Valdaron - Low - PL tlumaczony

Zaczęty przez impos89, Czerwiec 10, 2008, 09:47:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Cytat: Bromba w Lipiec 29, 2009, 04:54:11 PM
Opinia moja i moich znajomych o tym serwerze jest negatywna.

Każdy kto przebrnie przez dluuugi regulamin serwera nie będzie chyba zaskoczony małą liczbą on-line. Nie podoba mi się to, że GM czytają logi by wyłapać ,,nieklimatyczne zachowania". Przy liczbie 40 osób może to i kogoś bawi ale skoro serwer pretenduję do większej liczbie graczy wydaje mi się to utopijne. Nie wspomnę nawet już o prawie do prywatności każdego z nas. Nie podoba mi się też, że gracze dostają prezenty w grze za dotacje. Monety za które nabywają towar.
Jeden dominujący klan, którego klanowicze tylko pewnie przez przypadek wpłacają największe kwoty dotacji.

To co najbardziej jednak mnie odrzuciło od tego serwera to postawa GM i język jakim się zwracają do graczy na forum. Niejednokrotnie byłam świadkiem słów ,,taki gnój nie będzie tu grał" ,,nie będziesz -_-'@#$ się,,  Na próżno będziecie szukać tych wypowiedzi na forum, bo są wykasowane. Ciągłe powtarzanie przez GM ,,musi być rygor to będą efekty" kojarzą mi się z jakimś obozem pracy. Ludzie poodchodzili. Ja i moi znajomi również.

Może  pomysł na serwer jest fajny ale łamiący prawo licencji.
Poczytajcie opinie o tym serwerze na innych forach.

Wybaczcie, że pisze z innego konta niż mam to w zwyczaju ale nie chce być kojarzona z tym serwerem.

po tym co napisałeś wydaje mi się że szukasz servera na którym admin w ogóle nic nie robi, nie sprawdza co robią gracze ale bierze dote ( właściwie co to za dota[...] ?) i ma reszte w dupie ? ;s najlepiej wbić na taki server? Jak widzisz admini nawet dla tych 40 graczy starają się jak mogą, stają na głowie.. i to jest właśnie dobry server... ja żałuję że nie gra już na lov rejtach, bo dla takich serverów chce się grać :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Solar

Ja nie rozumiem 2 rzeczy po pierwsze jak takie serwery można nazywać "klimatycznymi" przecież jakieś sztuczne i wymuszone zachowania nie są częścią l2 prawdziwy klimat l2 to tw oblężenia olimpiada system klanowy. Po drugie po cholere robić z mmorpg zwykłe rpg. Jeżeli mamy do dyspozycji takie tytuły jak np NWN2 to jest świetna gra jeżeli chodzi o prawdziwy klimat rpg do tego jeżeli administracja ma jaja może kreować świat łącznie z twożęniem budynków i całych map

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

masterrs

Cytat: BrombaTo właśnie miałam na myśli mówiąc o żenującym zachowaniu GM wobec graczy.
Drogi Gmie Valdaronu, atakuj moje argumenty, nie mnie. Na tym polega dyskusja.

Ale o czym ty chcesz tu dyskutować. O twojej bezmyślności? A kto pisał te argumenty jak nie ty... twoja mama? :|
Żeby przejść do formularza, w którym się składa podanie o konto musiałaś najpierw zaakceptować regulamin. Daję głowę, że go w ogóle nie przeczytałaś albo przeczytałaś i nie zrozumiałaś.  Złożyłaś podanie, dostałaś konto i wbiłaś do gry gdzie cię spotkał zawód bo..... nie przeczytałaś regulaminu. I teraz wypisujesz tu swoje negatywne opinie na temat serwera zaczynając od tego że regulamin jest za długi albo że admini są tacy i tacy. Jacy mamy być kiedy taka hipokrytka jak TY wchodzi na serwer która nie przeczytała regulaminu a potem sapie w kółko że to i tamto? No jacy mamy być??? My się trzymamy twardo zasad. Po to je stworzyliśmy. Zobacz ile jest serwerów co ma pseudo regulamin i się do niego nie stosują. My tacy nie jesteśmy. Ty tego nie szanujesz dlatego jesteś gnojona i będziesz i każdego to spotka kto będzie takie pierdoły wypisywał obojętnie gdzie. Jak już pisałem wcześniej idź na serwer gdzie są ludzie twojego pokroju czyli hipokryci i ignoranci i nie wypowiadaj się więcej o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia.

