Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kard

Cytat: Alarion w Marzec 21, 2010, 03:24:09 PM
merge serwerów zależeć będzie od tego, jak długo ludzie będą płacić za transfery. Na razie mają z tego kasę niemałą...
poważnie?  :o
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

wuera

spam must go on:)

patrząc po sygnaturkach to w ostatnich miesiącach ładnie skoczył lvl u wielu członków DA więc czekam na frapsy:)

lf marge info

R3act

Cytat: wuera w Marzec 22, 2010, 12:27:32 AM
spam must go on:)

patrząc po sygnaturkach to w ostatnich miesiącach ładnie skoczył lvl u wielu członków DA więc czekam na frapsy:)

lf marge info

Hahahah frapsy czego? Zabijania mobow czy 10os na 1?:D
Real Money Trading is Bad.

br2yd4l

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

Sethesh

Erect znaczy się React wam może za to dać frapsa jak zaczepia lvle 76 supporty na sv, albo jak marpanaka bije w full składzie 80+ w 25 minut - so pro. Jak to było w reklamie poloneza kiedyś - są powody do dumy :).
Brzydal z kolei może dać frapsa hmmm - ze strony ncsoft acount service z dorodną informacją - YOUR ACCOUNT HAS BEEN BANED :). Nie ma co total pwnz0r - ja takich frapsów choćbym się we frapsowanie kiedyś bawił to nigdy nie zrobie. Szacun - gdzież nam szarym żuczkom do takich osiągnięć.
Sethesh lvl 83 Grand Khavatari / lvl 75 Gladiator / lvl 75 Shillen Knight / lvl 64 Blade Dancer
DeathAdders

Caim

I właśnie ze względu na takie płacze nie będę grał w PL klanie :). Katastrofa.
Cytat: Kard w Maj 30, 2008, 11:33:07 AM
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- nie wiem jak to zamontowac, a nie chce mi sie szukac i dowiadywac co i jak
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

Kard

Cytat: Caim w Marzec 22, 2010, 08:42:04 AM
I właśnie ze względu na takie płacze nie będę grał w PL klanie :). Katastrofa.
lol, tyle, że ludzie z polskich klanów tu nie płaczą, tylko randomy z ciemnych dziur :) (ale to taki szczegół)

a katastrofa to osoby, które po 7 miesiacach wracają do gry, nagle zakładają konto na forum, żeby wszystkim o tym zakomunikować i są lepiej zorientowani co sie przez ten czas działo na serwie niż co niektórzy gracze, którzy tam grają cały czas, aha oczywiście dyskusje rozpoczynają we fleme, bo jakże by inaczej  :oops:

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Caim

Cytat: Sethesh w Marzec 22, 2010, 08:24:07 AM
Erect znaczy się React wam może za to dać frapsa jak zaczepia lvle 76 supporty na sv

Widzisz Kard dla mnie to jest płacz osób nieogarniętych.
Czyje to były supporty?
Gdzie byli DD?
Dlaczego nie bronili supportów?
Mieli dużo niższy lvl? To gdzie była reszta klanu? Dlaczego nie pomogła zabić jednego gracza?

Jak się nie umie grać z warami albo ma nieogarnięty klan to po ch... biegać pod tagiem.
To są właśnie standardowe problemy w PL klanach.

Przetestuje Enigme. Jeżeli nie ogarniają to zostanie Einheit albo transfer.
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

R3act

Setesz tank dla mnie to nie support loal, czemu nie opisujesz dumnych sytuacji jak wbijacie w 10 do fog gdy bawie sie w aoe z boxami, gdy wbijacie w 5 na sv, gdy boxujesz karda w gc...:)

Kard

Cytat: R3act w Marzec 22, 2010, 11:23:01 AM
Setesz tank dla mnie to nie support loal, czemu nie opisujesz dumnych sytuacji jak wbijacie w 10 do fog gdy bawie sie w aoe z boxami, gdy wbijacie w 5 na sv, gdy boxujesz karda w gc...:)
i od razu wiadomo skąd tyle płaczu  :),
a może w 20 tam wbijamy? bo co tam 10 na ciebie, nie dalibyśmy rady..., a może tam sam Setesh jest a reszte na boxach ciągnie? (ty możesz a on nie?), a może wynika to z tego, że wszyscy cię tak lubią, że jak usłyszą, że gdezieś tam twoja postać jest to od razu lecą zobaczyć dziwoląga :P
naprawde w GC mnie boxuje? toż to szok i rzecz straszna, wrecz niespotykana, zgłośc to do NS softu, bo to karygodne jest...  :noob:

