Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Cytat: Alarion w Luty 12, 2010, 04:41:04 PM
ho ho to już 2 obserwowany na forum ; p
Wielki brat patrzy :P Chodź zastanawia mnie co w wypowiedzi Belfegora było takiego obraźliwego:P??

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

Pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć... ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Belfegor

Cytat: Belfegor w Luty 12, 2010, 09:51:43 AM
Kardzio kolejny raz zmienia zdanie:
-jednak można dostać bana za nic (niedawno nie można było)
-DA dostało bana (niedawno nikt nie dostał)
i jak tu wierzyć w jedno słowo kogoś takiego?

Miejmy nadzieję, że ban nie był przypadkowy i nie zostanie cofnięty.

//Po raz kolejny obrażasz userów, jeszcze jedno przegięcie, a będzie źle - Saladin
W którym miejscu jest tu obraza?
Proszę o konkretną odpowiedź.

Ganymede

Cytat: Belfegor w Luty 12, 2010, 05:33:07 PM
Cytat: Belfegor w Luty 12, 2010, 09:51:43 AM
Kardzio kolejny raz zmienia zdanie:
-jednak można dostać bana za nic (niedawno nie można było)
-DA dostało bana (niedawno nikt nie dostał)
i jak tu wierzyć w jedno słowo kogoś takiego?

Miejmy nadzieję, że ban nie był przypadkowy i nie zostanie cofnięty.

//Po raz kolejny obrażasz userów, jeszcze jedno przegięcie, a będzie źle - Saladin
W którym miejscu jest tu obraza?
Proszę o konkretną odpowiedź.

twoja osoba stanowi obraze, tym samym kazda twoja klamliwa, oszczercza wypowiedz obraza community polskich graczy l2 ktorzy sie musza za ciebie wstydzic i sluchac twoich flamerskich, trolowskich postow, bana mu od razu i bedzie spokoj, niech dolaczy do Astili, na kazdym kroku szukasz konspiracji i patrzysz tylko jak przekrecic czyjas wypowiedz, czepiasz sie slowek i zarzucasz nam jakies niestworzone bzdury z czystej przekory emo kida, BAN BAN BAN i bedzie spokoj. Kard napisal wyraznie ze ktos dostal bana i zaraz go cofneli naprawiajac swoja pomylke 0,5 rokiem grania dla tej osoby za free, czego w tym nie zrozumiales? Popros mame by ci to wyjasnila, ban nie zostal utrzymany bo i nie bylo zadnego powodu do bana, maja skrypty z autobanem i niestety czasem sie one myla, czlowiek sie moze mylic a co dopiero auto skrypty, tak wiec bana nie ma i szkoda ze strony ncsoftu zostala naprawiona = kard mowi prawde nikt nie dostal (perma)bana bo nikt nie zlamal zasad EULA, nie cheatowal tak jak ty i tobie podobni i moze grac spokojnie bo tak jak pisalismy wczesniej legit gracze nie dostaja niezasluzonych banow, a swoje pomylki NCsoft naprawia i cofa. Proste jak swinski ogon, rusz troche glowa trolu to moze zrozumiesz.

ps Saladin zrob z nimi porzadek, niech to forum sie nie zmienia w forum onetu, nie graja na offie a maja najwiecej do powiedzenia, przy czym kazda ich wypowiedz to czysty spam i flame i 100% trolling, przegon ich stad i niech sobie te dzieci neo wracaja na forum onetu. thx in adv
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