Regulamin zawiera dużo punktów, to fakt. Ale jakbyś go choć raz przeczytała to byś zobaczyła że on nie jest aż tak straszny. Osobie szukającej rozgrywki fair play wśród serwerów L2 ten regulamin nie powinien stanowić żadnego problemu, ale z tego co tu piszesz to nie jesteś tą osobą i szukasz ulg, taryf, patrzysz jak tu wykiwać adminów itp. U nas to nie przejdzie. Ale ty tego nie szanujesz jak nie szanujesz pracy jaką włożyliśmy i wkładamy w ten serwer.
Wymyślasz niestworzone historie na temat serwera żeby nas oczernić??? Sama się oczerniasz swoją głupotą pisząc tu i dodatkowo najeżdżając na nas w temacie Ancient Legionu.
Nawet nie masz odwagi podać swojego prawdziwego nicku (cytuję "Wybaczcie, że pisze z innego konta niż mam to w zwyczaju ale nie chce być kojarzona z tym serwerem."), o ile taki masz. Czego się obawiasz? Że znajdzie się ktoś który cię zgnoi za to co napisałaś? Jak ja teraz Ciebie gnoję? Masz rację nie ujawniaj się bo będzie niezła lipa. Zrujnujesz sobie reputację o ile taką masz. Patrzcie ludzie jakie to jest proste. Założyć nowe konto i oczerniać innych. No nie jest tak??? Tym bardziej to Cię dyskwalifikuje nawet jak jesteś pro adminem tego forum czy Bóg wie kim. Jak dla mnie jesteś kolejną samozwańczą wysłanniczką Ancient Legionu, której zadaniem jest nas oczernić i sprawić żeby ludzie zaczęli przechodzić tam nie tu albo... totalną hipokrytką. Antyreklam ci się zachciewa???

Na szczęście są jeszcze ludzie którzy potrafią sami drogą dedukcji decydować jaki jest dany serwer i nie muszą podejmować decyzji na podstawie takich postów jakie ty zapodajesz. 

Na Valdku od graczy wymagamy jednego. Przestrzeganie zasad jakie utworzyliśmy. Prostych zasad. To wszystko. Jak ktoś chce się bardziej wykazać to miło z naszej strony jak nie to nie. My się nie pogniewamy. Ten serwer jest dla każdego kto lubi niskie raty i kto będzie przestrzegał zasad. Ten serwer jest dla ludzi którzy chcą odpocząć od takich LOLI, którzy mają dosyć niesprawiedliwości jaka jest na innych serwerach gdzie admini faworyzują tego który więcej dotnął. U nas są osoby co dużo dotują i ich nicki istnieją na forum w temacie Wyroki. Dostają takie same kary jak Ci co nawet nie podziękowali za to że grają na takim serwerze. Administracja robi wszystko żeby każdy był traktowany tak samo i póki co to nam wychodzi bardzo dobrze. To jest naszym atutem. Serwer może każdy postawić, są do tego proste tutoriale itd. Pic w tym żeby na nim utrzymać porządek i nie dać się graczom, bo są tacy kombinatorzy, którzy kombinują jak tylko mogą żeby dostać swoje. Ale nie u nas. Dodatkowo posiadamy wiedzę jak ten serwer zmodyfikować, żeby świat L2 pokazać od innej strony. Do tego to robimy za darmo z naszej własnej nieprzymuszonej woli. Czegóż więcej chcieć... jak dla mnie i dla obecnych graczy nic więcej, ale są tacy co by chcieli jeszcze więcej, ale tak się nie da. Nie u nas.

Sebal sam widzisz. Niektórzy nie rozumieją pojęcia regulamin, a potem mają pretensję... Dla mnie to są LOLE nie z tej ziemi. :D Nawet mi ich nie żal. Szkoda czasu żeby się nad nimi użalać.

Rickert dzięki za uznanie. Mimo że nie lubisz małych ratów rozumiesz to co się dzieje na serwerze itd. Za to szacunek. Szkoda że nie ma więcej takich ludzi.