R3act

Cytat: Kard w Marzec 22, 2010, 11:34:50 AM
Cytat: R3act w Marzec 22, 2010, 11:23:01 AM
i od razu wiadomo skąd tyle płaczu  :),
a może w 20 tam wbijamy? bo co tam 10 na ciebie, nie dalibyśmy rady..., a może tam sam Setesh jest a reszte na boxach ciągnie? (ty możesz a on nie?), a może wynika to z tego, że wszyscy cię tak lubią, że jak usłyszą, że gdezieś tam twoja postać jest to od razu lecą zobaczyć dziwoląga :P
naprawde w GC mnie boxuje? toż to szok i rzecz straszna, wrecz niespotykana, zgłośc to do NS softu, bo to karygodne jest...  :noob:

poor flame, sugerujesz ze klamie ?:D:D:D

Kard

Cytat: Caim w Marzec 22, 2010, 10:54:08 AM
Widzisz Kard dla mnie to jest płacz osób nieogarniętych.
Czyje to były supporty?
Gdzie byli DD?
Mieli dużo niższy lvl? To gdzie była reszta klanu? Dlaczego nie pomogła zabić jednego gracza?
a po ch. na SV DD do expa?, wystarczy wilk, nawet wskazane
dla jednego gracza cały klan trzeba od razu zwołć? buhahahaha
jedyne po co sie tu zarejestrowałeś to by robić kolejną drame i flejm (czyzbyś również bał się nicka z gry podać?), co zapewne w niedługim czasie zobaczymy, ale mimo to miłej zabawy

Cytat: R3act w Marzec 22, 2010, 11:36:47 AM
poor flame, sugerujesz ze klamie ?:D:D:D
nie, to co sugeruje to średnio inteligentny użytkownik forum spokojnie zrozumie

Sethesh

CytatWidzisz Kard dla mnie to jest płacz osób nieogarniętych.
Czyje to były supporty?
Gdzie byli DD?

Jak się nie umie grać z warami albo ma nieogarnięty klan to po ch... biegać pod tagiem.

Przetestuje Enigme. Jeżeli nie ogarniają to zostanie Einheit albo transfer.

No i widzisz gościu wyciągasz pochopne wnioski nie znając kompletnie zaistniałej sytuacji.

Zacznę od pierwszego.
Czyje supporty??
A co to za różnica czyje. Akurat podany przykład to to tank i jego drugi char - WC. Zmienił postać po długiej przerwie spowodowanej zmianą pracy itp. Zaczął grać tankiem a wcześniej grał WC. W związku z tym faktem ma dwie postacie na 2 kontach. Tłumacze jak krowie na granicy, żeby nie było że się u nas WC-ków nie expi bo wszyscy mają buffopety na dualu. Więc co do zasady sprawa się tyczy WC i Tanka.

Gdzie byli DD??
Jeśli pytasz o codzienne party w/w tanka to jest to party magowe które zbiera się wieczorami o określonej porze i koxają razem. Jeśli ktoś chce sobie coś samemu to oczywiście może, ale chyba wy tacy proklamatorzy RL nie powiecie mi, że wszyscy z tego party muszą być online akurat w danym momencie bo inny z tego party niespodziewanie ma czas i chce sobie poexpić czy coś innego porobić. Więc opdowiem najprościej jak umiem - jego party nie było bo nie byli wtedy umówieni.

Czemu nie bronili suportu??
Czemu zakłądasz że nikt nie pomógł. To Ty kolego jesteś uprzedzony a nie inni. Ty z góry zakładasz, że w Polskich klanach nie pomaga. Mogę wnioskować jedynie, że takie właśnie musiałeś mieć doświadczenia - przykre, że miałeś takie klany. Zapewniam Cię jednak, że nie wszystkie klany są takie. Shisha aka React po niespełna 2 minutach gryzł glebę. A jak przyszedł jeszcze raz to za wczasu już zrobił BSOE które tak nagminnie wypomina innym :).
Co do tanka, to jako, że upierdliwiec React przychodził na SV nagminnie - jak widać zabijanie postaci o kilka lvli niżej to to co misie jego pokroju umieją najlepiej - to wzieliśmy go do party na pole i wbił na 76 tego dnia 20%.