Solar

Cytat: Ganymede w Luty 12, 2010, 06:00:05 PM
twoja osoba stanowi obraze, tym samym kazda twoja klamliwa, oszczercza wypowiedz obraza community polskich graczy l2 ktorzy sie musza za ciebie wstydzic i sluchac twoich flamerskich, trolowskich postow, bana mu od razu i bedzie spokoj, niech dolaczy do Astili, na kazdym kroku szukasz konspiracji i patrzysz tylko jak przekrecic czyjas wypowiedz, czepiasz sie slowek i zarzucasz nam jakies niestworzone bzdury z czystej przekory emo kida, BAN BAN BAN i bedzie spokoj. Kard napisal wyraznie ze ktos dostal bana i zaraz go cofneli naprawiajac swoja pomylke 0,5 rokiem grania dla tej osoby za free, czego w tym nie zrozumiales? Popros mame by ci to wyjasnila, ban nie zostal utrzymany bo i nie bylo zadnego powodu do bana, maja skrypty z autobanem i niestety czasem sie one myla, czlowiek sie moze mylic a co dopiero auto skrypty, tak wiec bana nie ma i szkoda ze strony ncsoftu zostala naprawiona = kard mowi prawde nikt nie dostal (perma)bana bo nikt nie zlamal zasad EULA, nie cheatowal tak jak ty i tobie podobni i moze grac spokojnie bo tak jak pisalismy wczesniej legit gracze nie dostaja niezasluzonych banow, a swoje pomylki NCsoft naprawia i cofa. Proste jak swinski ogon, rusz troche glowa trolu to moze zrozumiesz.

Omg ale wy (ty i kard) macie problem z umiejętnością komunikacji Oo Pójdę waszym tokiem myślenia w wypowiedziach o banie nikt nie pisał o prem banie tylko o banie w ogóle za free. Co z tego że cofnęli mu bana dostał go i liczy się sam ten fakt. Wy przekrencacie fakty i znaczenie wypowiedzi tak samo jakz "graniem legit" . Przecież to jest paranoja jak w ogóle można dyskutować z takimi osobami Oo niech mi ktoś podpowie tylko najlepiej ktoś bezstronny

Luna
Franz
Lancer

Kard

Gany prosze nie cytuj tego trolla bo po to sobie go wylaczylem, by miec spokoj  :)

I sprostowanie, zgadza sie i nadal to podtrzymuje, nie ma bana za "nic", osoba z naszego pt dostala go za pomylke przy oplacaniu konta, pomylka byla po stronie NCsoft, dlatego ta osoba dostala 6 m-cy free, ale ban byl za cos, to po pierwsze, po drugie zapewne Whisp tez za "cos" dostal, ale nie ma informacji jeszcze za co (kierujac sie teoria spiskowa, to na Lunie wyglada to tak, ze Sentinelsi jako jedyni mogli przeszkodzic w przetrasportowania flaga ally T, bo reszte zamkow kontroluja, wic CL wylapuje bana na czas TW i siege, a po tym go odbanuja :), mam nadzieje, ze to tylko moja fantazja :) )

Co do bana w DA, klamliwy trollu (nie nie obrazam go, po prostu to jest fakt ktory tu wykazuje) to po pierwsze, gdy bylo pytanie o ban, chodzilo o ostatni ban hammer, po drugie, gdy mialo miejsce to co opisalem, osoba ta byla w innym klanie, nie DA.

Gany banowanie na tym forum nie ma sensu poniewaz Astilia = Belfegor, mozesz na tym forum za przeproszeniem nasrac, a potem zalozyc sobie nowe konto, wiec opcja "ignoruj" jest nieporownywalnie lepsza :)

@Solar - a kto ci kaze dyskutowac? idz sie miziac z bielakiem, a nie smuc tutaj
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Belfegor

Ganymenda i kardzio jako naczelne trolle muszą zawsze się wmontować w nie swoje sprawy ;).
Nie płaczcie już tylko bierzcie się za robienie na suhego. Kardziu o opcji ignoruj piszesz od dawna więc nie ośmieszaj się tylko poczytaj jak jej użyć.

Saladin - pytanie nadal aktualne.