Solar, oblężenia, olimpiady, systemy klanowe u nas istnieją. My dodajemy do tego jeszcze otoczkę. Na serwerach PVP te systemy są sztuczne bez wyrazu. My je ubarwiamy jak możemy. Wkrótce ubarwimy event Cursed Weapon, tak żeby miał sens. Zaręczam, że administracja ma jaja, ale nie ma narzędzi żeby stawiać budynki, tworzyć kontynenty itp. Były już takie plany nawet... ale legły w gruzach jak się dowiedzieliśmy że mamy za starą wersję Paint Brusha. :/

Pozdrawiam :)
Nie piszę poprawnie po polsku, ale chociaż się staram...

Bromba

Cytat: masterrs w Sierpień 01, 2009, 11:29:40 PM

Ale o czym ty chcesz tu dyskutować. O twojej bezmyślności? A kto pisał te argumenty jak nie ty... twoja mama?

Ty tego nie szanujesz dlatego jesteś gnojona i będziesz i każdego to spotka kto będzie takie -_-'oły wypisywał obojętnie gdzie.

Nawet nie jestem zaskoczona pojawieniem się inwektyw pod moim adresem. Wciąganie mojej rodziny w ten temat też jest nawet zabawne. Tak samo wygląda to  na forum Valdaronu. Z tą różnicą, że niewygodnych postów nie możesz wykasować.
Zgodnie z zasadą, że z bucem się nie dyskutuję bo najpierw ściągnie cię do swojego poziomu a później zwycięży doświadczeniem muszę przyznać, że wygrałeś.  :D

Nawet nie masz odwagi podać swojego prawdziwego nicku (cytuję "Wybaczcie, że pisze z innego konta niż mam to w zwyczaju ale nie chce być kojarzona z tym serwerem."), o ile taki masz. Czego się obawiasz? Że znajdzie się ktoś który cię zgnoi za to co napisałaś? Jak ja teraz Ciebie gnoję?

Z perspektywy tego co piszesz i jak się zachowujesz to była bardzo mądra decyzja z mojej strony.

2.3 Na naszym serwerze obowiązują zasady dobrego zachowania w stosunku do drugiego gracza oraz kultura języka.

Każdy kto cię czyta gmie mocno wątpi, że sam radzisz sobie z tym punktem.
Jak widać z powyższych wypowiedzi najsłabszą stroną tego serwera jest kultura osobista jego gmów. A to przecież tylko gra. Serwer łamiący prawo i zasady licencji ale przecież tylko gra.  :D

Miła i kulturalna ekipa Valdaronu zawsze doradzi:
Cytat: masterrs w Sierpień 09, 2009, 04:20:22 PM
Weź ty się najlepiej już zamknij albo stul pysk jak zamknij się nie dociera do ciebie

Maniac

Cytat: jaro146 w Wrzesień 09, 2008, 10:19:43 PM
Nawet ciekawie to wyglada. :)
Serwerek dla ? imho lamusow, Lineage 2 to gra ogolnie postawiona na pvp pk, wiec tutaj mamy moda zrobionego dla noobow " opinia jako player "
Ogolnie serwerek ok, wbijac lamki ! :D
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

Dalsewa

Przeczytałam prezentację , bardzo mi się spodobał ten serwer. Ciekawie zrobiony , na prawdę :) Na pewno dużo czasu trzeba było spędzić nad tymi wszystkimi przeróżnymi rzeczami. Jak sobie tylko sprawię Gracie Final to myślę , że wpadnę na Valdaron :)

xHawky

Dołączam!

Zapowiada się cudnie!
Przeżyje nawet raty x2 :D Może, jakoś... :?

Dalsewa

Cytat: xHawky w Sierpień 03, 2009, 06:38:37 PM
Dołączam!

Zapowiada się cudnie!
Przeżyje nawet raty x2 :D Może, jakoś... :?