CytatJak się nie umie grać z warami albo ma nieogarnięty klan to po ch... biegać pod tagiem.
Jakimi kuźwa warami. Shisha schował zad w enigmie - klanu którego jesteśmy sojusznikiem - więc jak wy to mówicie - epic fail :). Nie tylko, że nie ma tam 2 stronnej wojny ani nawet jednostronnej z jakiejkolwiek strony to jeszcze sobie wzajemnie na siege pomagamy i razem stawiamy czoło wspólnemu wrogowi. React wlazł do tego klanu, żeby mieć spokój z expem, bo dostawał od nas za często w trąbe. Z tego co jednak słyszałem, to odbył juz rozmowę z liderem Enigmy. Ja liczę tylko po cichu, że cieć będzie dalej zaczepiał ludzi od nas. Im szybciej z Enigmy wyleci, bądź wyjdzie tym szybciej będę mógł mu bez krępacji i wyrzutów prać zad przy każdej okazji

Widzisz gościu. Z powodu własnych złych doświadczeń od razu, ze tak powiem wyciągasz co do kompletnie nie znanych Ci osób tak perfidne wnioski. Mogę jedynie pogratulować podejścia do ludzi.

Co do:
CytatSetesz tank dla mnie to nie support loal, czemu nie opisujesz dumnych sytuacji jak wbijacie w 10 do fog gdy bawie sie w aoe z boxami, gdy wbijacie w 5 na sv, gdy boxujesz karda w gc...:)

Jakieś 3 tygodnie temu napisałem w którymś tam temacie, że lejemy Cie cały czas, bo wiemy, że jak tylko się wybotujesz to będziesz bił naszych niskolvlowych klanowiczy. Swoim przygłupim zachowaniem tylko udowadnisz jak bardzo miałem wtedy rację.
A po co mam opisywać te sytuacje?? Czy w sprzątaniu śmieci, deratyzacji jest coś dumnego. Po prostu robimy to, co uważamy za konieczne, a wyplenienie takigo szkodnika jak Ty jak widać jest konieczne.
Sethesh lvl 83 Grand Khavatari / lvl 75 Gladiator / lvl 75 Shillen Knight / lvl 64 Blade Dancer
DeathAdders

R3act

more rage!
Jeszcze tylko kilka osob z einheitu i enigmy zbanujcie... bedziecie ownowac rb!
Wtb merge... oh ale sie bedzie banow sypalo jak DA bedzie reportowac 3/4 serwera:(
P.s Zakazali mi w enigmie was bic /sad face  :( :( :( :(

Sethesh

Jak się nie ma argumentów to się pisze właśnie takie głupoty jak kolega React w poście powyżej. Zapomniałeś dodać w swojej wypowiedzi kilka razy more BSOE, epic fail i najważniejsze, że kard będzie raportował tych wszystkich graczy będąc na boxie.
DeathAdders

Caim

Cytat: Sethesh w Marzec 22, 2010, 12:05:41 PM
Czemu nie bronili suportu??
Czemu zakłądasz że nikt nie pomógł. To Ty kolego jesteś uprzedzony a nie inni. Ty z góry zakładasz, że w Polskich klanach nie pomaga. Mogę wnioskować jedynie, że takie właśnie musiałeś mieć doświadczenia - przykre, że miałeś takie klany. Zapewniam Cię jednak, że nie wszystkie klany są takie. Shisha aka React po niespełna 2 minutach gryzł glebę. A jak przyszedł jeszcze raz to za wczasu już zrobił BSOE które tak nagminnie wypomina innym :).
Co do tanka, to jako, że upierdliwiec React przychodził na SV nagminnie - jak widać zabijanie postaci o kilka lvli niżej to to co misie jego pokroju umieją najlepiej - to wzieliśmy go do party na pole i wbił na 76 tego dnia 20%.
Fajny wywód tylko plączesz się w zeznaniach. Macie dobry klan to go zabijcie i piszcie jak padł a nie płacz że was bije. BSOE to część gry- DA to wie najlepiej.
Cytat: Kard w Marzec 22, 2010, 11:51:50 AM
dla jednego gracza cały klan trzeba od razu zwołć? buhahahaha
Ty jednak jesteś głupi. Dla jednego gracza wystarczy jeden ogarnięty. Gdybyś takim był to by sprawa była załatwiona ale czytałem że twojego hero jakiś nóż w A zabija więc...

W każdym razie dzięki za potwierdzenie że od PL klanów trzeba się trzymać z daleka i za info że Enigma ma z wami sojusz. Tego po 3 dniach gry nie wiedziałem. Zostaje więc tylko Enheit albo transfer :).
(...)
(...)

