Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rothen

No no.. Niech się nie opierdzielają tylko ;) Ludzie by pograli sobie na w miarę niezbugowanym kamaelku.. Trza trzymać kciuki ;)

Lincral

eee a gdzie jest jakeis info o starcie ?? jakos nie moge znalesc...

Elitper

Naprawiac to mozna i cale zycie xD  a czy naprawia to nie wiadomo ^^ dziala juz newbe guide ?

Lincral

naprawic pewnie naprawia bo nie wiem czy wiele osob bedzie gralo dalej niz 6lvl jak zobaczy zepsutego newbie guide :P

GDZIE JEST INFO o starcie tego serwa ?? ja nic nie widze poza info o becie... troche przestarzałym info.

Elitper

nie ma w generals o becie w jakis gownianym topiku jest ze start 19 albo 23 lipca ^^ ale to gracze mowili

Hermit

Ja chce ct1+ full, laaaaaaa.... Chcę sobie pograć na tym 100x.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Kazuya

jak myslicie ma szanse ten server wybic sie jak sl2? albo zastapic l2p ;)?
rpg x5 [gh85]

Kostek(...)

Cytat: Kazuya w Lipiec 14, 2008, 06:27:03 PM
sl2 smierdzi a l2p to zlodziej, wiec ocb?

Marvix

Nie rozumiem pytania jeżeli chodzi ci o wybicie 4000+ Online ,działa lalal tralala CT1+ to tak :D

bonco_pl

To co sie dzieje ostatnio z privami to tragedia nie wstalo nic sensownego od..juz chyba nie pamietam , bylem nawet na retailu ale niestety bez bota tam nic nie osiagniesz..Mam nadzieje ze ten bfdn zapelni jakos luke ale to jest chyba server LT wiec.. prawie jak ruski ;/

Kazuya

Cytat: Kostek(...) w Lipiec 14, 2008, 07:03:28 PM
jesli sl2 smierdzi co powiemy o dexie :-D
wystarczy poczytac tematy "problemy z logine!", "nie moge wbic na serva! wtf" hahah
rpg x5 [gh85]

Kostek(...)

Cytat: Kazuya w Lipiec 14, 2008, 11:52:36 PM
Cytat: Kostek(...) w Lipiec 14, 2008, 07:03:28 PM
jesli sl2 smierdzi co powiemy o dexie :-D
wystarczy poczytac tematy "problemy z logine!", "nie moge wbic na serva! wtf" hahah
moze wolisz grac na lol 50% full retail c5 dead server? kkthxbb, tematy hahah...logowales sie? Wlasnie...

semla

z 80% jest c5. Czy  dead to bym nie powiedział. Co prawda to już nie dni jego świetności, ale jeszcze całkiem dużo ludzi gra.
Przynajmniej nie ma herb bugów i jakiś poziom pvp jest :P A ja grałem na dexie i częściej był off niż on i problemy z loginem były mimo ich pr0 uber super maszynie. Dałem sobie spokój na 6x.

Kostek(...)

aerith juz dawno umarl , a nanaki jak animosity odeszlo, z nimi byly chociaz jakies pvp a teraz? lolklan w, ktorym bylem zeby sie doexpic ma giran... Zobacz w temat o supreme tam wszystko juz napisali wiec nie bede ich powtarzal. poza tym lolgm pokazywal sie tylko na becie, a gdy ruszyl live sluch o nim zaginal...Przeciez on wchodzi do gry tylko rozdawac itemki z dotacji...poziom pvp moze i byl wysoki ale byl, na dexie nie ma porownania, a jak zrobilem 60 lvl w lolklanie to co sie dziwisz, moze i na dexie jest gorzej niz kilka miesiecy temu jak 1 ally rozjebalo do reszty 18 innych klanow, ale i tak nie ma porownania.

bonco_pl

Taki offtop maluski , Kostek a co do dexa to co bys mi polecil bo wlasnie wisze nad tym dexem i ehh nie wiem co robic czy isc na 9x czy moze 4x gdzie mialbym jakis poczatke w postaci dobrej kaski na start lub postaci juz na 70+ czy moze czekac na 6x ? ktory stoi tylko 6 miechow co w porownaniu do 4x to malo , oje sie troche zaczynac na czworce ;/

rothen

Wy tu gadu gadu o dexie itp.. A tu jest temat o innym serwerze. Czy ciężko napisać to w innym dziale? Chyba nie..
Btw : odpalać ten serwer zanim się wakacje skończą!!

coshoo

Cytat: bonco_pl w Lipiec 14, 2008, 11:15:37 PM
bylem nawet na retailu ale niestety bez bota tam nic nie osiagniesz..

Bzdura. Po prostu retail był dla ciebie za trudny i tak sobie to tłumaczysz (jak 90% nowych na retailu zresztą).
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Skik

trudnosc jest wszedzie ta sama, rozni sie jedynie ilosc czasu potrzebnego na gre na konkretnym rate

semla

Cytat: Kostek(...) w Lipiec 15, 2008, 12:08:35 PM
aerith juz dawno umarl , a nanaki jak animosity odeszlo, z nimi byly chociaz jakies pvp a teraz? lolklan w, ktorym bylem zeby sie doexpic ma giran... Zobacz w temat o supreme tam wszystko juz napisali wiec nie bede ich powtarzal.
Połowa animosity nadal tu gra, cataclysm prezentuje też równie dobry poziom. A ten lolklan to Lost? PRzecież to całkiem dobry klan i na pewno nawet w czasach dominacji animosity i whateveru nie byłby nonfactorem, jakby wówczas istniał. Co do gm jest na dexie też się nie często loguje.
Nie wiem czemu swarmy tak rozsiewają złe opinie o sl2, jak grali tam prawie rok, a to, że oni odeszli nie oznacza, że serwer jest dead. Na pewno nie ma już takiej populacji jak kiedyś, ale jest nadal nieźle i da się popvpić. Sry za Offtopa, ae propaganda Kostka mnie denerwuje.
BTW. mam nadzieję, że ten bfdr ruszy po moim przyjeździe ze wczasów, bo inaczej będę "zacofany".

bonco_pl

Cytat: coshoo w Lipiec 16, 2008, 09:45:29 AM
Cytat: bonco_pl w Lipiec 14, 2008, 11:15:37 PM
bylem nawet na retailu ale niestety bez bota tam nic nie osiagniesz..

Bzdura. Po prostu retail był dla ciebie za trudny i tak sobie to tłumaczysz (jak 90% nowych na retailu zresztą).
Dobra powiem inaczej moze po prostu po 3 latach gry na low rate privach za bardzo przyzwyczailem sie do tego ze po kilku miechach mialem 7x,3rd,sube,a grady i doznalem szoku ze na retailu zeby dobic do 7x trzeba kilku-kilkunastu? miesięcy . Kupiłem zresztą jak reszta ekipy z ktora tam poszedlem bota ale i tak to mnie nie zadowolilo bo monotonia i małe postepy mnie zbytnio przytłaczały . A 10 botów w jednej salce w cata to całkowita porazka.

rothen

Są jakieś nowe info na temat serwera? Tylko nie mówcie, abym wszedł na stronkę i sam sprawdził ;) Marvix coś tam nowego robią chłopaki (gmi)?