No tak.. Raty są dość małe , ale to gwarantuje długą przygodę na tym serwerze :)
Ja na HR zwykle gram , ale bardzo serwerek przyciąga , więc zagram , i dam radę i na takich ratach ^^

Chadwao

Powiem tak:
- jeśli jakiś GM napisze coś graczowi niezbyt przyjemnie to zazwyczaj nie jest to spowodowane jego brakiem kultury jak to tutaj ktoś usilnie stara sie zarzucić Gm Valdaronu ale już brakiem jakichkolwiek środków dotarcia do kogoś kto stara się na siłę nie zrozumieć lub jest to jego cecha wrodzona,
- jeśli ktoś pisze, że z trudem przebrnął przez czytanie regulaminu, który jest nota bene napisany po polsku to już coś jest nie tak, nie jest to encyklopedia 1000 stronicowa, większość punktów jest taka sama lub zbliżona do regulaminów innych serwerów [nie tylko nastawionych na rpg czy pvp] tak więc nie wiem co jest trudnego w przeczytaniu i zrozumieniu regulaminy, chyba ze to drugie jest trudniejsze,
- jeśli ktoś zarzuca że serwer jest "lamerski i dla lamek" to ja powiem, że każdy serwer jest "lamerski i dla lamek", oficjalny też, wszystkie gry MMORPG można uznać za lamerskie i dla lamek, bo ludzie chcą oderwać się od rzeczywistości i być kimś kim nie są - to są lamy wtedy tak? Bardzo gratuluje...,
- jeśli zarzucam komuś korupcje, wspomaganie graczy, faworyzowanie klanów to chcąc być szczery wobec siebie, a tym bardziej wobec innych jeśli pisze opinię na jakiś temat do wglądu szerszej publiczności, przedstawiłbym jakieś konkretne dowody na to co zarzucam, jeśli tego nie zrobię to jestem niewiarygodnym krzykaczem...
- gdybym zaczął dyskutować liczyłbym się z tym, że ktoś powie coś co mi się nie spodoba, lub coś co mógłbym uznać za brzydkie i złe ["A kto pisał te argumenty jak nie ty... twoja mama?" - tu chyba chodzi raczej o to że jeśli nie wiesz co piszesz to może ktoś napisał to za ciebie i nie obruszaj się bo nikt rodziny nikogo do tego nie wciąga, no chyba że każdy zwrot do ciebie uważasz za atak na twoją osobę wtedy jest inna sprawa...],
- jeśli chce coś ocenić to raczej podaję to co rzeczywiście jest złe wg mnie a co jest dobre lub dobrze zrobione, bo ta negatywna opinia pana/pani cichociemnej, ukrywającej się i bojącej się o swoją nienaganną reputację związkiem z tym serwerem, odbieram sam jako płacz dziecka, któremu coś nie wyszło.

Chyba tyle, bo więcej nie ma co pisać. Polska to ciekawy kraj, w którym najpierw trzeba obrzucić błotem a potem sprawdzić czy to błoto z dobrej kałuży. Niestety jest masa osób, które swoje niepowodzenia czy brak pójścia na rękę odbiera jako atak i jest już się dla tej osoby "be". Jeśli ktoś na kogoś nakrzyczał używając mniej wyszukanych słów to raczej z powodu poziomu odbiorcy tego "słownego i brzydkiego ataku" bo jak już pisałem inne metody mogły nie zadziałać.

Kończąc chciałbym doczekać takich czasów gdy opinie o czymkolwiek będą opiniami i krytykami a nie płaczem czy narzekaniem osób którym się coś tam nie podoba. Chwalić tak jak krytykować trzeba umieć, może na takie tematy o serwerach jeszcze będziemy musieli poczekać. Administratorzy serwerów z pewnością byliby bardziej zadowoleni z opinii i uwag, które mogliby wykorzystać w swojej pracy, ale niestety 99% opinii o serwerach to wypowiedzi "megauberpro" kogoś tam kto zna się najlepiej na rzeczy i na wszystkim - ciekawym tylko czego nie ma tych setek dobrych serwerów polskich skoro tylu wspaniałych administratorów i "poprawiaczy" czyichś dzieł...

Za bardzo się rozpisałem ale musiałem bo merytorycznie to forum schodzi na niski poziom, gdzie liczy sie ilość postów i to jak bardzo dobrzy jesteśmy w prowadzeniu serwera, postaci a najlepiej wszystkich postaci w grze [może być jednocześnie] i wszystkiego co jest związane z grą Lineage 2.

Pozdrawiam.

masterrs

Chadwao. Nic dodać nic ująć.

Oj Bromba Bromba...