Ganymede

Cytat: Solar w Luty 12, 2010, 06:13:19 PM
Luna
Franz
.........: 6xlvl PS

pomyliles dzialy kolezko, idz lepiej pilnuj swojego bot traina na franzie

Kard

Najnowsza i nie za wsola informaja dla solarow i klamliwych trolli - lider Sentinelsow zostal odbanowany, mam nadzieje, ze zyl sobie z tego powodu nie podetniecie :)
No coz, mozna jedynie wspolczuc takim failerom jak wy, dla ktorych L2 ogranicza sie do ustawienia bota i wylapania bana. Najsmieszniejsze jest to, ze jak tak to petycjonowanie jest straszne, bany sa bezsensowne, ale jak go wylapie przeciwnik to z radosci sie malo nie posikaja :)

Dla innych osob zainteresowanych, na chwile obecna nie znam szczegolow, ani powodu bana ani zdjecia go, ale jak sie dowiem to podam, moze bedzie to jakas przestroga dla innych.

Sin3R

Tak myslalem ze go odbanuja bo wiem ze whisp gral legit, wiec to byla tylko kwestia czasu. Ogolnie jak tak patrze z boku na jego klan to musze przyznac ze chlopaki robia sie naprawde silni jak na legit klan i warunki na lunie. Zgrani,odbijaja zamki einheitow, coraz wiecej osob 80+ z calkiem niezlym sprzetem no i nieboja sie przynajmniej probowac stawiac opor wybotowanym ruskom. Czyzby wyrastal powoli nowy powerhorse? :D Oby tak dalej.

Kard

Cytat: Sin3R w Luty 13, 2010, 12:25:54 PM
Tak myslalem ze go odbanuja bo wiem ze whisp gral legit, wiec to byla tylko kwestia czasu.
tak nagle ci sie o tym przypomnialo?

ciekaw jestem twojego komentarza jak by sie okazalo, ze ban zostaje :)

Sin3R

Kard wtedy komentarz bylby w stylu: kurde a myslalem ze jeszcze sa osoby ktore graja legit i idzie im calkiem niezle na tym zabocialym serwie :P Ja tam jestem cichym wielbicielem waszego ally. Ludzie z masacred sa naprawde wporzadku i fajnie mi sie z nimi od czasu do czasu gra w jakims pt a wy i sentinelsi przynajmniej macie cojones stawiac jakis tam opor ruskom ktorych niekrywam ze niecierpie( zreszta jak wiekszosc serwera).

Belfegor

Cytat: Kard w Luty 13, 2010, 10:00:33 AM
No coz, mozna jedynie wspolczuc takim failerom jak wy, dla ktorych L2 ogranicza sie do ustawienia bota i wylapania bana.

Można jedynie współczuć życiowym failerom, którzy 3/4 wolnego czasu spędzają przed kompem, grają live lub oszukują że tak grają a ich osiągnięcia są bardzo mizerne.

Alarion

śmiem twierdzić, że 3/4 uber boterów spędza podobną ilość czasu pilnując traina. A przynajmniej robili tak póki ktoś jeszcze na serwerze grał/bocił...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Belfegor

Są takie miejsca gdzie wystarczy 1-2 razy dziennie restocka zrobić i nie trzeba niczego pilnować. Tak było nawet za czasów jak Luna jeszcze żyła.

Sin3R

Ruscy chyba niezalicza tego weekendu do bardzo udanego :P stracili Rune na rzecz klanu WAR ( a dokladniej altowego klanu krypto czyli gumisie), ally Silmaril odbilo im innadril no i niezdolali odbic Goddard sentinelsom :oops:

Ganymede

Cytat: Sin3R w Luty 15, 2010, 12:48:48 AM
Ruscy chyba niezalicza tego weekendu do bardzo udanego :P stracili Rune na rzecz klanu WAR ( a dokladniej altowego klanu krypto czyli gumisie), ally Silmaril odbilo im innadril no i niezdolali odbic Goddard sentinelsom :oops:

*obronic* goddard chciales powiedziec ;P

Ale z grubsza masz racje, 2 zamki dla Silmaril, 1 dla WAR'a, szkoda tylko ze nie udalo sie zrealizowac glownego celu tj przejecia Giran razem z wszystkimi flagami TW, momentami niewiele brakowalo, kilka dobrych rushy, z czego najlepszy byl pierwszy wygrany, pozniej T sciagalo posilki z innych zamkow do Giran. Ostatecznie zabraklo troche szczescia gdy przerwali naszemu casterowi w ostatnich sekundach i mielibysmy wszystkie flagi heh ;)