Kard

Cytat: Caim w Marzec 22, 2010, 01:28:40 PM
Fajny wywód tylko plączesz się w zeznaniach.
gdzie się plącze?
Cytat: Caim w Marzec 22, 2010, 01:28:40 PMMacie dobry klan to go zabijcie i piszcie jak padł a nie płacz że was bije. BSOE to część gry- DA to wie najlepiej.
Sethesh właśnie napisał, że padł i nie nie my płaczemy, tylko grzecznie odpowiadamy na głupie zaczepki tobie podobnym i jak przewidziałem, konto złożone tylko dla flejmu :)

Cytat: Caim w Marzec 22, 2010, 01:28:40 PMTy jednak jesteś głupi. Dla jednego gracza wystarczy jeden ogarnięty. Gdybyś takim był to by sprawa była załatwiona ale czytałem że twojego hero jakiś nóż w A zabija więc...
i juz się zaczyna astilia style :) "głupi", "hero", dlaczego piszesz głupi? znasz mnie, rozmawiałeś ze mną? sprawdzałeś moje IQ?
czy to twoje słowa "To gdzie była reszta klanu? Dlaczego nie pomogła zabić jednego gracza?"? wiec czyżbyś był głupi, że sie pytasz gdzie była reszta klanu?

Cytat: Caim w Marzec 22, 2010, 01:28:40 PMW każdym razie dzięki za potwierdzenie że od PL klanów trzeba się trzymać z daleka i za info że Enigma ma z wami sojusz. Tego po 3 dniach gry nie wiedziałem. Zostaje więc tylko Enheit albo transfer :).
jak tam twój nick w grze? następny z wieką gębą forumową i malutkimi jajeczkami, taki jestes twardy? to czemu nie pokażesz nam biednym żuczkom jak się gra? ale w grze...

Caim

Miałem rację. Nie rozumiesz tematu lub jesteś głupi. Nie znam cie i nie rozmawiałem z tobą ale czytam twoje posty. Więcej nie trzeba.
Nie mam akurat ochoty na flejm, dowiedziałem się trochę więc wystarczy.
Jeżeli w Einheicie mają zgraną ekipę i pogram z nimi trochę to chętnie ci pokażę jak sie gra.
(...)
(...)

R3act

Jestem kłamcą i oszustem a moj nick to kard! :D :D :D

Sethesh

A co ma ten screen dowodzić?? Robisz sobie pamiątkowe zdjęcia jak Ci ktoś pierze zad haha. Jeśli tyczy się to wypowiedzi, że my na Ciebie jednego przychodzimy w całym party czy w 20 czy w ilu tam nie było to ciekawe bo doskonale pamiętam tą sytuację :). W Twoim party był m.in Athy (nie wiem czy nick poprawnie napisałem) i Zait - to też Twoje alty?? Obsrymóżdżku masz tupet dowalając się do kogoś o jakąś tam sytuacje z zada wyjętą kiedy sam łżesz jak pies. Jak już wcześniej wspominałem nikt nie będzie kazał komuś nie iść Cie bić bo Ty sobie byś tego życzył. Zwyczajnie nie mamy serca bronić ludziom prać takie płaczki jak Ty :).
DeathAdders

R3act

dobrze dobrze hejterze, przejales paleczke po kardzie?:D:D:D

Dalsza dyskusja z toba nie ma sensu..  :P :P :P :P

Sethesh

Piękne. Nazywać kogoś hejterem kiedy się samemu tworzy taką propagandę.
Co do wymiany zdań (bo trudno mi rozmowę z Tobą podciągnąć pod dyskusje) to choć w jednym się zgadzamy (prawie). Nie masz jakichkolwiek argumentów w tej "dyskusji" więc faktycznie nie ma ona sensu.

Pozdro
DeathAdders

Kard

Cytat: Caim w Marzec 22, 2010, 02:21:03 PM
Miałem rację. Nie rozumiesz tematu lub jesteś głupi. Nie znam cie i nie rozmawiałem z tobą ale czytam twoje posty. Więcej nie trzeba.
Nie mam akurat ochoty na flejm, dowiedziałem się trochę więc wystarczy.
Jeżeli w Einheicie mają zgraną ekipę i pogram z nimi trochę to chętnie ci pokażę jak sie gra.
to wytłumacz, tylko co ? :)
a jajeczka sie zrobiły jeszcze mniejsze, bez nicku i tak nie bedę wiedział, że już mnie uczysz :P
a oceniając cię po postach to cóż niedorobiony  :noob:

Cytat: R3act w Marzec 22, 2010, 03:01:48 PM
Jestem kłamcą i oszustem a moj nick to kard! :D :D :D
ty masz coś z głową? możesz mi zacytować ten kawałek, gdzie skłamałem/oszukałem?