2.3 Na naszym serwerze obowiązują zasady dobrego zachowania w stosunku do drugiego gracza oraz kultura języka.

Ten punkt jest dla nas bardzo ważny jak reszta punktów. Łamiąc go jako pierwsza, a to zrobiłaś to nie oczekuj od nas miłosierdzia, zrozumienia itp... Tym bardziej dla kogoś kto karci serwer za regulamin który sprawia że każdy gracz się będzie dobrze na nim czuł.

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... W tym przypadku ja musiałem się zniżyć do twojego poziomu. Taka prawda...
Zwykłym językiem pisanym byś nie zrozumiała tego co chcę ci przekazać. Moja wina że niekumata jesteś?

My nie jesteśmy święci i nie nawracamy każdego... tym bardziej takie zbłąkane czarne owce jak ty... My nie szukamy graczy na siłę. Tym bardziej takich ja ty.
Musisz zrozumieć że bredzisz. Cztery osoby chcą ci to w różny sposób wytłumaczyć a ty usilnie próbujesz dopiąć swego. Pokazać jacy to Gmi są źli na Valdku, że są chamscy, nieokrzesani itd. itd. Jakbyś mogła to byś dała tu reklamę Ancient Legionu. Heh, żal.
Gracze oddziaływują na GMów. Głupota niektórych nas rozkłada na łopatki, przez to stajemy się tacy jakimi jesteśmy. Ja żałuję, że wcześniej tego przesiewu nie zrobiłem. Nie musiałbym używać bardziej dosadnych słów jakie używałem wcześniej. Nie musiałbym się tak użerać.Teraz z obecnymi graczami jest zupełnie inaczej. Nie mamy takiego problemu jak wcześniej. Teraz są gracze bardziej dojrzali umysłowo, choć zdarzają się też wyjątki jak wszędzie. Mimo że większość to jeszcze dzieci to potrafią się dostosować do zasad panujących na serwerze i jakoś im to nie sprawia problemu. Jak myślicie że bredzę, to wbijcie na Valdka i zagadajcie ze starymi graczami jakie jazdy były i jak jest teraz. Oni wam powiedzą prawdę.
Teraz są lepsi gracze przez co mamy lepsze podejście do nich. Mają szacunek do tego co robimy i my mamy szacunek do nich. To jest bardzo proste. Administracja Valdaronu działa na tej prostej zasadzie.

Więc Bomba, uznaj mnie za głupka, buca i kogo tylko chcesz jak to inni robią którzy nie mogli się dostosować do prostych zasad panujących na Valdku i daj na luzzz.

Przeczytaj ostatni post Chadwao iiiiii o ile go zrozumiesz ( w co wątpię ) następnym razem się zreflektuj przed napisaniem czegokolwiek w tym temacie. On to wszystko ładnie opisał. Podkreślił jaka jest większość graczy Polaków w stosunku do serwerów. Ty jesteś jednym z nich.

Serwer bleee, GM bleee, regulamin bleeee? Zrób swój własny. Niech każdy krzykacz zrobi własny serwer i niech się sam przekona jak to jest jak taka Bromba czy inny gad wejdzie i zacznie sapać bo np. regulamin za długi albo admin mi nie dał broni na początek albo admin mnie skarcił za złamanie regulaminu którego nie przeczytałem/am... Dżizzzz...

PS. Bromba, tak to jest tylko gra, ale każda gra ma własne zasady, których nie możesz pojąć przez co postał ten wielki offtop. Niech to będzie nauczką dla przyszłych osób które będą chciały napisać posta gdziekolwiek o czymś o czym nie mają pojęcia.

Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej zabawy na serwerze Valdaron. :D

Bromba

Cytat: masterrs w Sierpień 04, 2009, 03:56:44 PM
Zwykłym językiem pisanym byś nie zrozumiała tego co chcę ci przekazać. Moja wina że niekumata jesteś?
Ty chyba nie możesz zasnąć jeśli kogoś nie obrazisz.

Serwer łamie prawo licencji. Szkoda na was czasu.
Proponuję poczytać na temat praw autorskich i wymiaru kar.
Weź ty się najlepiej już zamknij albo stul pysk jak zamknij się nie dociera do ciebie

Chadwao

CytatSerwer łamie prawo licencji. Szkoda na was czasu.
Proponuję poczytać na temat praw autorskich i wymiaru kar.

