaj co piszesz.

i znow pieprzenie alaAstilia, jest gdzies lecz niewiadomo gdzie, kolejny forumowy ownator, skoro ciagle piszemy, ze jestesmy legit to chyba nie powinno sprawic klopotu znalezienie tego...

edit: przepraszam Astilie, Astilia to tylko maly zakompleksiony czlowieczek, ale nikomu krzywdy nie robi, a ty jestes zwyklym jak to ktos napisal -_-'anym zlodziejem tak?
szkoda czasu na taki syf

//Edit by Saladin: trochę się zapędzasz... Warn.

Mscici3l

sory kard chcialem na kims wytestowac a cofac juz nie mozna QQ
moje nedzne proby flejmu?? i powiedzial to koles ktory nabil 300+postow flejmujac LOL
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Kard

Cytat: Mscici3l w Luty 07, 2010, 06:38:22 PM
moje nedzne proby flejmu?? i powiedzial to koles ktory nabil 300+postow flejmujac LOL
ja pisze o jakosci a ty o ilosci:)
to tak jak bym cos policzyl w metrach, a ty bys napisal, ze to sie w kilogramach nie zgadza :)

Saladin

Wszystkie prywatne wycieczki proszę zostawiać poza forum.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Kard

ale jakie prywatne? przeciez ten czlowiek jest zlodziejem, tu jest community L2 i warto by kazdy wiedzial z kim rozmawia, skoro okradl ludzi to warto to przypominac, przeciez wiedzial co robi, uwazasz, ze nalezy o takich rzeczach nie rozmawiac? udawac, ze wszystko ok, ze fajny koles?

virisken

nikt ci nei kaze mnie lubic, ani mnie nikt nie kaze ciebie lubic :) a to gdzie mieszkasz, ile masz lat, itp to twoja sprawa. zrobilme co zrobilem to moja sprawa, i jestem z tego zadawolony (nie, nie lubilem alariona i quentima)
i trzymaj sie tematu, my luna hero

@down - true. jak ci usune kardziu jakis pliczek na kompie to tez to nazwiesz kradzieza?

Solar

Ja bym tego nie nazwał kradzieżą tylko naiwnością ofiary  i chamstwem/dwulicowością sprawcy

Luna
Franz
Lancer