Pod Goddard T nie dalo rady nawet przejsc przez brame :)

br2yd4l

Gz zamków, ale i tak sceptyk jestem :) Wczoraj na TW ponoć jakieś wardy łapaliście :D
A w ogóle dowiedziałem się, że jakiś lepek z massacred mieszka na mojej ulicy ;D złoże mu chyba wizyte :D

Alarion: Ja mając 7-9 osobowego traina przez jakiś czas, restocki byłem zmuszony robić co mniej więcej 30h. Dziennie trainowi poświęcałem około 10 min, restock (na wszystkich) robiłem w około 8min :)

Przez chyba 6 miesięczną karierę tego traina:
chyba z 4 razy zaliczyli glebe w cruma tower, bo tam jakiś głupi mini RB się pojawiał :P
raz zostali zbluzgani od bot trainów przez jakiś nubków w stakato nest (tym starym)
raz zostali wypekowani przez sectumsempra (einheit) w fog :)
raz zostali wypekowani (jeden) przez.. jakiegoś typa z sentinelsów :P Ale, że mieli resa ustawionego to chyba po 3cim PK dał sobie spokój :P
3 razy zostali wypekowani przez jakiegoś tyrka z einheitu (wczesniej był w klanie u silenta)
około 20 razy zostali wypekowani przez moby, wtedy -> to village, summon wcka, gate chant, begin combat :)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

Belfegor

Cytat: Ganymede w Luty 15, 2010, 02:24:34 AM
szkoda tylko ze nie udalo sie zrealizowac glownego celu tj przejecia Giran razem z wszystkimi flagami TW, momentami niewiele brakowalo, kilka dobrych rushy, z czego najlepszy byl pierwszy wygrany, pozniej T sciagalo posilki z innych zamkow do Giran. Ostatecznie zabraklo troche szczescia gdy przerwali naszemu casterowi w ostatnich sekundach i mielibysmy wszystkie flagi heh ;)

To ty chyba na innym serwerze byłeś albo potrzeba dowartościowania się jest tak wielka.. Wpadliście pod zamek na 7 minut przed końcem siege i wasza walka trwało ok. 20 sekund. Najbliżej bramy dobiegł chyba Gaav. 1/2 T nawet się nie ruszyła bo nie było takiej potrzeby.
Podsumowując DA na siege/TW znowu nie osiągnęło NIC. Kilku innym klanom coś tam się udało.

Roxis

Potrafią się chlopaki wzajemnie pocieszac ;)

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Solar

Luna
Franz
Lancer

Kard

Cytat: Roxis w Luty 15, 2010, 01:20:18 PM
Potrafią się chlopaki wzajemnie pocieszac ;)
jak tam biznesy scamerze? ;)

br2yd4l

Ganymede nakręciłeś frapsa z tego 'prawie zdobycia giran' ? :) chętnie obejrzymy, bo już się spodiewałem ciężkiej walki, po tej waszej wypowiedzi, a tu chyba dupa :P no ale fraps pliz, sami ocenimy :)

Will walk alone...

Kard

Cytat: br2yd4l w Luty 15, 2010, 05:32:53 PM
a tu chyba dupa :P
napisal gosc, ktorego jak widzimy najwiekszym osiagnieciem na Lunie bylo zabicie hero z DA, ktory przemieniajac sie na sube zapomnial zalozyc bizu :P gf

br2yd4l

Cytat: Kard w Luty 15, 2010, 05:52:21 PMnapisal gosc, ktorego jak widzimy najwiekszym osiagnieciem na Lunie bylo zabicie hero z DA na jednego hita za 19k, jego psa i 1 albo 2 boxy, ktory przemieniajac sie na sube zapomnial zalozyc bizu :P gf
A ty kardziu za ile największy dmg zrobiłeś jakiemuś hero z einheitu? :)

Will walk alone...