Czyli każdy serwer, którego administracja nie uzyskała zgody na wykorzystywanie swojego programu od NcSoftu, dotyczy to także modelów tekstur, nazw, muzyki, rozwiązań technicznych oraz fabularnych łamie prawa autorskie.

Licencją jest umowa między producentem, twórcą danego działa w tym przypadku programu komputerowego a osobą która została przez twórce upoważniona do korzystania i rozpowszechniania jego dzieła. Z tego co się orientuję nie ma prywatnego serwera który dostałby takie upoważnienie od NcSoft [nie wiem czy ten RuGlobal to jest na zasadzie licencji czy nie].

Szkoda czasu na każdy serwer prywatny...

Jak dla mnie Valdaron prezentuje całkiem ciekawe rozwiązania. Nie wiem jak jest od strony technicznej, jak tam wyglądają prace nad stroną mechaniczną gry, co się robi a czego się nie robi. Ale pierwsze wrażenia są całkiem pozytywne choć mała liczba graczy jest, jednym to będzie pasowało innym nie. Jednak przed osądami lepiej zagłębić się mocniej w temat. Może wtedy ktoś nie przekonany do takich serwerów odnajdzie jakieś ziarnko które go przytrzyma na dłużej przy monitorze.

Ja w każdym razie życzę jak najlepiej administracji. Starają się i to widać, a że są po drodze jakieś potknięcia czy nawet może jakieś wywrotki to każdy serwer to przeżywał i jednym się udawało podnieść innym nie. Na uwagę powinien zasłużyć fakt że chwile już serwer działa [ponad rok, chyba się nie mylę] i mimo małej liczby graczy ciągle się utrzymuje. Widać są zapaleńcy, którzy chcą taki rodzaj "lamerskiej" jak to jeden ktoś powiedział rozrywki. Trzymajcie się ciepło Administracji i nie bierzcie do siebie gorzkich słów, które nie poparte są żadnymi argumentami oraz nie mają na celu pokazać błędów a tylko wytknąć i wyśmiać zamiast pokazać co się źle zrobiło...

Aha i żeby nie było, nie jestem związany z Valdaronem. Po prostu lubię serwery polskie które mają wyznaczone jakieś swoje cele i chcą je osiągnąć.

masterrs

Oj nasza Brombusia czuje się urażona... Ooooj jak mi cię szkoda... No w końcu wiesz jak to jest. I dobrze.

Ten twój patent z nielegalnością to już szczyt twojej hipokryzji. Sama grałaś na Valdku i na innych serwerach i jakoś ci to nie przeszkadzało że są nielegalne. Jak dostałaś kopniaka to od razu oprzytomniałaś i zdałaś sobie sprawę że jesteśmy nielegalni. Wooooow. Cud nad Wisłą.

Powiedz mi, który serwer prywatny jest legalny??? No który???

Z braku argumentów przeciwko Valdkowi musiałaś się posunąć do tego kroku żeby niby zachować twarz. Wręcz przeciwnie pokazałaś swoją twarz i to prawdziwą, którą dzieli pionowe wgłębienie po środku. Popisałaś się. Brawo dla tej pani.

Pozazdrościć takiego gracza, który jak nie dostanie czegoś od gma albo regulamin się nie spodoba to naśle na admina CBŚ, FBI, KGB, CIA itd... Dobrze że u nas nie grasz. Dobrze że nie podałaś swojego prawdziwego nicku. Tchórzu.

Ja proponuję przeczytać DOKŁADNIE ostatni post który napisałem (ten nad tym) i się więcej w tym temacie nie wypowiadać.

PS. Chadwao. To co nas nie zabije to nas wzmocni.

Pozdrawiam i zapraszam na Valdaron. Jest nas coraz więcej. :D

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

masterrs

Hym. No i co w związku z tym?
Przecież te screeny mają z 9 miesięcy jak nie więcej.
Nie wiem czemu ten twój post miał służyć.

Jak chcesz nas zareklamować to porób screeny z tego miesiąca.

Pozdrawiam :)

jac0l

A to sory:P nie wiedziałem ^^ to znaczy nie gram na tym servie:P tylko przegladajac MAxCheater znalazłem to i pomyslałem że ci to pokaże :P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Bromba

Cytat: masterrs w Sierpień 06, 2009, 11:41:02 AM
Oj nasza Brombusia czuje się urażona... Ooooj jak mi cię szkoda... No w końcu wiesz jak to jest. I dobrze.

