Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marvix

Ok to nasz Skład:

Support :
BD
SwS
WC
EE
Bish

DD/Melle fighters :
2x AW
PW/Glad
TH/HE
Berserk

Tank:
Paladin

A więc skład na rb mamy pełny ^^

Przydał by się

SE
Oraz DD

Szewa

IM A N00b, and i can't find link do make a Konto :P
Pl0x a link xD

Kloniasz

mam małe pytanko server stoi na hollebound wiec pet system jest z hollebound i wszystkie zwierzaki ewoluują czy jest tak jak w IL ?

Lobotomy

Marvix

Cytat: Kloniasz w Sierpień 29, 2008, 02:01:33 PM
mam małe pytanko server stoi na hollebound wiec pet system jest z hollebound i wszystkie zwierzaki ewoluują czy jest tak jak w IL ?

Ewolucja(transformacja) Będzie dostepna na dniach z kolejnym updatem do 2tyg:P

Marvix

Rurza

A w sprawie jeszcze tych dotacji, to patrząc z logicznego punktu to wpływają one na rozwój gry. Jakby nie patrzeć BB będą sprzedawane przez graczy, czyli będą oni odnosić korzyści z dotacji.
To prawie jakby kupowali oni adean:
4,5 zł = ~3kka
IMO admini zamydlili oczy graczom tą dotacją, że niby mają jakiś extra pomysł, a to prawie jak abyss gdzie można kupić od razu adean za kasę. Pogram tu for fun do startu L2o, bo przyszłości tu dla siebie nie widzę.

DarkRaven

Przeinstalowalem L2 , Zupdatowalem gre , podminilem system i przy logowniu mam komunikat ze skonczyl mi sie czas na gre i mam go wykupic

Loin

Bez sensu jest updateować grę a potem wklejać system, przecież wklejenie systemu zastępuje update i odwrotnie O.o
Po prostu ściągasz updater z: http://perlhosting.net/download5/d5ba8905.html
wsadzasz to do folderu z grą, wypakowujesz updater, potem updatujesz i grasz.
Khazad ai menu thorki norogh!

Marvix

Ok gramy juz teraz wszystko ladnie dziala mamy event pierwsza postac na koncie dostaje otwartego bribeboxa w quest item
Ogolnie fajnie teraz maly update ale bylo przed chwila 800 online(dlatego ze info tylko na stronie a all na forum siedza) za 3h mozna zobaczyc mniej wiecej ile bedzie ON:P

DarkRaven

Cytat: Loin w Sierpień 29, 2008, 03:11:25 PM
Bez sensu jest updateować grę a potem wklejać system, przecież wklejenie systemu zastępuje update i odwrotnie O.o
Po prostu ściągasz updater z: http://perlhosting.net/download5/d5ba8905.html
wsadzasz to do folderu z grą, wypakowujesz updater, potem updatujesz i grasz.

Sprawdzałem również na samym update i ten sam błąd

Loin

Hmm dziwne, może mylisz updater BFDR z orginalnym NC softu :P
Ja mam tylko komunikat że mam coś z klawiaturą nie halo jak wchodzę do gry, ale mimo to udało mi się zalogować przed chwilą. Sprawdź czy nie masz w hoście pozostałości z wcześniejszych serwerów.
Khazad ai menu thorki norogh!

ZjemCie

DarkRaven

System usunołem i zupdatowalem , hosta wyczysciłem i dalej jest ten sam komunikat (sever off ale powinnieno sie zatrzymac na etapie logowania a , a nie tego typu komunikat) .

Marvix

Cytat: ZjemCie w Sierpień 29, 2008, 03:25:47 PM
Marvix zobaczymy kto będzie miał racje  :)

Zjemcie ale w czym racje bo nierozumiem i tak gram tu dla forfun:P

Przy okazji chyba 1000+ teraz bylo

ZjemCie

Adri

.............

kalisto

Witam, chciałem założyc konto, ale gdy wypełniam wszystko pojawia mi sie biała strona i nic nie da sie zrobic....... dlaczego ?

Adri

Cytat: kalisto w Sierpień 29, 2008, 04:04:56 PM
Witam, chciałem założyc konto, ale gdy wypełniam wszystko pojawia mi sie biała strona i nic nie da sie zrobic....... dlaczego ?

odpal przez Internet Explorer     moze zadziała
.............

kalisto

pierwsze konto założyłem przez opere i było all ok, teraz już niemoge.,..

Kall

Nie wie ktoś kiedy znowu będzie On?? Ja nabiłem aż mocarny 10 lvl

L2 EU off @ TapMadls

Adri

I tak server down . Było kolo 600 + padł i tyle ..... co dalej ..... ??
.............

Elitper

Kall

po 1 nie padł tylko został wyłączony, bo pisało, że zostanie wyłączony za 30s (przynajmniej ja w tym momencie się skapłem) 

L2 EU off @ TapMadls