Trial Key- ktoś posiada takowy ?

Zaczęty przez Triplexxx, Czerwiec 28, 2008, 11:56:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fedur

niach niach niahc... gralbym juz dzisiaj gdyby nie ten net moj cos szwankuje (vip SB).. bo upade robi sie w takim tempie ze.. to maskarka.... ale zakochani czasu nie liczą ;)

Frohike

Jak się uporasz z netem, to wskakuj od razu do nas na Franz =]

fedur

Frohike

Rób PW !! Będziesz expił/gankował ze mną, a jak wbijemy obaj 79 to będziemy gankować we 3 z Marcinem :P

fedur

ale Marcin podobno wali BS ludziom od tylu wiec troche wiocha z nim chodzic...  :?

Frohike

Wali od przodu :D

Racja, to będziemy biegać we 2 :P

cr4sh

Cytat: Frohike w Czerwiec 29, 2008, 07:27:27 PM
Ok, mam jeszcze 2 :) Podaj maila to Ci wyślę. I zapraszam na Franz ;) Dużo osób z forum zaczęło tam grać niedawno.
siema jestem ziomkiem Triplexxx'a i skoro on wziął od Ciebie to i ja chętnie wezme ;] kupie na 99.9% gdyż ten 0.01% to możliwość np. 3 wojny światowej z powodu karnego , przez którego przegralismy dzieki Howardowi Webb  :D jbc to napisz mi na gg 2007484 triala wykorzystam do czasu obozu, po obozie zatrzymam kase i na pewno kupie :)
P.S wole żebyś na gg napisał i od razu kim jesteś, bo tutaj zapewne za miesiąc dopiero zajrzę z moją pamięcia :D (nie będe botowac) :P

Frohike

99.9% + 0.01% = 99.91% :P

Ok wyślij mi e-mail na PM, to wyślę kod trial. Na GG nie napiszę, bo mój numer jest super tajny ;D

Xyber

Czy jeśli ktoś wysłałby mi taki serial to wystarczy, że później zasilę PrePaidem i już mogę grać czy muszę jeszcze wykupić ten oryginalny serial ?

cr4sh

Cytat: Frohike w Lipiec 03, 2008, 02:49:48 AM
99.9% + 0.01% = 99.91% :P

faktycznie :D kiedy bym dostałł tego triala ? bo zależy mi na czasie :P musze dogonić Triplexxx :D

Marc1n

Cytat: Frohike w Lipiec 01, 2008, 12:41:00 AM

Bullsh1t :P
Xyber - Potrzebujesz jeszcze seriala od startera :)
HATE ME MOAR!

Dev

Cytat: Marc1n w Lipiec 03, 2008, 01:43:16 PM
Cytat: Frohike w Lipiec 01, 2008, 12:41:00 AM

Bullsh1t :P
Xyber - Potrzebujesz jeszcze seriala od startera :)

Sam widziałem na własne oczka ;P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Frohike

Cytat: Xyber w Lipiec 03, 2008, 11:08:55 AMCzy jeśli ktoś wysłałby mi taki serial to wystarczy, że później zasilę PrePaidem i już mogę grać czy muszę jeszcze wykupić ten oryginalny serial ?
Dostajesz trial i grasz przez 7 dni, potem kupujesz cd-key (jednorazowy wydatek), ale żeby móc grać to jeszcze musisz zasilić grę prepaidem.

Cytat: cr4sh w Lipiec 03, 2008, 01:33:55 PMfaktycznie :D kiedy bym dostałł tego triala ? bo zależy mi na czasie :P musze dogonić Triplexxx :D
Już wysłałem :)

Cytat: Marc1n w Lipiec 03, 2008, 01:43:16 PMBullsh1t :P
True story!

cr4sh

Cytat: cr4sh w Lipiec 03, 2008, 01:33:55 PMfaktycznie :D kiedy bym dostałł tego triala ? bo zależy mi na czasie :P musze dogonić Triplexxx :D
Już wysłałem :)

to prawda doszedł do mnie trial, zrobiłem konto wszystko dobrze, jednak gdy wchodzę do gry po full updacie z hellbounda wyskakuje mi takie coś (jak sie loguje to tam z dolu taki napis) "There is a system error. Please log in again later." Może ktoś coś na to poradzić :/ marnuje mi sie trial :/

Marc1n

Wykasuj w pliku host informacje z priva. To może byc to
HATE ME MOAR!

cr4sh

Cytat: Marc1n w Lipiec 04, 2008, 11:25:51 AM
Wykasuj w pliku host informacje z priva. To może byc to
Możesz mi podesłać swój plik hosts ? Ponieważ jak usune z mojego to pozostanie czysty a tak nie powinno być. Albo przynajmniej treść swojego pliku :) jak można to szybko bo bardzo mi sie chce grać :) pozdrawiam

Xyber

Może być pusty. Jeśli już tak bardzo chcesz tam coś mieć to wklej to:

127.0.0.1 localhost

cr4sh

Ok już expie jest wszystko git ;) Będe grać aw. Jeszcze jedna sprawa, bo zapewne macie high lvle ;) no a ja jak na razie mam 9 ;) czy moglibyście (zwracam się do Frohike i Marc1na, ale resztą nie pogardze) jakiś stuff mi dać, lub adene na ten stuff :)? bo tym poczatkowym trudno sie gra a mam już albo dopiero 2k adeny :/

WhiteSheep

Jesli ktos chciałby Triala to mam jeszcze wszystkie wolne :) PM, albo pisac tutaj

[czesiu]

No to teraz wszyscy co poszli grac na franz proszę ładnie aby się zapisali tutaj. http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,12253.0.html

Xyber

Pilnie potrzebuję triala ;] Jakby ktoś jeszcze takowy posiadał chętnie się nim zaopiekuję :D

[email protected]

Będę bardzo wdzięczny

Marc1n

HATE ME MOAR!

3ex

Można prosić? [email protected]

Edit:
Dzięki.

Marc1n

HATE ME MOAR!

3ex

Żeby skorzystać z triala muszę wpierw posiadać serial code? o_O Fajnie. No to poczekam jeszcze pare dni.