Ten twój patent z nielegalnością to już szczyt twojej hipokryzji. Sama grałaś na Valdku i na innych serwerach i jakoś ci to nie przeszkadzało że są nielegalne. Jak dostałaś kopniaka to od razu oprzytomniałaś i zdałaś sobie sprawę że jesteśmy nielegalni. Wooooow. Cud nad Wisłą.

Panie Gmie chyba czas dać sobie na wstrzymanie.
Obrażasz graczy i wypisujesz o nich niestworzone rzeczy. Nic o mnie nie wiesz, tak jak ja nie chce wiedzieć nic o tobie.

I jaki kopniak? Ludzie sami od was odchodzą widzą z czym mają do czynienia. Napisałam juz wczesniej: nie odpowiada mi ten serwer, gdzie narusza się prywatność graczy, a  gm grozi, obraża i zastrasza graczy. Co zresztą każdy mógł obserwować na własne oczy przez ostatnie dni w tym temacie.

Ku mojemu przerażeniu zachowujesz się dokładnie tak samo na innych forach.

Jak najdalej od takich  ludzi ....brrrr  :shock:

Chcesz cos tam stworzyc, nie łamiac prawa i podkradając cudzych pomysłów? Wzoruj się na polskich mudach mistrzuniu pfffffff

masterrs

O no ładnie, jeszcze mnie od złodzieja wyzwałaś. Jaki to pomysł ukradłem??? No słucham??? Jakie tym razem kłamstwo wymyślisz???
Weź ty się najlepiej już zamknij albo stul pysk jak zamknij się nie dociera do ciebie bo to już się staje żenujące. Nudzi ci się czy co???

Powiedz mi kto kogo tu obraża. Ty pierwsza zaczęłaś i zasługujesz na wszystkie obrazy jakie otrzymałaś więc wypad i nie wypowiadaj się w tym temacie. Zrozumiano???

Pozdrawiam i zapraszam na Valdaron. :)

Koszałek Opałek

proponuje zejsc deczko z tonu ... potraktujcie to jako ostrzezenie i postarajcie sie utrzymac dyskusje "w ramach"

... inaczej posypia sie minusy.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

ugh

Jak jest teraz na Valdku? QM i GM zajmują się serwerem i eventami? Na AL jest teraz taka spi#$@#lina, że każdy szanujący się gracz (rpg) ucieka stamtąd.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

nawrot

Może byście zmienili coś raty nawet x4 przeżyje ale x2 matura w tym roku i ciężko by tak pograć a z chęcią bym zawitał. Myślę że wiele osób te x2 odstrasza.

ugh

Tu chyba kox nie jest istotną sprawą.

impos89

CytatTu chyba kox nie jest istotną sprawą.
Bo liczy się jakość a nie ilość.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Bromba

Cytat: ugh w Wrzesień 14, 2009, 09:49:47 PM
Jak jest teraz na Valdku? QM i GM zajmują się serwerem i eventami? Na AL jest teraz taka spi#$@#lina, że każdy szanujący się gracz (rpg) ucieka stamtąd.

Ci co zrobili  taka spi#$@#lina poszli na Valdaron.  :cheers:
Pasują do pana Roberta gm -"stul pysk".  :D :D :D

ugh

Wracaj do swojego "Bagna" (określenie Mardil na swój własny serwer) sapaczu. Idź poprzytulaj ekipę ALa, która co rusz zawodzi się na graczach. Było nam tam źle... odeszliśmy całym klanem. Wcześniej SD się rozpadł... Wszystko to dzieło przypadku, że klany RPG się "duszą" na AL i zostają całkowicie zlewani przez ekipę?

Zrobiła się naprawdę spier... GMi olewają AL, bo jak twierdzą nie mają na niego czasu (co jest dziwne, że mają czas dla innych klanów). Nie robią nic w kierunku by to zmienić. Cały klan już miał dosyć oczekiwania, że GM się obudzą. Napisaliśmy list otwarty, wyzwali nas od troli i sapaczy i szykują dla nas bany. Życzę gl ekipie. Niech zbiera więcej online bo jak wiadomo... przy koks serwerze liczy się online i gracze którzy mogą wydać $$ na utrzymanie serwewa.